- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли казали на съучениците си
как ще изглежда горе-долу роклята ви за абитуриентския бал или бихте го оставили в пълна тайна ? Има ли това значение за вас ?
Не бих им казал, ако бях момиче! Не ги интересува!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да, защо да не им кажа ?![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
женски му работи... завист, глупости, бози... ако има завистливи кучки из класа ви, по-добре не споделяйте... най-малкото ще си развалите вечерта... която ще е нещо като парад на суетата![]()
И как ще си развалят вечерта, то все едно голямата работа каква точно ще е роклята им.. важно е шоуто, тоест компанията и настроението, според мен.Първоначално написано от Tempest
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
това ще е в моя клас-почти съм убеденаПървоначално написано от Tempest
Аз може би ще си взема рокля в последния момент(или в пред-пред последния) и затова може и нищо да не им кажа
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ми ако ме попитам бих им казала само нещо основно..цвят,,или нещо такова,но не бих изпадала в подробности!щото много мразя като някой има нещо като мойто направо излудявам![]()
To infinity and beyond.
+1Първоначално написано от Tempest
![]()
Аз съм 10 клас ама онзи ден им казах,че моята рокля ще е най-хубавата.А да и добавих "няняняняняня" .![]()
А по темата-НЕ бих казала.
Не. Обичам да съм уникална, а някои хора имат склонността да копират.
ами всъщнсот да - голяма работа е... и на мен не ми се иска, ама... хора всякакви, нали така?Първоначално написано от mrysnika
Еми няма да изпадам в подробности ,, Ще ми я видят вечерта![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
бий им казала само за цвета, даже може и да не им кажа и за него, като му дойде времето и на моят бал. По-интересно ще е ако е изненада![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!