.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Баща на 13?

Баща на 13?

http://www.deltanews.bg/index.php?id=8871
    Момче на едва 13 години стана баща за първи път. Тийнейджърът Алфи вече е татко на Мейси Роксан, родена преди няколко дни от 15-годишната Шантел Стедман. Дъщеричката е плод на еднократен сексуален акт, разкриват родителите.

„Знаем, че постъпката ни беше безотговорна, но в бъдеще нещата ще бъдат различни", обещават Алфи и Шантел. И двамата са получили пълната подкрепа на родителите си. „Не знам какво е да си баща. Ще бъде добър, строг и ще се грижа за бебето", твърди момчето. Алфи обаче признава, че едва сега започва да се замисля за паричните разходи, които трябва да се покриват при отглеждането на новороденото. „По принцип не получавам джобни. От време на време баща ми ми дава по 10 паунда", откровеничи тийнейджърът пред в-к The Sun.

Истински баща

Алфи се изявявал като истински баща още при раждането на бебето. Той бил първият, който прегърнал новороденото момиченце, целунал го нежно и му подал бутилка с мляко. Отказвайки се от всекидневното си занимание-да играе на Playstation, младият татко вече е изцяло отдаден на детето си. И на училището.

Трудно начало

Именно реакцията на съучениците притеснявала най-много младото семейство. Затова новината за бременността и раждането била пазена в дълбока тайна. Сега вече тайната е разкрита, но всички близки и познати подкрепят родителите и обещават помощ при отглеждането на Мейси Роксан. В началото Алфи ще живее в къщата на приятелката си. В общинското жилище живеят и безработния баща на Шантел, както и петимата й братя. Фамилията се издържа от социални помощи. Но всичка са щастливи, че вече има бебенце в дома.

Рекордът

Най-младият регистриран баща във Великобритания е Шон Стюърт. Той става татко през 1998-ма, когато е eдва 12-годишен. Майка е съседското момиче Ема Уебстър, която е на 15 години. Двамата се разделят шест месеца по-късно.

„Авторски права (c) 2009 на „ДелтаНюз”. Всички права запазени. При репродукция на целите или части от текста или изображенията позоваването на източник www.deltanews.bg е задължително.

Да се смея ли, да плача ли? Сещам се че веднъж имаше една картинка в която едно момиченце държеше кукла, а в същото време беше бременна. На къде отива този свят бе хора?

Повече от фен Аватара на brusa
    toq kat go gleam na snimkata mi prili4a na 10 godi6en
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    да погледнем от веселата страна - ще имат мнооого общи интереси, пък и по лесно ще преминат възрастовата бариера, а и по родителски срещи няма да мислят че детето е завело дядо си, а по големия си брат

))
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

))
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

На 12,на 13,на 90-все тая.Спрете с това клипче вече.Разбирам да има две теми,пуснати едновременно по погрешка,ама над 5..

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Е то е нормално вече... Аз честно казано си помислих че е някой мангал учудих се че е англичанин ама само това ме учуди ебати дебилите са....

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    На 12,на 13,на 90-все тая.Спрете с това клипче вече.Разбирам да има две теми,пуснати едновременно по погрешка,ама над 5..
    Kfo klip4e ve. Ne6to si se ob1rkAla.

Супер фен Аватара на galu6a
    не си преставям как правят секс
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Е то е нормално вече... Аз честно казано си помислих че е някой мангал учудих се че е англичанин ама само това ме учуди ебати дебилите са....
    Да българските млади майки не са дебили така ли? На по 12-13 години майки стават и то не само циганките ами и Българките, но на теб само чужденците са ти дебили, а не гледаш държавата в която живееш!

Град
    Valhalla
    Пфф.. Не е на 13, а на 8. Толко статии имаше по тоя въпрос.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

пфф тъпа челяд
    не могат да действат с горната глава, тръгнали с долната...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    не си преставям как правят секс
    Той с малка,неориентирана пишчица

STiga s tez SMOtanitE TEmi... VECHe bqXXA pusSNALI taKAWA tEmA !!!!!!!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    еми да им е честито бебчето

Град
    Montreal, CA
    Е кво ..баща на 13 и майка на 15

Град
    Е там...
    то понеже мангалите на 16-7 не са с по 4-5 деца
    ...

Град
    Roma, Italia
    Това е извратено! На лапето не му давам повече от 6 годинКи!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си