- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели?
Здравейте..Историята ми е следната:сега съм 8 клас и съм в ново училище(в Плд),което не е в моя град.От предния ми клас още 4ма приятели учат в Плд,но в друго училище.С тях се познаваме от 10 години и до миналата година бяхме много добри приятели,но откакто учим в различни училища се държат странно.Понеже само аз съм в др училище,а те 4 са заедно като се видим постоянно ми казват,че училището в което уча не е хубаво,че там приемат само тези,на които не им е достигнал бала за по-хубаво училище и т.н.Промениха се ужасно много-започнаха да пушат трева,да пият...Вече не са същите.Никога не съм предполагала,че ще станат такива.Знаех,че след като отидем в други училища няма да е както преди,но си мислих,че ще си запазим приятелските отношения.Постоянно ми натякват,че училището в което уча е само за цитирам:"задръстеняци" и че са ме приели там,защото оценките ми са били ниски за др училище(което съвсем не е така).Като им кажа да престанат те започват да се смеят и пак продължават.Не издържам вече.Какво да правя? ...![]()
Поговори с тях, ако не искат да те слушат ги остави... намери си нови приятели от училището, в което учиш и така... успех...
Намери нови приятели в училището ти и не се занимавай с тези 4. Като не им изнася - техен си проблем, няма да им ходиш след гъзовете
Stay up all night with the stars *
Зарежи ги, явно на тях не им пука. Не им позволявай да те обиждат. Опитай се да се сприятелиш с някой от новото училище![]()
Мерси на всички за съветите.![]()
Въобще да не ги слушашХората се променят, опитай се да го приемеш и да намериш други, с които да излизаш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
зарежи ги и недей да движиш с тях,за да не стигнеш и ти до там да пушиш трева,намери си нова компания![]()
зарежи ги !! толко ли е трудно да си намериш приятели от новото ти училище....И въобще не ги слушай за тези неща дето ти говорят, щом са започнали да пушат и пият, значи тяхното училище не е хубаво!!!
Руската ...