.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: Как мина?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Беше супер Изкарахме си страхотно двамата!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

мълчеливоо го прекараахх .. нямаме общи темии
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Миии завърши с бой,проблеми,полиция,писан на жалби,криене на пистолети,ножове и боксове в кухнята на OMV,изнервящ разговор по телефона,доста нахални момчета ... Абе общо взето с много проблеми ...

Град
    Сливен
    Общо взето супер Излязох със сестра ми (така викам на най-добрата си приятелка) и беше незабравимо
    Get what you can and never get back

чудно, кино, вино, шоколад.....мн съм доволна

Град
    некъде из Сливница...
    Супер си изкарах,в един ресторант на едно сепаре в ъгъла на тъмничко,свещиии балони готина музика,абе много готино,иска ми се да върнем времето с 1 ден

Град
    somewhere over the rainbow
    хм..Прекалено големи очаквания имах в началото.Винаги е така,трябва да спра да го правя,за да не оставам разочарована.Подаръка ми хареса. Беше мило и за пореден път се убеждавам ,че той има по-добър вкус за картички.Накрая вечерта се поизложи,щото не се сети да ме изпрати в тъмницата,та трябваше да му напомням.Иначе като цяло времето,което прекарахме заедно,беше пълноценно.

Беше много яко!Бях с най-добрите си приятели,пихме веселихме се и всичко беше супер,макар че си нямам гадже.За пореден път се убедих,че и без гадже мога да живея
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Тъпо ... и двамате сме много болни и понеже беше доста студено решихме да си останем вкъщи и да си чатим. Преценихме, че ще е по-добре да го отпразнуваме когато се оправим, вместо да подсмърчаме цяла вечер и да сме отпаднали.

Ми първо бяхме в тях-гледахме филм.После отидохме на дискотека с приятели.Супер си искарахме цяла вечер танци, прегръдки, целувки-ала бала.После си тръгнахме, изпрати ме до нас и така. Страхотна вечер-най-хубавият ми 14-ти февруари!!!

ми...страхотно всъщност ми е малко кофти 4е той ми подари по хубав подарък...ама кво да се прай
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    еми... не мина, както очаквах, но за сметка на това, се отрезах като кютук... със старата бойна дружина... та чак до 3:30 сутринта

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    еми... не мина, както очаквах, но за сметка на това, се отрезах като кютук... със старата бойна дружина... та чак до 3:30 сутринта
    Еее водя те с 30 мин. аз тръгнах да се прибирам към 04:10
    Въпреки,че ако не бяха тия скапани проблеми сигурно още щях да стоя ... Или да замина и аз за Бургас с другите

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Еее водя те с 30 мин. аз тръгнах да се прибирам към 04:10
    Въпреки,че ако не бяха тия скапани проблеми сигурно още щях да стоя ... Или да замина и аз за Бургас с другите
    хах браво на тебе, ние щяхме да продължим, ама не остана пиене, и... развалихме празника

Беше страхотно,бяхме в приятеля ми и у тях нямаше никой..беше ми направил вечеря имаше и свещи и вино...и супер си изкарахме

Голям фен
    Град
    Лондон
    Добрем с малко сълзи и алкохол

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Отначало денят ми беше ужасен.. Сутринта се наложи да ставам рано и да ходя на някаква си олимпиада в даскало..Не си бях доспала..Ужс.. Но след като излязох следобед малко с милото и някак всичко се оправи. Ходих малко на имен ден и после вечерта беше..невероятно хубаво. Събрахме се с приятели,а след това само двамата празнувахме. Мисля,че си изкарах празника уникално.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Vseki den prekaran s gadjeto mi e prekrasen a v4era bqhme cql den zaedno
    Is everybody going crazy?!?

Мии подарих и плюшено мече и 1 букет , след което отидехме в едно много готино заведение, където изпушихме 3 наргилета и пихем по 2 бири. След това отидохме в CCS да хапнем в mc donalds и да изгледаме някъв филм в CINEPLEX-a иии след това си я изпратих

Ми беше готино.. спах до обяд, през деня си бях вкъщи, а вечерта се видяхме с милото, там подаръци ала бала ... после си взехме ядене, пиене, отидохме в тях хапнахме, уж щяхме да гледаме филм ама толкова го гледахме и накрая решихме да отидем на диско при едни фр. ама ми поиска тъпия бодигард лична карта на входа а пък съм на 17 и няколко месеца и не ме пусна и се прибрах и тай ..
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Добрем с малко сълзи и алкохол
    шампанско и сълзи е живота ни
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    Велико Търново
    Ами бяхме цялата компания,както и приятелят ми...денсихме ,лафихме-общо взето страхотно си бешеее
    Руса кукличка

Град
    •••Пловдив•••
    Бяхме на ресторант горе на античния театър, и после на бал с маски ... А днеска е НАИ-ДЕПРЕСИРАЩИЯ ден за които се сещам ...Като се сетя вчера по-това време какво беше,а днеска тъпата неделя ми идва да си тегла ножа маина

Ами имах големи планове и естествено в последния момент всичко се провали Толкова много нерви........ в последния момент обикаляме като луди с моя да търсим места в някое заведение......поне намерихме. Разбира се в края на вечерта се изпокарахме и си теглихме едни майни и общо взето СТРАШОТНО беше

Аз прекарах страхотно
    Бяхме в приятеля ми,купихме си вино и за хапване неща,бяхме и на свещи..седнахме се гушкахме се,целувахме се,беше много романтично
    След това тръгнахме към неговата стая,а като отворих вратата на леглото имаше сърце от листа от рози и свещи навсякъде..беше страшно красиво,винаги съм мечтала за такова нещо После правихме и секс :P
    Вечерта мина точно както си я бях представяла,че и по-добре
    Най-хубавият ми Свети Валентин
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си