- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако гаджето ви изневери?
Kakvo 6te napravite ako razberete 4e priqtelqt/kata vi vi izneveri? (6te skysate, pogovorite, ostanete zaedno...?)
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
6e pogovorq s nego,ako e pravil sex s neq 6e go zareja,ako e prosto nqkakva celyvka 6e se razdelim i sled izvesno vr 6e my prostq
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако те е обичал достатъчно е щял да го държи в гащите => не те обича и да го няма![]()
Еми, не знам...
Предполагам, че първо ще поговорим, пък после ще решавам![]()
![]()
Nqma da i izneverq :P i nqma da razberem![]()
Никога не се предавай!
И аз така си мисля.Но не зная дали е толкова лесно да си вземеш "довиждане" ако е било дълга връзкаПървоначално написано от Jesus
![]()
Най-вероятно като за начало ще поговоримИ все пак зависи от изневярата..Ако е само секс и то 1 път може би бих простила,но ако редовно ми изневерява дори няма кво да говоря с него .. пътя!!
Първо ще го убия и после ще скъсам с него![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Въпроса е доста относеителен.Зависи от изневярата и ситуацията.
emi celufka.. seks za 1 no6t.. koito kakto go razbira.. i kakfo za nego e iznevqrata v slu4aq..
Kato shte q hvana ta shte q pishat na drygiqt den po DIRECITE seriozno vi govorq![]()
Никога не се предавай!
Ще я скъсам. Ако има оснавателна причина и горчиво съжалява, айде добре дошла, от мен да минеама да не се повтори
![]()
Еми аз в това отношение мисля,че и целувка за мен е много..Трудно ще се справя..верноятно известно време ще имам нужда да не го виждам и след малко време бох говорила с него...все пак той за мен е всичко,колкото и гаден да е..ако е било секс тука па вече не правя компромиси и АРЕ У ЛЕВО мога в такава ситуация,ако се окажа да съм много гадна и аз![]()
Ако е спал с някоя друга - не мога да простя.
Ако само се е целувал - тогава ще помисля..
НО в край на сметка ще стигна до извода - щом го е направил веднъж ще го направи отново..
Доверието се връща трудно
Не мисля, че връзката ни ще издържи. Може би бих дала втори шанс, но едва ли после ще си върна доверието и нещата лека-полека ще се разпаднат от само себе си.
няма прошка![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ще му отрежа хуя и ще си го сложа в буркан, а на нея ще й отрежа клитора задето се пуска на чуждо :P хаха
Ако се отнася само за целуване:
Ако му е за първи път и сам ми го каже ще поговоря с него,ще изясним ситуацията и ще сме пак заедно,но ще имам едно на ум ... (а и съм толкова злопаметна,че ще му я изкарам през носа тая изневяра ...)
Ако му е за втори път (или повече) може и да му простя,но такова държание ще получава понякога от моя страна,че накрая ще му стане 100 пъти по-гадно,от колкото на мен ...
Ако се отнася за секс за една вечер:
НЯМА да му простя ... Зарязвам го на момента и да се спасява ...
Дори да останем заедно, това ще прекрати доверието ми спрямо него, а това ще промени коренно отношенията ни като цяло. И ще последва раздяла...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Сигурно ще се разделим.Когато обичаш някого не винаги можеш да понесеш изневярата, но пък има хора, които прощават, в което няма лошо, само половинката ти да си е взела поука от стореното.
Първоначално написано от DevilWish
![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Ще го оставя и няма да се върна в никакъв случай при него