- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мина?
Вече почти свърше Св.Валентин тази толкова вълнуваща дата за повечето от форума.Айди сега кажете как искарахте![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
emi malko kofti,6ot moq ne moja da se vurne za praznikaama ina4e me subydi v 7h i mi 4estiti
ina4e az izlizah s moite priqtelki i ob6o vzeto be6e veselo,sujelqvam,4e ne bqh s nego,q razkaji i ti,haresa li ti podaruka?
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами не съм ги чествал, но очакавам да се поевят все повече теми в който се пита дали не е забременялаили нещо от тоя род
![]()
За съжаление, не го празнувам с моят приятелТой трябва да работи колкото и жалко да е това.Ужасно сама се чувствам
![]()
еми не можахме да се напием![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Яко - пих вино понеи с гаджето бях
Абеее яко
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
О аз прекарах чудесно мн съм щастлива той мн хареса подаръка и аз също неговиа подари ми сребно синджирче със сърце върху ,което пишеше ДиГ мн е красиво!Цял ден бяхме заедно!!Много съм щастилва![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За мен още не е започнало,след малко излизам и утре ще ти кажа как изкарах![]()
Спах, илизах и се прибрах![]()
^ Да.. наистина нормален ден.
( и все пак.. беше малко по-хубаво от обикновено)
Не съм го празнувала. Гаджето е на около 300 км. Събудих се,седях си,седях си,седях си... Ходих на театър,прибрах се... седя си седя си... и ще спя.
За мен беше много хубаво ама тя качели не остана особено впечатлена.
Glory,Glory Manchester United!!!
me 2Първоначално написано от elsy
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ем горе-долу. Гаджето беше на изпит по френски и чаках 3 часа на диванчето в едно фоайе да му мине изпита...Поне си научих за тая седмица през тва време.
![]()
После ходихме в нас, ядохме, гушкахме се... абе и по-зле можеше да бъде.![]()
+1Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
не мога да повярвам!!!! ИЗЛЪГА МЕ, че ще бъде в друг град.... няма ви кажа как съм ревала и съм се тръшкала снощи, че всичките ми мечти за перфектния 14 са провалени!!! той се е наговорил с приятелките ми! изненада ме с едни букети и едно сърчице!! мале така си го разцелувах... после бяхме с тяхс приятелите му... абе мн яко! най-хубавия ми 14!
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
сутринта ме събуди 1 фр и отидохме да вземем подарък на гаджето и и след тва нищо видях се с др фр и се прибрах...малко по различно беше по улиците щото всичко беше в сърца и всички забързани пълно в магазините ам...като цяло никак не го празнувах..
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз си изкарах супер ...първо бях с моето мило у тях..подарихме си подаръците...беше супер...а после и празнувах Трвифон Зарезан :![]()
Прекарах си невероятно с приятеля ми![]()
![]()
Someone somewhere is made for you !
уу, супер... нямаше накъде по-добреПървоначално написано от galu6a
цяла вечер музиката дънеше, мушках си биричка и нямах проблемииии
![]()
ооу получи се доста добре.. въпреки,че до 3 часа си нямах и на идея какво ще правя на Свети Валентин, но малко след това приятеля ми дойде подарихме си подараците.. много се зарадва на подараците мислед това за малко се прибра да се нагласи и хапнахме навън и гледахме ТРАНСПОРТЕР 3
![]()
![]()
![]()
![]()
с вино шоколад охх това вино не искам да го видя![]()
![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Миии завърши с бой,проблеми,полиция,писан на жалби,криене на пистолети,ножове и боксове в кухнята на OMV,изнервящ разговор по телефона,доста нахални момчета ... Абе общо взето с много проблеми ...![]()
![]()
![]()