.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Приятели?

Приятели?

Здравейте..Историята ми е следната:сега съм 8 клас и съм в ново училище(в Плд),което не е в моя град.От предния ми клас още 4ма приятели учат в Плд,но в друго училище.С тях се познаваме от 10 години и до миналата година бяхме много добри приятели,но откакто учим в различни училища се държат странно.Понеже само аз съм в др училище,а те 4 са заедно като се видим постоянно ми казват,че училището в което уча не е хубаво,че там приемат само тези,на които не им е достигнал бала за по-хубаво училище и т.н.Промениха се ужасно много-започнаха да пушат трева,да пият...Вече не са същите.Никога не съм предполагала,че ще станат такива.Знаех,че след като отидем в други училища няма да е както преди,но си мислих,че ще си запазим приятелските отношения.Постоянно ми натякват,че училището в което уча е само за цитирам:"задръстеняци" и че са ме приели там,защото оценките ми са били ниски за др училище(което съвсем не е така).Като им кажа да престанат те започват да се смеят и пак продължават.Не издържам вече.Какво да правя? ...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Поговори с тях, ако не искат да те слушат ги остави... намери си нови приятели от училището, в което учиш и така... успех...

Намери нови приятели в училището ти и не се занимавай с тези 4. Като не им изнася - техен си проблем, няма да им ходиш след гъзовете
    Stay up all night with the stars *

Зарежи ги, явно на тях не им пука. Не им позволявай да те обиждат. Опитай се да се сприятелиш с някой от новото училище

Мерси на всички за съветите.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Въобще да не ги слушаш Хората се променят, опитай се да го приемеш и да намериш други, с които да излизаш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    зарежи ги и недей да движиш с тях,за да не стигнеш и ти до там да пушиш трева,намери си нова компания

зарежи ги !! толко ли е трудно да си намериш приятели от новото ти училище....И въобще не ги слушай за тези неща дето ти говорят, щом са започнали да пушат и пият, значи тяхното училище не е хубаво!!!

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Абе хора вие сте много сбъркани ... май не знаете какво е приятел и какво е познат ... :P

Фен
    Град
    promenlivo
    Nz ama ako ti bqha istinski fr nqmashe da se durjat taka s tebe
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

K1de u4i6 A po v1prosa, em mislia 4e ti ako si dovolna ot daskaloto si niama zna4enie te kakvo misliat. Prosto si nameri mova kompania, ni6to 4e niama da e ot tvoia grad.

Руската ...

I az s1m 8 klas v ruskata V koi klas si?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си