.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Град
    Инкогнито

Споделете и вие зада ви олекне :)

Така ще си излея душата Днес ми е много кофти изгубих си портфеила с 400 лв, добре че поне личните документи си ги бях приготвил за изпитите, ето го и другият проблем скъсахаме на 3 от общо 3 изпита А най-лошото е че нямам и пари да си купя алкохол да се напия Но има и добра новина св. валентин свърши, е вярно че темите от рода на "правихме секс ..... дали съм бременна" ще зачестят, ама какво да се прави Абе с 2 думи немога да не напия на трифон

Тук можете да споделяте кофти случки зада ви олекне

Ето това е изповед....Като гледам бая пари си изгубил,ама се пак живей и да не ти пука.

П.С Днес цял ден съм си седял вкъщи,така че.....

Град
    Инкогнито
    Взех си джобните до края на месеца и парите да си платя семестъра

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сигурно заради портфейла
    са те скъсали
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Поговори с вашите и ги помоли да ти дадат пари поне за семестъра,а пък за джобни предполагам,че ще се оправиш някак.Ае късмет.

Брат съчувствам ти ...знам какво е да си прецакан без пари...е аз не ги загубих аз ги изпих за 3-4 дена ама...си е гадничко

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Инкогнито
    аз лятото 3 месеца се мъчех да изкарам 700лв да си платя таксите и накрая втората да е изгубя и освен това да ме скъсат на всички изпити
    аз тия 400 лв щеше да ги пия поне 2 седмици ( 1 бутилка авсолют 30лв е хвани 400/30 = 13.(3) литра )

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ужас Много неприятна работа, наистина..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мм.. гадно наистина..

Фен
    Град
    promenlivo
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    аз лятото 3 месеца се мъчех да изкарам 700лв да си платя таксите и накрая втората да е изгубя и освен това да ме скъсат на всички изпити
    аз тия 400 лв щеше да ги пия поне 2 седмици ( 1 бутилка авсолют 30лв е хвани 400/30 = 13.(3) литра )
    i az piq absolut
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Голям фен Аватара на scyLLa
    Аз да ви се похваля имам си нов фотоапарат за 400 лева днес си го купих много съм доволен супер яки снимки вади
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Здраве да е

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз как да ти помотна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на nymphadora
    лелее...
    гадно...

ем опитай се да си намериш няква работа...без пари е мн кофти
    I can't stop myself from loving you <3

Re: Егати и отравителният ден. Но има и добра страна :)

Така ще си излея душата Днес ми е много кофти изгубих си портфеила с 400 лв, добре че поне личните документи си ги бях приготвил за изпитите, ето го и другият проблем скъсахаме на 3 от общо 3 изпита А най-лошото е че нямам и пари да си купя алкохол да се напия Но има и добра новина св. валентин свърши, е вярно че темите от рода на "правихме секс ..... дали съм бременна" ще зачестят, ама какво да се прави Абе с 2 думи немога да не напия на трифон
    Поста ти няма ама нищооооооооооо общо с раздела в който пишеш...Сорк апич за нещастията ...КАрма му се вика на тва.Явно нещо си сгафил жестоко

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Moite s1boleznovaniq mn kofti situaciq
    Is everybody going crazy?!?

Поне си жив и здрав, знам, че не е голяма утеха, но все пак можеше и по-зле да е... Парите ще си възобновиш сигурно доста трудно, 400 лв не са никак малко, още повече ако си ги изкарал сам, но все пак парите са възобновими, докато други неща не...

Брат, много кофти!
    Дано някак се намерят тия пари или да се възобновят по някакъв начин.Абе... все пак можеше и да е по-зле, да сме живи и здрави е важното.

Тъй като сме тръгвали да се оплакваме:
    Има един предстоящ изпит, обаче не съм се задълбавал да уча, защото почти всичко са някакви скапани дати и имена, няма нищо интересно.Цялата тая работа с изпитите е тъпа.Не че има значение дали ще ме скъсат де, защото не ми пука толкова.
    Не мога да си намеря и момиче, което да ми допадне достатъчно, а жената която ми допада... невъзможно е да съм с нея.
    Като цяло-близките седмици се очертават да са отчайващо скучни.

Без майтап, тая тема може да стане тема за оплаквания.Много е полезно като си напишеш грижите някъде.

Щях да забравя добрата страна-идва пролет, топло време, хормоните ще витаят из въздуха...
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    •••Пловдив•••
    Този пък какво се оплаква ,аз току що си запалих цигарата на обратно ... Мисля да пусна тема по-този повод ..

hottie
    Guest
    Не се сдухвай заради пари, не трябва. Има и по-лоши неща изпитите ще ги вземеш другия път, пак не е страшно. Така че горе главата !

Град
    Инкогнито
    Спонсорираха ме и започвам втората бутилка абсолют малко трудно пиша сру ако има грешки Аз още вчера се разведрих като си помисля как май месец ще има теми "дали съм бременна", "дали съм се заразила с нещо" и т.н и всичко задето се чества католически празник
    Иначе днес водката страшно много ми помага и вече не ме е толква яд

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Кофти работа ... съжалявам

Град
    Инкогнито
    Мисля да направя темата тук да споменаваме какво тъжно ни се е случило зада ни олекне

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Мисля да направя темата тук да споменаваме какво тъжно ни се е случило зада ни олекне
    Добра идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си