- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скъпи маркови козметични продукти
Използвам фон дьо тен ежедневно от 2 години и нямам никакви черни точки,ако кожата ми не можеше да диша с него,мисля,че щях да имам...
и мога да кажа,че лицето мис е замърсяваше доста повече и имах повече запушени пори и въобще проблеми с кожата,когато не го позлвах.
Знам,че винаги се даваш доста компетентно мнение..обаче вече всички разбрахме за минералната ти пудра на Лореал,която издържа 60часа под водаПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Никой не е казал, че ще ти побелее косата, разбира се, защото е абсурдно, правя аналогия- кожата/косата може да се развалят от продуктите, които ползваме, но не могат да се състарят преждевременно.
Кожата на лицето ти се обновлява, както и косата ти пораства. Когато отрежеш изтощената коса, новата коса, която расте е здрава. Както и ако редовно почистваш кожата си от мъртвите клетки и замърсяванията, тя ще има здрав вид. Фдт е като продуктите за коса- има такива, които изтощават, има такива, които не, затова говорим тук- по- скъпите продукти са щадящи към кожата и не я развалят.
Но каквото и да става от фдт и пудра не излизат бръчки, това е пълна глупост.
Аз имам проблемна кожа с акне и зачервявания и не излизам без да си сложа макиаж, не ми е съсипана кожата, нито имам повече пъпки, защото се гримирам. Това са глупости. Чудите се какво да измислите вече...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Бръчките се появяват от старост,дехидратиране на кожата,ген,мимики,но не и от качествен фон дьо тен,дори той спомага за предпазването от бръчки.
Абсолютно подкрепям,че фон дьо тен-а не може да предизвика бръички!Фон дьо тен-а на сестра ми има 20тина съствки в съдържанието,колкото и моят крем на Биодерма(бтв ужасен е),е и какво сега,да не използваме и кремове,защото и те са бъкани с химия ли?Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Ще се аргументирам, с прост пример:
Аз страшно обичам свинско, да то съдържа полезни съставки, адски е вкъсно, а мазнитите и холестерола ми съкращават живота.
Просто си признайте, че абсолютно всичко вреди !!!
Е,и какво да направим като всичко вреди?Да не дишаме за да не поемаме мръсния въздух,да не пием вода,защото е ужасно варовита...Първоначално написано от Jesus
![]()
разбира се, че при по-скъпото получаваш и по-доброто![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Доказано е ,че именно кислородът води до стареене на клетките,именно нещото,без което не може да живеем ни състарява и води до нашата смърт.
До скоро (днес) най-възрастният човек бе мъж, трябва да питат 120 годишната палестинка каква козметика ползва![]()
Аргументът ти е глупав, щом всички вреди, значи нищо не вреди. Щом няма нищо безвредно, което да направи база за сравнение, което да сложи границата между "вредно" и "полезно" то няма нито вредно нито полезно.Първоначално написано от Jesus
Не разбирам защо продължаваш да пишеш в темата.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Продължавам да твърдя че всичко вреди, ама АБСОЛЮТно всичко !!!
Животът е вреден,така е.Първоначално написано от Jesus
Гръмни се тогава за да не страдаш от всички тези вреди.Не ми е ясно какво изобщо търсиш тук и какво се опитваш да кажеш?Първоначално написано от Jesus
![]()
Айде стига конфликти и заяждане,нека всеки да изкаже нормално мнението си,не е задължително всички да са съгласни,ако всички бяхме на едно мнение,нямаше да има форум и дискусии.В спора се ражда истината!Първоначално написано от masal
Не се заяждам.Просто няма смисъл 10 пъти да повтаря ендо и също.Няма слепи,няма малоумни в темата.Всеки сам решава за себе си,така че той дори да ми каже,че фон дьо тен-а ще ме убие,ако съм решила да го ползвам ще си го ползвам,независимо от неговото мнение.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Исусе няма нужда да се застъпваш за мен, хората си мислят че по-скъпото е по-добро, което в доста случай не е такаЕто ви прост пример Ferrari F430 супер яка кола струва стотици хиляди левове Ariel Atom много по-бърза и по-стабилна и стува 35 хиляди паунда е вярно не е ферари ама е по-добро е сега ако някой разбира от коли ще каже че тя е само рампа и двигател, да така е но важното е че е по-бърза и стабилна в завойте от 90% супер колите струващи стотици хиляди че даже и милиони. Не си мислете че като ползвате Шанел или нз там какви си стъващи по 100-200 ? е с кой знае колко по-добро от тези ползващи козметика за 10-20 лв. Сигурно ви е пределно ясно че има такива марки който даже не сте ги чували, който са в пъти по-евтини и ефикасни ( говоря за 1 индийски, бяха станали хит в индия и го отразиха че въпросната фирма не се интересува от запада а от индия и китай, било правено специално за тях пък и те са близо 1/3 от населението на земята)
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
...Не се и съмнявам, че разбираш много добре от козметика, както и от всичко друго на тоя свят...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аз съм старомоден и харесвам по-семплите нещада от доста неща разбирам, козметиката не ми е специалност но се опитвам да ви отворя очите че не е особено полезно
тъка се заформя голям споробещавам да не се меся
![]()
Да,то ако почнем по тая логика наистина всичко вреди,но спора тук е за кожата и за това дали от фон дьо тена се получават бръчки и други кожни проблеми.
Еми то толкова много неща вредят на кожата:боклуците,които ядем,дори да се опитваме да се храним здравословно,какво ли не химии има в храните вече,със сигурност няма човек,който да е сигурен,че яде само естествена храна.Ами мръсния въздух...
то дори и да не се гримираш,в бялата козметика пак има достатъчно химии,които също малко или много вредят.Да не говорим за цигари,стрес,недоспиване,л пса на витамини...всичко оказва вляние на кожата,и при всички тея фактори,които неизменно са част от ежедневието ни,фон дьо тен е последното нещо,което може да състари или да скапе кожата.
Даже помага,ако е качествен и акос е използва правилно.
Ако нямам фон дьо тен всичкия прах и цялата мръсотия по улиците,ще отиват директно на лицето ми и със сигурност ще ми запушват порите повече от него!
Освен това предпазва от UV лъчите,които са много вредни за кожата...
И какво излиза,че кожата ни ежедневно е подложена на най-различни фактори,които я увреждат и от тях ние просто избираме по-малкото зло...
Абе с две думи,не е вреден фон дьо тена![]()
![]()
Абе абсурдно е, човек, който нищо не разбира от гримове спами в темата от два профила... глупаво е, моля ви се.
Аз повече няма да споря, само се нервя, каквото имаше го казах, ама няма кой да го прочете, защото някои хора се имат за много гениални и не възприемат чуждо мнение.
И се правят, че не си четат скайпа. lame.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И ти ли ще кажеш, че ние с исус, кристо и там още няколко сме ретарди защото си имаме собствено мнение ралично от вашето ?
аиде стига ви толкова за днес![]()