.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от ChezZ
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от SweetDead
    Има! На 30 февруари.. айде, че наближава..гответе се!.
    защо тогава...?

според мен също е всеки ден кой както си го направи
    YES! Не съм единствен
    браво отсрамваш

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    От периода в който се събира реколтата натам е празник всеки ден. В Амстердам цяло лято има паради в чест на марихуаната.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    20 april ...nqmam kirilica sorry ... ne mi se obqsnqwa sq ina4e e 20 april , no ob6to vzeto vseki den ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    От периода в който се събира реколтата натам е празник всеки ден. В Амстердам цяло лято има паради в чест на марихуаната.
    гадинииииииииииии....а ние заточени бг...

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Е ако не се усетиш след mmKamm, трябва да си доста зле
    не ме споменавайте че се изчервявам кво да напрая, че ми беше забил още мозъка
    Пуши още...
    Именно!

SweetDead аз ще празнувам Деня на Маргаритките, ти си празнувай за Тревата.
    Абе тревата.. Дай тука един фикус и е*ало си мамата...
    Reality is wrong. Dreams are for real

DAAA 20 APRIL E DENQ NA TREVATA ! Mersi i za posta predi tva s otgovora ama predi tova nakarax 1 priqtel da mi nameri v neta koga e to4niq den a v zamqna trqbva6e da mu pratq moq gola snimka Mnogo qsno 4e ne pratix de ama vajnoto e 4e mi nameri data Taa are 20 april ne e tolkova dale4e trqbva da se suberat kinti da se posre6tne denq s dovolna posta
    ii mnogo qsno 4e vseki den e party kato ima ganja xax
    phah

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    az ako do 20 ne pu6a 6te zema da otkaja trevata e luda li si ... do 20 april ima super mno vreme ...ti ako sabira6 poari ot sq kvo s 10 grama li 6te q posre6ta6 ?! whatever

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Shove IT
    През ден, през два празнувам ..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    az ako do 20 ne pu6a 6te zema da otkaja trevata e luda li si ... do 20 april ima super mno vreme ...ti ako sabira6 poari ot sq kvo s 10 grama li 6te q posre6ta6 ?! whatever
    ем може да иска с манагуа да посрещне ... спестяваш ,вземаш повечко но па се омазваш бая време

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Ами всъщност, манагуата хваща повече с по-малко материал, също така и ако я хапваш... 6тото тва го изяждаш/испиваш и ти отива в корема и там директно в кръвта, докато да пушиш е фера ..както и да е ... 20 април е , защото е 4.20 ... а там има някви хави с числото 420 ... опитах се да разбера защо точно 4.20 но никаде ненамерих смислено обяснение, просто се приема че е така .. сега се сещам че имаше и официален световен ден за легализация на тревата ама не си спомням кога точно беше .. или на 20 април или в началото на април ...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Попаднах на нещо интересно. Статията е от скоро.Дерзайте.

Цък. => ООН обмисля да легализира ли марихуаната.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    ем може да иска с манагуа да посрещне ... спестяваш ,вземаш повечко но па се омазваш бая време
    С моя скромен опит в тази област смятам, че манагуата не може да те хване както си хваща като пушиш. (може и аз да не съм нацелила постата, което дълбоооооооооко ме съмнява в този случай )

Град
    Varna
    IdiOtKa не е така бе хаха тряя материал ,ама да е дивачка или по некачествена хаха удряла по силно като е некачествена ... не знам де е логиката ,ма с млякото ставало нещо и 8-10 часа на черешата

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    имам отлично качество 5 лева грамажеца които иска да драсне едно ЛС ......може и някоя промоция да измисля в последствие

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еми да си представим че имаш някъф дивак дето ти е някаф много малак процент и за нищо не става, когато се свари абсолутно всичко се извлича и отива в млякото , изпивайки го се обработва и отива в кръвта и после 10 може и повече часа на черешата ... ако материала е много силен го пушиш и те цъка, но ако същия материал го изядеш те цъка много повече и за много повече време ... димек изяждаийки го ти извличаш всички възможни неща в него ..
    ае както и да е пробваите и ще разберете ... от една и съща поста еднакво кoличество ежте и пушете..

на 10 лева Ориндж Бъд .... ЛС

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от Funkdoc
    на 10 лева Ориндж Бъд .... ЛС
    Тва е моя район бе.......чупката!

Град
    Varna
    еми да си представим че имаш някъф дивак дето ти е някаф много малак процент и за нищо не става, когато се свари абсолутно всичко се извлича и отива в млякото , изпивайки го се обработва и отива в кръвта и после 10 може и повече часа на черешата ... ако материала е много силен го пушиш и те цъка, но ако същия материал го изядеш те цъка много повече и за много повече време ... димек изяждаийки го ти извличаш всички възможни неща в него ..
    ае както и да е пробваите и ще разберете ... от една и съща поста еднакво кoличество ежте и пушете..
    мерси за пояснението .. ние с 1 приятели щяхме да правим манагуа по някви нет рецепти зехме 4 грама /така пишеше че ще стигнат / и 1 ни каза ,че тряяло бая повече ,за да ни удари и си я изпушихме ^^ ако някой друг път се надъхаме ще пиша на ЛС да поясниш как е рецептата да поготвим

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами не е лош варианта от сорта ...взимаш няква поста шоколад и бисквити ...примерно ... мажеш шоколада в/у бисквитите после слагаш малко подправка и хапваш ..а точно колко количество нз .. ако не ви хваща първите 10 мин не бързайте , защото все пак тва трябва да ви стигне до кръвта и да почне да действаа ..ае измислете го .. аиляк да е ..

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Боже остана и такъв ден да има и вече наистина много ще я закъсаме....

Всеки празник е ден на тревата. Но пък със 7days всеки ден е празник^^

Празника е на 30 февруари от 25 часа.Заповядайте

Ni6to ne razbrax Kak se pravi taq proceduira s mlqkotooo ?
    phah

A sumnqvam se tiq glupaci da legalizirat weed-a skoro . Ina4e ako q legalizirat 6te e 4uk .. Gledax izsledvaniq 4ee ako se legalizira trevata 6te spadne procenta na xorata izpolzva6ti tvurdi narkotici + tva da ne govorim , 4e strani , koito sa mnogo po razviti ot nas , kato Xolandiq trevata e legalziirana i vuob6tee ne si im pre4i Daje naprotiv .
    Nie s edni moi xora mislim da se opitame da organizirame otnovo miting za Legalizirane na Marijuanata , 6te si legalizirame i prostesta . Vajnoto e da se suberem .
    phah

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    неска бая празнувах , а дори незнам ква дата е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си