.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Личи си кой е маняк... Цяла София и незнаеш къде правят такива неща, нали си чок отворен с тия цайси, излизаш насам натам, а незнаеш нищо... Ква ли си мишка и ходиш само до кварталния магазин, ама тука си голямата работа ни тЪ бивЪ
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    моята обица е от година и 1-2 месеца...
    първите 3-4 дена карах само на супички,понеже беше малко понадут ..след това вече почнах да си ям всичко..
    пробиването не боли,пръскат ти го с нещо и нищо не усещаш...
    след това е мъчението .. при всеки е различно..
    аз не съм фъфлила,а баща ми още не знае че имам обица..тей че смятай..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ааа...и ако ходиш..задължително студиото да е "На тъмно"...!
    казвам ти понеже там съм си дупчила и езика и пъпа..и съм доволна..проблеми не съм имала..
    колкото до цената и двете неща ми бяха по 27-28 лв..

Супер фен Аватара на galu6a
    хмм.. темата не е за тук
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Що не се опиташ да поумнееш малко Сигурен съм, че ше се изненада

Мойта е на месец. Дупченето е 30 кинта. 1-во си дезинфикцираш устата с Елудрил. После ти пръскат упойката и езика ти изтръпва и не усещаш нищо само как нещо ти го пробива, но никаква болка. 2рия ден е най-гаден тогава е най-подут. Аз лично не съм фъфлила изобщо, но си зависи от организма разбира се. Не ме и боля. Имаше лек дискомфорт, но то беше сякаш си се захапал доста силно. 2 седмици някъде след като си се дупнал отиваш да ти сменят медицинската обица с друга с по-къса пръчица и така. Дано съм ти помогнала

Мерси много на всички , ще си направя тия дни без да казвам на наще ехех

BULGARIAN ---- ANIMALS

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    А иначе слагат ли ти упойка ? и каква.. усеща ли се болка мене само това ме притеснява а не как ще говоря и ям...
    Първо най-глупавото нещо, което можеш да направиш, е да си сложиш обеца на езика, но това ако си го решил, няма да ти давам акъл.
    Второ, извинявай, МОМЧЕНЦЕ, ама ти момченце или момиченце си, че да пищиш наляво и надясно "ама ше боли ли, ше има ли упойка..." Като те е страх, не го прави. Баси мъжете.
    Трето каква изненада е това за приятелката, защо извърташ така нещата?! Кажи, че го правиш заради себе си и за себе си. Какво общо има твоя език с нейната психика оО?! Егоист.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не е по темата ама - момче с обица на езика... смех.
    +1

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    А иначе слагат ли ти упойка ? и каква.. усеща ли се болка мене само това ме притеснява а не как ще говоря и ям...
    Първо най-глупавото нещо, което можеш да направиш, е да си сложиш обеца на езика, но това ако си го решил, няма да ти давам акъл.
    Второ, извинявай, МОМЧЕНЦЕ, ама ти момченце или момиченце си, че да пищиш наляво и надясно "ама ше боли ли, ше има ли упойка..." Като те е страх, не го прави. Баси мъжете.
    Трето каква изненада е това за приятелката, защо извърташ така нещата?! Кажи, че го правиш заради себе си и за себе си. Какво общо има твоя език с нейната психика оО?! Егоист.
    не че нещо, ама ти да си виждала мъж с обица на езика.... До автора, като се прибереш мама ше те бие, по добре не прави глупости.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    За какво ти е тая обеца бе...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ауу много е яко да се целуваш с човек,който има обица не езика пич не се колебай дупчи го езика

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ауу много е яко да се целуваш с човек,който има обица не езика пич не се колебай дупчи го езика
    по яко е да ти правят свирки с обеца на езика

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Глупаво за момче или попринцип??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си