Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Само не прави моята грешка. Не го прави у вас, ако вашите са в другата стая. Нас майка ми ни хвана.
Каква беше реакцията?
Ем каза ни да се обличаме и да не се повтаря никога повече това. След 3 часа той си тръгна. Тя ми се навика, ама се успокои като разбра, че всичко е с предпазни мерки и сме много внимателни. После само ми заяви да имам над 5.50 за срока и да не го правим в нас.
Е пак, в общи линии добре е минало.. То шока като ви види е сигурен, няма как да реагира по друг начин първоначално.. Но, до колкото знам, вие сте си и на годинки и не сте заедно от вчера.. ))
Е да, тя все е предполагала, че сме го правили, ние все пак ходим от цели 10 месеца (когато ни хвана беше половин година). А и тя го познава и го одобрява та не беше чак толкова страшно.
Сигурно го е знаела вътрешно, но едно е да си го мислиш и да ти минава през акъла, съвсем друго е да го видиш.. ... Не знам, на мен ми беше много странно, когато бях на 13.. Мрънках да спя в гаджето (от различни градове бяхме... дълга история, на тази крехка възраст тогава ) .. Изобщо нямах никакво намерение да имам такива отношения с него (аз все пак си бях и на 13.... ) Така и така баща ми не позволи, но майка ми преди това си ме предупреди "и нали знаеш.. винаги с презерватив.." ... Много странно ми стана .. Та аз бях на 13! .. Може би жената знае днешното поколение и се е била притеснила .. Иначе на този етап не сме говорили за такива неща..