.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: БЛГ

БЛГ

Благодаря на всички за отговорите.Ще се опитам да не му обръщам огромно внимание.Това само мога да направя.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    А баба ти поне на твоя страна ли е ?

Мега фен
    не си заслужава да си съсипваш нервите заради тях. щом дядо ти на стари години си е такъв, не разчитай, че ще се промени. опитай се да не му обръщаш внимание, да контактуваш с него колкото се може по- малко. и например можеш да излизаш с приятели след даскало, а като те питат у вас защо си се забавила, да кажеш, че сте имали повече часове. и пак се опитай да говориш с родителите си, да има обясниш всичко и да ги накараш да говорят с дядо ти или поне с баба ти, въпреки че се съмнявам това да помогне..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

казват,че винаги когато излизам някъде трябва да питам тях,а всъщност знам ,че няма да ме пуснат,но ми го казаха за да ме мъчат повече. Просто от тази ситуация няма изход.Не знам как може да има такива хора,В училище се старая много ,имам само 6-ци и 5-ци ,правя всичко за да ми угаждат и те,но нищо не получавам.

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    баба ми пък никога си няма собствено мнение на нещата.Тя естествено е свикнала с мисълта да слуша дядо ми и винаги да му върви по акъла.Винаги го слуша.Няма си лично мнение.Тя сеедно е прозрачна,и да я има,и да я няма с нищо не може да ми помогне

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от mili4ko
    баба ми пък никога си няма собствено мнение на нещата.Тя естествено е свикнала с мисълта да слуша дядо ми и винаги да му върви по акъла.Винаги го слуша.Няма си лично мнение.Тя сеедно е прозрачна,и да я има,и да я няма с нищо не може да ми помогне
    Нормално все пак са заедно от години.Дори тя да не е такава покрай него тя просто няма кво да направи..
    Защо не говориш с родителите си за това?

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Нормално все пак са заедно от години.Дори тя да не е такава покрай него тя просто няма кво да направи..
    Защо не говориш с родителите си за това?
    говорих 1000 пъти с тях,но те все няма какво да направят.Нали все пак са ни оставили на дядо и баба ми и ако не защитават тях,то тогава трябва да се върнат в БГ.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Да ви вземат вас тогава..И ако е невъзможен вариант просто няма какво да правиш,до като се върнат ваще трябва да търпиш..Просто не им обръщай внимание и тва е

Игнора му е майката
    ROCK HARD RIDE FREE

А сестра ти на колко е ? Ако е по-голяма и можете да се оправяте сами защо не се махнете от баба ти и дядо ти.Ако не просто им докажи,че могат да ти имат доверие,ако и това не помага както казаха преди мен игнорирай ги..

Град
    Montreal, CA
    Цитирай Първоначално написано от 9309212184
    Ми кат не знаеш кфо дириш тук ле ?
    Ти ако обичаш не се заяждай ..преминала съм през нейния проблем и все още преминавам само че от страна на майка ми срещам подобна опозиция и никак не ми е лесно.

Та по темата:
    Наистина, опитвай се колкото може по-малко внимание да му обръщаш и не контактувай много много с него..Само ще си късаш нервите, ще изпадаш в депресия и куп други неприятности .. Преминавала съм през твоя проблем както споменах горе иии..нямам думи .. психиката ми беше срината докато един ден не събрах сили и просто спрях да обръщам внимание и да не се ядосвам..
    Съветвам те да говориш с родителите си, по възможност да те вземат и теб в Испания..или пък поне да се надяваш скоро да си дойдат Не слушай дядо си, по думите ти наистина разбрах че е ужасен човек а и по характер е като майка ми Опитвай се да говориш с баба си да те пуска навънка и пробвай да я убедиш поне малко да отстоява позицийте си пред дядо ти, а не да се съгласява с всяка негова дума.. Опитай всичко възможно, защото на тази възраст е наистина ужасно да ти причиняват такъв психически терор и това ще повлияе върху изграждането ти като човек за в бъдеще..
    Лично мое мнение

Цитирай Първоначално написано от karitooy
    Ти ако обичаш не се заяждай ..преминала съм през нейния проблем и все още преминавам само че от страна на майка ми срещам подобна опозиция и никак не ми е лесно.

Та по темата:
    Наистина, опитвай се колкото може по-малко внимание да му обръщаш и не контактувай много много с него..Само ще си късаш нервите, ще изпадаш в депресия и куп други неприятности .. Преминавала съм през твоя проблем както споменах горе иии..нямам думи .. психиката ми беше срината докато един ден не събрах сили и просто спрях да обръщам внимание и да не се ядосвам..
    Съветвам те да говориш с родителите си, по възможност да те вземат и теб в Испания..или пък поне да се надяваш скоро да си дойдат Не слушай дядо си, по думите ти наистина разбрах че е ужасен човек а и по характер е като майка ми Опитвай се да говориш с баба си да те пуска навънка и пробвай да я убедиш поне малко да отстоява позицийте си пред дядо ти, а не да се съгласява с всяка негова дума.. Опитай всичко възможно, защото на тази възраст е наистина ужасно да ти причиняват такъв психически терор и това ще повлияе върху изграждането ти като човек за в бъдеще..
    Лично мое мнение
    те родителите ми искаха да ни взимат с тях към Испания,но аз не пожелах,понеже мн обичам приятеля си и не искам да се разделяме,все пак градим връзка цели 2 години.Те по принцип не се съобразяват с моите желания,но не ни взимат натам,единствено защото баба ми и дядо ми щели да останат сами.Колкото до сестра ми,тя е още малка...на 8 години.Въобще не схваща за какво става въпрос и тя горката по цял ден търпи крясъците и ядовете на онзи дявол КАкто повечето казахте ,единствено което мога да направя е да не му обръщам внимание.

Мисля, че е добре да обясниш на сестра ти да разбере, че държанието на дядо ти е грешно. Това като начало.
    После да се вземеш в ръце и да се научиш да не им обръщаш внимание. Като ти хвърля пари на земята - кво от тва. Просто той е цървул и така. Не трябва да се чувстваш гадно заради това. Преживей го и се учи от грешките на другите.
    И аз преди имах подобен период, ама в по-лека степен. И имаше страшна опозиция от моя страна.
    На колко си?

Едит: Тва не е много гаден живот - може да е в пъти по-зле. Просто трябва да си подсилиш психиката и да помогнеш на сестра си да направи същото.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Мисля, че е добре да обясниш на сестра ти да разбере, че държанието на дядо ти е грешно. Това като начало.
    После да се вземеш в ръце и да се научиш да не им обръщаш внимание. Като ти хвърля пари на земята - кво от тва. Просто той е цървул и така. Не трябва да се чувстваш гадно заради това. Преживей го и се учи от грешките на другите.
    И аз преди имах подобен период, ама в по-лека степен. И имаше страшна опозиция от моя страна.
    На колко си?

Едит: Тва не е много гаден живот - може да е в пъти по-зле. Просто трябва да си подсилиш психиката и да помогнеш на сестра си да направи същото.
    на 15 съм и просто ми е ужасно трудно.Живеем в една къща все пак и всеки път ,когато ида при тях да хапна нещо,съм длъжна да гледам жестоката му крива физиономия.ЗА мен той е прозрачен,както и аз за него.Отгоре на всичкото ненавижда приятеля ми и казал,че ще направи всичко възможно да ни раздели.Представете си,това го казва почти 70-годишен човек.Как може да таи в себе си такава омраза.Иска той да избере бъдещето ми и с това кой да съм,но аз няма да го позволя,не и ТОВА!

На колко си?

на 15 съм и просто ми е ужасно трудно.Живеем в една къща все пак и всеки път ,когато ида при тях да хапна нещо,съм длъжна да гледам жестоката му крива физиономия.ЗА мен той е прозрачен,както и аз за него.Отгоре на всичкото ненавижда приятеля ми и казал,че ще направи всичко възможно да ни раздели.Представете си,това го казва почти 70-годишен човек.Как може да таи в себе си такава омраза.Иска той да избере бъдещето ми и с това кой да съм,но аз няма да го позволя,не и ТОВА!
    Разбира се, че няма да го позволяваш! Просто се абстрахирай от повечето неща, като например физиономията му на вечеря.
    Просто този човек е жалък и не трябва да му разрешаваш да ти влияе така!! Приятеля ти на колко е?
    Сестра ти как приема нещата? Пак ще ти кажа да внимаваш с нея, защото тя сега се оформя и може да стане много лошо за нея.

Като си безчувствен, к'во коментираш бе

Виж наистина ти съчувствам, но не знам. Радвай се, че поне имаш покрив над главата си, защото има деца, които и това не притежават

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond

Виж наистина ти съчувствам, но не знам. Радвай се, че поне имаш покрив над главата си, защото има деца, които и това не притежават
    Ти що ми ходиш след гъза, бре?

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond

Ти що ми ходиш след гъза, бре?
    ХАХА, и аз тва гледах Аре Силвестър стига сме спамили. И без т'ва утре ше ти гледам заспалата муцуна в даскало

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Започни да се държиш с дядо ти така както той се държи с теб ... Когато ти вика крещи му и ти и ще видиш как лека полека ще спре да те командва ... Той се възползва от това,че му се подчинявяш ...

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Започни да се държиш с дядо ти така както той се държи с теб ... Когато ти вика крещи му и ти и ще видиш как лека полека ще спре да те командва ... Той се възползва от това,че му се подчинявяш ...
    Грешка!
    Той ще вдигне летвата с наказания и вероятно бой, както разбрах от авторката.. А тя не може да отговори с това.
    Затова да мирува, поне на този етап.

Град
    Montreal, CA
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto

Наистина грешен подход ..майка ми се държи гадно с мен, почнах да и отвръщам и стана много лошо ..стигна се и до бой .. така че по-добре да премълчава и да не се занимава с него ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами трябва да избереш дали да продължаваш да живееш така,или да отидите при родителите си.Пък и какво от това че баба ви и дядо ви щели да са сами обяснете им че имате нужда от майка и баща а не баба и дядо.
    П.С. нямаш ли други(на майкати родителите или на бащати [зависи сега при на кой живеете] ) по добри баба и дядо и да идете при тях със сестра ти.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не разбрах на колко си, но ако си близо до 18 - навършвай ги и си обирай партакешите... това е отвратително отношение, аз лично много мразя някой да ми казва какво мога и не мога да правя, аз си имам права и т.н. направи всичко възможно за да спрат да те мачкат! Никой не заслужава такъв живот!

Това, че щели да останат сами, ако тя и сестра и мисля да се направя, че не съм го видял. Защото ако бях родител, и така се отнасят с моето дете, без значение кой е (в случая възрастен) мога да му гарантирам, че ще си умре в мизерия.

Град
    Wonderland
    Отиди да учиш в Испания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си