.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Бармана

Повече от фен Аватара на mihichkaaa

Бармана

Здравейте!
    Не мислех,че ще ми се наложи да пиша тук но...имам нужда от съвет и чуждо мнение.
    Близо до училището ни има кафе,в което ходим много честои където работи момчето,което харесвам.Всичко започна на шега размених ме си телефоните,постоянно си чуквахме в продължение на 2 седмици, когато той най-неочаквано ме покани на кафе.Излязохме всичко беше супер дори мисля,че доста си допаднахме зощото ме попита дали има шанс с мен и дали искам да опитаме да сме заедно.Казах му,че не искам да избързваме и той се съгласи с уговорката,че пак ще излезем.Да но след това кафе нищо нито си говорим,нито е звънял дори вече не ми чуква, а иначе непрестава да ме гледа като отидем на кафе.Чудя се каква става дали не се сърди за нещо.Незнам каква да правя доста съм объркана от поведението му.

П.С. Благодаря предварително за мненията ви

Град
    Pays de la Loire
    Потърси го ти, поговорете... Надявам се, че не е разбрал това "Да не избързваме" като отказ...

някой път като отидете на кафе иди и поговори с него..

поговорете... потърси го ти! вярвам че всичко ще е наред
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Като той не те чуква,ти го чукни!

Нали много го харесваш, уж? Кво е тва да не избързваме?? Естествено, че ще те чака да се свържеш с него да види дали ти го искаш.
    Така той почва да има чувството, че е прекалено нахален и ти досажда като звъни и т.н., особенно след отрязването ти, защото то си е тотално отрязване.

П.П.: през цялото писане на тоя пост, едвам се сдържах да не те нахраня, заради тъпотата ти.

А тъй, изчукай го!

Само не мога да ви разбера с тая тъпа мода с "чукването".Ба*и ненормалната работа... ако някой иска да говори с друг му се обажда, а не се прави на кретен като само му призвънява по десетки пъти на ден.Ако някоя прави така, ще си помисля, че се бъзика с мене.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    А тъй, изчукай го!

Само не мога да ви разбера с тая тъпа мода с "чукването".Ба*и ненормалната работа... ако някой иска да говори с друг му се обажда, а не се прави на кретен като само му призвънява по десетки пъти на ден.Ако някоя прави така, ще си помисля, че се бъзика с мене.
    Да, и аз се дразня. Обикновенно им казвам да не правят така.

hottie
    Guest
    сигурно си мисли, че не искаш да си с него и грешно те е разбрал. Сега ти направи първата крачка.

Супер фен Аватара на galu6a
    обади му си и му кажи "здр как си искаш да пийм едно кафе ти да не се расърди нещо ,че не се обаждаш" и като излезете си изяснете отнушенията
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    обади му си и му кажи "здр как си искаш да пийм едно кафе ти да не се расърди нещо ,че не се обаждаш" и като излезете си изяснете отнушенията
    Как може да си толкова тъпа, бе?? Научете се да пишете, поне, деба ма'а му!!!

Re: Бармана

Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa
    ...
    Заеби го. Хвани се със сервитьора.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Като той не те чуква,ти го чукни!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Явно човека е решил ,че си го отрязала ,за това трябва ти да му звъннеш сега .Успех

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Как може да си толкова тъпа, бе?? Научете се да пишете, поне, Д**а ма'а му!!!
    Ако някоя ми се обади и ми каже (буквално) нещо от рода:
    "Здр ко пр ай да пийм кафе мн ма кефиш"-ще си помисля или че връзката насича, или че тя е ненормална.

Както каза тоя приятел, научете се да пишете.Нищо няма да ви стане ако довършвате думите.Все пак не ви караме да пишете:
    "непротивоконституциоснов телствувайте"Съжалявам ако има грешка някъде.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    Разбери, че е искал да те мине, а не да има нещо общо с теб. Отказала си му - спрял е да те търси. Гледа те, 'щото ти е навит още.
    Don't tell me what I can or can't do !

Emi nedei da ochakvash vinagi momchetata da te tursqt.Nqma da stane golqmo chudo,ako ti go zagovorish ili mu se obadish,nali?Vse pak se poznavate,izlizali ste daje.Taka che vmesto da se chudish kakvo stava i kakvo ne stava,obadi mu se ti ili sledvashtiq put kato otidete v kafeto go pozdravi,popitai go kak e i taka - zavurji nqkakuv razgovor.V posledstvie moje da mu predlojish da izlezete nqkude,za da si pogovorite na spokoistvie.Spoko,nadali qde hora

P.S - Na tozi komputar nqma kirilica i i az mnogo se draznq,ama nqma kak
    Най-эдравата стомана минава преэ най-горещата пещ.

Бастуни, момчето почва да си мисли, че досажда прекалено и решава да мине в режим "изчакване" за да види както да предприеме. Стига сте търсили проблема в нас!!! Момчетата тва, момчетата онова...
    Ами тя за кво му е казала да не избързват, а?! Аз ако бях, разбира се, че ще спра да нахалствам, защото това си е чисто отрязване и бягане от ситуацията.

Еми ти му се обади и му кажи, че искаш да излезете или направо като ходиш там където работи той отиди при него поговорете се, опитай се да го опознаеш и така нататък.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами може да те е разбрал погрешно и затова да не те търси... преди той е направил първата крачка сега нека бъдеш ти...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Бармана

Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa
    Здравейте!
    Не мислех,че ще ми се наложи да пиша тук но...имам нужда от съвет и чуждо мнение.
    Близо до училището ни има кафе,в което ходим много честои където работи момчето,което харесвам.Всичко започна на шега размених ме си телефоните,постоянно си чуквахме в продължение на 2 седмици, когато той най-неочаквано ме покани на кафе.Излязохме всичко беше супер дори мисля,че доста си допаднахме зощото ме попита дали има шанс с мен и дали искам да опитаме да сме заедно.Казах му,че не искам да избързваме и той се съгласи с уговорката,че пак ще излезем.Да но след това кафе нищо нито си говорим,нито е звънял дори вече не ми чуква, а иначе непрестава да ме гледа като отидем на кафе.Чудя се каква става дали не се сърди за нещо.Незнам каква да правя доста съм объркана от поведението му.

П.С. Благодаря предварително за мненията ви
    Еми ти си му изляла кофа студена вода. И той сега седи и те чака да направиш крачка. Принципно това си е индиректно отрязване. Такач е не му мисли много - ако искаш нещо действай смело. Той няма да направи нищо, обясних вече защо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си