- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте го докато някой е бил в съседната стая?
Да случвало се е дори да има друг в стаята (без да участва),не се гордея с това,ама какво да се прави всеки си има понякога неотложни нужди![]()
What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!
Na men ne mi se e sluchvalo v prisastvie na roditeli. Samo vednuj po-golemiqt mu brat beshe v sasednata staq..![]()
да и найстина е по възбуждащо заради претиснението да не те хванат :P
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Правил съм го, ама то у другата стая 'съседите' знаеха какво се прави и не пречеха![]()
да правил съм го и усещането е варховнодаже сестра ми влезна точно когато свършвах но бяхме под удиалото и не разбра
когато има опасност някой да те хване е адски хубаво :P
Да правил съм го...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да правил съм го...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да баща му е бил в другата стая през цялото време и ни е чул естествено и накрая ни видя как излязохме то банята...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да,но не са били моите родители.![]()
da pone za men si e estestveno za6toto az jiveq s na6te vse o6te i toi s tehnite a nie po4ti vsqka ve4er spime zaedno taka 4e nqma na4in prosto![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от palavka89
Ne,istiski seks v istinskiq smisyl na dumata
да...но не бяха родителите ми![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Да, правила съм секс и докато има някой в същата стая и този някои не спи. Не се чувствам велика от това, пък и с нищо не е по-различно от обикновено, освен че трябва да става с минимум движение и звук, абе тъпо си беше.
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ммм при мене беше по различно .. майка ми просто се прибра у нас .. ( а не трябваше да се прибира толкова рано ! )и ни хвана на галоп ... и много ме базикаше за това ... а мацката .. и трябваше доста време .. за да може пак да каже нещо на майка ми .. тя беше доста притеснителна ... ех .. кви луди години бяха![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не, не съм правил секс при наличие на други хора в апартамента... Просто не мога да се отпусна като хората ако има някой, супер притеснено е и не може да се насладиш на удоволствието. Иначе са ми правили свирка (много пъти) при положение че наще или техните са у тях/у нас. Зависи къде сме. Но това не е секс, затова не го броя. А иначе и моя и нейния баща са се прибирали по-рано от очакваното, но сме се прикривали, успешно.
редовно така правим защото аз живея с родителите си и той също така че...
О да, най-веселото беше че ние предвидливо с един чаршаф се бяхме завили и настрани правим секс. Влиза майка и съвсем без предупреждение ии ни гледа такава. И аз само казвам - "Почиваме си, вчера беше дълга вечер" и лекичко си мърдам с таза. А момата си умира да се смее...:Р После брат и - същата историяПървоначално написано от bloodman
Е сигурно са ни чули после де, то не бяхме от тихите![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
mm da ..sluchwalo se e ..
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..