- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако гаджето ви изневери?
Ако му простя постоянно ще ми изкачат мисли в главата "ами,ако го направи отново" ..Така че не ме интересува съжелява ли,или не ..Изневярата си е изневяра,така че пътя и до нови срещи...
Actions speaks louder then words .. >.<
Бия му шута. Случило ли се е веднъж ще се повтори.
Няма такива неща като зависи и ситуации. Майната му.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
няма зна4ение целувки секс.. всичко е изневяра..
Не бих простила нищо с друга жена.. ще го зарежа повече няма и да чуе за мен
Ако имам силни чуства към него и връзката ни е дълга мисля че бих му простила.Но с времето всичко ще се разпадне,защото или той ще ме лъже или аз няма да му вярвам
ем зависи от обстоятелствата и от това дали наистина съжелява за стореното...мисля 4е ще мога да преглътна това и да остана с него но ще ми трябва време за да му простя наистина
I can't stop myself from loving you <3
Ще поговорим.Пък и то зависи от самата връзка между двамата.ВСичко е относително!Първоначално написано от Gerrytooo_
ммм ще го скъсам...![]()
Ти Си ОнаЗи По-Добрата Част От Мене...Ти Любов Си Моя Опит За ЛеТене !
Ако е спала с някого... направо ще и кажа "еми ходи си при любовника, и не ме занимавай повече
Ако се е целувала с някого... вдигам и скандал, и едва ли ще и го простя... ми да ходи при другия тогава...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ако спи с друга или се целува дори...направо тичкам при най-добрия му приятел, за да му стане по-гадно и без това ме ревнува страшно много от него. И после край. Тва е. За кокошка няма прошка!![]()
Зависи с кого, дали е изпитвал чувства към нея и т.н. Не моа да кажа предварително.
Резак веднага ... щом го е направил 1 път значи може и втори...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ще я скъсам и ще я намразя за цял живот![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
ще я скъсам по няй унизителния начин който ми хрумне
+1Първоначално написано от Sharpay
Много зависи кой е човекът... зависи каква е ситуацията... но определено мнооого трудно бих го преодоляла...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като човек с опит ще кажа - нищо. Смисъл моят приятел ми изневери преди около 2 месеца и реши че е направил огромна грешка и иска да се разделим и след като аз не отреагирах по никакъв начин той сам си се върна с 300 кила сълзи и тон сополи .... Доказано е че е най-гадно да си безразличен
Да мре! Под ножа! Мъж, жена няма значение, направи ли го![]()
приключвам всякакви отношения с него ..макар че го обичам страшно много ще се разделя с него ...
Ще й метна един бой кво друго, няма да й чета вестници я![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
макарче си нямам, и да имам все тая де, ако го направи и ако е до мен, когато го разбера-жална му майка.. толкова ще ми е черен, че няма да мога да го погледна камоли да говоря с него... :ДДД
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Ще поговоря с нея, а пък другия ще го пречукам някъде в града.