- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка по време на опитите за секс
Sestrata si e napravila profil, ta az nema da si prawia drug. Emi znachi situaciqta e slednata s gadjeto sme zaedno ot 8 meseca. Toi e na 18, a az na 17. Oshte ne sme pravili seks, obnache ne e poradi lipsa na jelanie. Pravihme opiti obache ne stava i vse poveche se otchaivame. I dvamata sme devstveni. Ne znam zashto mnogo me boli, niakva adska bolka dori kogato e s 2 prusta pak boli, az ne mu kavam nishto ama toi spira kato vidi che mi trugnat sulzi. Otchaiana sum, tova moje da ni provali vruzkata. Pomognete
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
за да не те боли трябвада си много влажна и възбъдена но най-вече спокойна ако не ди мн мн влажна ползваите лубрикант, но най-верояттно ако проникне с пенис и скъса ципата на цената на мн бола след това би твябвало да спре да те боли
но аз лично не съм мн мн компетентен имаиго в предвит.
вероятно си притеснена или просто си тясна но пак казвам не сум мн мн компетентен точно за тази тема и аз за почти същото съм питал
Еми сори, ама ако е с теб само за секс ... може и да те остави, знам ли. Защо просто не се отдадете на нещо по-различно, да не е секс ... опитайте орална, натискане.. каквото друго се сетите.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ne e s men zarad tova. vidiahte che sme zaedno ot 8 meseca ama sme golemi hora i est da iskame da go opitame. prosto ne iskame da stavame ot dvoikite deto ne praiat seks
Личи си,че щом е с теб от толкова време те уважава и обича..Може би трябва да се отпуснеш малкоИ при мен първите 1-2 опита не се получиха защото бях много притеснена и много ме болеше
![]()
някой момичета са така използвайте лубрикант и потърпи малко на болката тя после ще се забрави![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И при мен отначало беше така.То дори все още е така.Единственият съвет,който мога да ти дам е да стискаш зъби,колкото и да те боли
Това е начина да се получи.
Мен ме болеше неуписуемо много...Но ако искаш да го направиш,ще търпиш!
Айде успех!![]()
П.П А за да е по-лесно,му кажи да направи това,което най-много те възбужда и харесва.Или пък-лубрикант.
offline forever!
Кажи му да вземе градинския маркуч да пусне водата да го вкара в теб 1 минута.. ии да станеш мокра като мокра :Д ии тогава пробвайте.. ии тряя малко и ти да му лапнеш да не седи на сухо..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Кажи му да вземе градинския маркуч да пусне водата да го вкара в теб 1 минута.. ии да станеш мокра като мокра :Д ии тогава пробвайте.. ии тряя малко и ти да му лапнеш да не седи на сухо..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
ami kaji mu da napravi tova koeto te vuzbujda naistina mn za da moje6 da se otpusne6 i da se navlajni6 mn
probvaite s po-dulga igra predi smaiq akt tova su6to otpuska
ako ne si zemete lubrikat![]()
nqma ni6to stranno v tova 4e ne stava spokoino vse pak i ti i toi ste devstveni i dvamata ne znaete kakvo to4no da pravite taka 4e spoko 6te stane prosto stiskai zumi i tova e i men purviqt put me bole6e mn no se preodolqva i sled tova ve4e daje ne pomni6 bolkata,za6toto sledva6tite puti ve4e e neupisuemo![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
toi me vuzbujda dostatuchno, v smisul ne mislia che e ot tova, prosto kato trugne da go vkarva i vse edno izobshto ne moje da vleze. otchaivam se veche
ами тясна си .. затова така се получава..направете го няколко пъти.. използвайте повече лубрикант..и всичко ще бъде на ред
Chakai..kvo se otchaivash tolkova burzo...nestavalo...plqskate si racete i si obuvate gashtite...otdelete cqla vecher za tova ako trqbva ! ! ! Pochnete s lubrikanti,psrustcheta i t.n. ! (Drug put gledaite pone ediniq da ima opit !)
апф глупости.. не може да ви провали връзката.. другия път.. му кажи да си свърши работата като хората.. изтърпи веднъж цялата болка.. нека той да не спира.. 1-2 пъти ще е така и после вече няма да те боли толкова.. айде успех..