.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    petrich

Харесвам един съученик и не знам какво да правя.

значи .. проблема е такъв .. харесвам едно момче .. и други фр .. ми казват че той намекваЛ често че ме харесва .. С него сме от един клас .. познаваме се от 6 години .. заговаря ме .. нзм какво да правя .. моля помогнетеее
    :-D :) :)

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Фен
    Град
    promenlivo
    Kafence,izlizanka ,da pogovorish s nego???
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Град
    Дълбините на канала :D
    Толкова ли е срамно да си признаеш чувствата?!Даже кучетата си ги показват,като си душат задниците!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Излезте на кафе примерно.. и така ще видиш какви намерения има спрямо теб..
    А и не вярвай много много на това какво ти казват другите - все пак са ти приятели и не искат да те разочароват.. М/у другото, това че някой те заговаря не значи, че те харесва..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    petrich
    TNX ще 0питам .. а инъ4е се виждаме всеки ден .. кат0 казах 4е ме заг0варя нямай предвит 4е ме харесва .. н0о не е така какт0 г0в0ри с другите .. в смисъл мн0г0 пъти .. ме е п0тпитвал к0и харесвам ала бала .. и т.н. .. пр0блема е 4е .. ак0 му кажа в 04ите 4е г0 харесвам ,, и ак0 се 0каже 4е т0й не ме харесва .. pLease heLp .. и без п0 сп0к0 ак0 м0же все пак сп0деЛям и искам съвет .. а няк0и г0 вземат на смешкаа :( :( :( :(

Град
    Дълбините на канала :D
    Кифло,пиши нормално,а не с тея разкривени букви!

намек за кафе... това е... защо трябва да му кажеш, че го харесваш? просто му покажи!!! кажи му че не обичаш да казваш, а да доказваш... давам ти един простичък пример.... едни мои приятели ходят 6 месеца и не са си казали обичам те! приятеля на мояйта фр постоянно й показва с всеки жест, че я обича.... няма нищо лошо... айде горе главата и малко по смелично... птиченцето веднъж каца на рамото!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на galu6a
    еми първо по скайпа малко да разчупите леда посре кафенце и после в леглото
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на nymphadora
    и двамата се харесвате..толкова ли е трудно до направите нещо?

Цитирай Първоначално написано от anSsito
    Излезте на кафе примерно.. и така ще видиш какви намерения има спрямо теб..
    А и не вярвай много много на това какво ти казват другите - все пак са ти приятели и не искат да те разочароват.. М/у другото, това че някой те заговаря не значи, че те харесва..
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Първо се опитай да се сближиш с него, пък после всичко ще се нареди.

еее не му го казвай в очите..защото ако не си изпитва нищо към теб ще е кофти ситуация...пробвай с СМС-че,по скупе е тъпо.Опитай се пак
    Ти Си ОнаЗи По-Добрата Част От Мене...Ти Любов Си Моя Опит За ЛеТене !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем кафенце/разходка/боулинг/билярд и лафчето ще тръгне. От теб се иска да не се скофтиш и да си по близко около него. Пускай ръка от време на време, докосвай го и би трябвало да му светне

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Порастни!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

ако толкова те е срам кажи му го по скайп ма тфа след като излезете на кафе и се увериш че наистина те харесва.... ма бтл що тряа толкова да те е срам?кфо като се познавате от 6 години?! няма значение...щом го харесваш кажи му го!...а там кат каза че те е разпитвал за тфа кой харесваш.....може просто някой негов фр да те хар. и затфа да те разпитва...ма то си личи и от погледа....зависи как те гледа ала бала...абе сещаш се охх мн се отклоних от темата тааа...така за заключение: кафе+скайп

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Кифло,пиши нормално,а не с тея разкривени букви!
    плюс 1
    Най-эдравата стомана минава преэ най-горещата пещ.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми като те заговаря можеш да се опиташ и ти да го заговориш... Много ли е трудно... ебати се едно сте на заколение... Не мога да разбера кое му е трудното... сложното...

Акаша е права.Отиди до него, изритай го в оная работа и почни да го душиш.Така е най-редно.ИиИ ТоЗзИиИ НаАачiiN Nа Пiiс4nе гУWoрii че си проста.Даже не можах да довръша ...

Град
    морската столица
    Като те заговори..и като ще тръгваш..му кажи "Абе,пич ае дай си скайпа..да излезем някой ден"

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ми кажи му че го харесваш...

Град
    София
    Аве..ей..ти малоумна ли си !? Как го познаваш от 6 години и не смееш да му кажеш, макар и на шега, "а'е на кафе"?

Въобще не се познавате, просто се виждате в даскало от 6 години. Докато не го опознаеш няма да стане нищо между вас, 'щот' на втората седмица кат' се разберете к'ви сте образи - ще сте забра'или, че се познавате!
    Don't tell me what I can or can't do !

наскоро имах подобен проблем, ами като се познавате толкова отдавна, нямаш ли му скайпа? явно си мн срамежлива, щом нищо неможеш да предприемеш......и един съвет, никога не си хващай гадже от класа!

Град
    В сърцата на хората.
    Следните думи, айде след училище да излезем само двамата на кафе или да се поразходи ме.... и по натам вече си казваш какво си е , нияма дате убие...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си