.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Използвам фон дьо тен ежедневно от 2 години и нямам никакви черни точки,ако кожата ми не можеше да диша с него,мисля,че щях да имам...
    и мога да кажа,че лицето мис е замърсяваше доста повече и имах повече запушени пори и въобще проблеми с кожата,когато не го позлвах.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Естествено,че има разлика.
    Аз попринцип сега използвам минералната пудра на Л'Ореал,защото ме беше страх да си поръчвам от интернет,но съм се решилаа лятото като отида в Германия да си купя на Bare Minerals защото много хора са дали позитивно мнение за продуктите им!Цена-Л'Ореал-27-28 лв,Bare Minerals-40 долъра някъде беше.
    Спиралите са ми на Канебо 38 градуса(адски съм доволна)и преди нея си бях купила на Мейбълин Дифайн-а-лаш бива я ако се научиш как да я слагаш правилно ,но в качеството определено има разлика,тази на Мейбълин се рони и миглите ми си личи,че са със спирала и то доста,а доколкото от спиралата на Канебо все едно са ми естествени миглите(е ако нанеса 2 слоя няма да изглежда баш така) и уж и двете са водоустойчиви,а тази на Канебо например като се изкъпя си стой,а доколкото на Майбълин се размазва и т.н. За цена Мейбълин-13 лв,Канебо-40-50 лв
    Моливи за очи-имам на Севънтийн,мек е има блестящи частици и е водоустойчив затова го харесвам доволна съм струва 8 лв някъде.Имам и на една каталожна марка LR немски продукти с алое вера -сив молив по-твърд(другия е зелен)и от него съм доволна струва към 9 лева.Не съм опитвала моливи за очи на някой от високия ранг марки,но лятото може да си купя
    Гланцове имам на Мейбълин,Артдеко(мисля,че от средния клас са доста добра марка )Балсам за устни на Нивеа,от които съм доволна,защото не ми се напукват устните,стават едни мекички със аромат на ягода е а струва към 4-5 лева.Имам червила и на Еstee Lauder-2 едното е малко по-тъмно и не го използвам почти,а другото е със страхотен цвят и трябва пак да си купя.За цена незнам Иначе сега например има някакъв гланц на Буржоа от които първо нанасяш гланца след това отгоре на капачката има едно което се развива и има блясък и си слагаш на пръста и потупваш по устните абе хубаво стоеше и е 17,50 може да си го купя следващия месец.
    Сенки имам на Клиник,Estee Lauder и от двата вида съм много доволна едните(тези на Клиник) са течни и са много хубави.Имам и на Нивеа(а забравих имам и техен гланц които също е хубав),но просто немогат да се сравняват има огромна разлика като нанесеш едните и другите.
    Майка ми има спирала на Клиник от която е доволна,но аз съм си слагала и не се хаесвам с нея.

Определено има разлика между продуктите от нисък(тях маи не е нужно да ги сравнявам то се знае)и среден клас и от продукрите с висок клас.По-добре пестете малко пари и вместо да си купите 3 смотани гланца си купете 1 хубав които да ви върши много по-хубава работа.Все пак това ви е кожата и ако я съсипете няма да може да я оправите.

Относно парфюмите никога не си копувам от някакви "марки" като Би Ю и подобни простотии!Любимите ми марки парфюми са-Cacharel,Versace,Tom Ford,Davidoff ии Живенши.А и Trussardi.
    Знам,че винаги се даваш доста компетентно мнение..обаче вече всички разбрахме за минералната ти пудра на Лореал,която издържа 60часа под вода
    To infinity and beyond.

Никой не е казал, че ще ти побелее косата, разбира се, защото е абсурдно, правя аналогия- кожата/косата може да се развалят от продуктите, които ползваме, но не могат да се състарят преждевременно.
    Кожата на лицето ти се обновлява, както и косата ти пораства. Когато отрежеш изтощената коса, новата коса, която расте е здрава. Както и ако редовно почистваш кожата си от мъртвите клетки и замърсяванията, тя ще има здрав вид. Фдт е като продуктите за коса- има такива, които изтощават, има такива, които не, затова говорим тук- по- скъпите продукти са щадящи към кожата и не я развалят.
    Но каквото и да става от фдт и пудра не излизат бръчки, това е пълна глупост.
    Аз имам проблемна кожа с акне и зачервявания и не излизам без да си сложа макиаж, не ми е съсипана кожата, нито имам повече пъпки, защото се гримирам. Това са глупости. Чудите се какво да измислите вече...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Wonderland
    Бръчките се появяват от старост,дехидратиране на кожата,ген,мимики,но не и от качествен фон дьо тен,дори той спомага за предпазването от бръчки.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Бръчките се появяват от старост,дехидратиране на кожата,ген,мимики,но не и от качествен фон дьо тен,дори той спомага за предпазването от бръчки.
    Абсолютно подкрепям,че фон дьо тен-а не може да предизвика бръички!Фон дьо тен-а на сестра ми има 20тина съствки в съдържанието,колкото и моят крем на Биодерма(бтв ужасен е),е и какво сега,да не използваме и кремове,защото и те са бъкани с химия ли?

Град
    Инкогнито
    Ще се аргументирам, с прост пример:
    Аз страшно обичам свинско, да то съдържа полезни съставки, адски е вкъсно, а мазнитите и холестерола ми съкращават живота.
    Просто си признайте, че абсолютно всичко вреди !!!

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Аз страшно обичам свинско, да то съдържа полезни съставки, адски е вкъсно, а мазнитите и холестерола ми съкращават живота.
    Е,и какво да направим като всичко вреди?Да не дишаме за да не поемаме мръсния въздух,да не пием вода,защото е ужасно варовита...

разбира се, че при по-скъпото получаваш и по-доброто
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Wonderland
    Доказано е ,че именно кислородът води до стареене на клетките,именно нещото,без което не може да живеем ни състарява и води до нашата смърт.

Град
    Инкогнито
    До скоро (днес) най-възрастният човек бе мъж, трябва да питат 120 годишната палестинка каква козметика ползва

Аргументът ти е глупав, щом всички вреди, значи нищо не вреди. Щом няма нищо безвредно, което да направи база за сравнение, което да сложи границата между "вредно" и "полезно" то няма нито вредно нито полезно.
    Не разбирам защо продължаваш да пишеш в темата.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    Wonderland

Град
    Инкогнито
    Продължавам да твърдя че всичко вреди, ама АБСОЛЮТно всичко !!!

Град
    Wonderland
    Животът е вреден,така е.

Гръмни се тогава за да не страдаш от всички тези вреди.Не ми е ясно какво изобщо търсиш тук и какво се опитваш да кажеш?

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Гръмни се тогава за да не страдаш от всички тези вреди.Не ми е ясно какво изобщо търсиш тук и какво се опитваш да кажеш?
    Айде стига конфликти и заяждане,нека всеки да изкаже нормално мнението си,не е задължително всички да са съгласни,ако всички бяхме на едно мнение,нямаше да има форум и дискусии.В спора се ражда истината!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Айде стига конфликти и заяждане,нека всеки да изкаже нормално мнението си,не е задължително всички да са съгласни,ако всички бяхме на едно мнение,нямаше да има форум и дискусии.В спора се ражда истината!
    Не се заяждам.Просто няма смисъл 10 пъти да повтаря ендо и също.Няма слепи,няма малоумни в темата.Всеки сам решава за себе си,така че той дори да ми каже,че фон дьо тен-а ще ме убие,ако съм решила да го ползвам ще си го ползвам,независимо от неговото мнение.

Исусе няма нужда да се застъпваш за мен, хората си мислят че по-скъпото е по-добро, което в доста случай не е така Ето ви прост пример Ferrari F430 супер яка кола струва стотици хиляди левове Ariel Atom много по-бърза и по-стабилна и стува 35 хиляди паунда е вярно не е ферари ама е по-добро е сега ако някой разбира от коли ще каже че тя е само рампа и двигател, да така е но важното е че е по-бърза и стабилна в завойте от 90% супер колите струващи стотици хиляди че даже и милиони. Не си мислете че като ползвате Шанел или нз там какви си стъващи по 100-200 ? е с кой знае колко по-добро от тези ползващи козметика за 10-20 лв. Сигурно ви е пределно ясно че има такива марки който даже не сте ги чували, който са в пъти по-евтини и ефикасни ( говоря за 1 индийски, бяха станали хит в индия и го отразиха че въпросната фирма не се интересува от запада а от индия и китай, било правено специално за тях пък и те са близо 1/3 от населението на земята)
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

...Не се и съмнявам, че разбираш много добре от козметика, както и от всичко друго на тоя свят...

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Аз съм старомоден и харесвам по-семплите неща да от доста неща разбирам, козметиката не ми е специалност но се опитвам да ви отворя очите че не е особено полезно

Град
    Инкогнито
    тъка се заформя голям спор обещавам да не се меся

Да,то ако почнем по тая логика наистина всичко вреди,но спора тук е за кожата и за това дали от фон дьо тена се получават бръчки и други кожни проблеми.
    Еми то толкова много неща вредят на кожата:боклуците,които ядем,дори да се опитваме да се храним здравословно,какво ли не химии има в храните вече,със сигурност няма човек,който да е сигурен,че яде само естествена храна.Ами мръсния въздух...
    то дори и да не се гримираш,в бялата козметика пак има достатъчно химии,които също малко или много вредят.Да не говорим за цигари,стрес,недоспиване,л пса на витамини...всичко оказва вляние на кожата,и при всички тея фактори,които неизменно са част от ежедневието ни,фон дьо тен е последното нещо,което може да състари или да скапе кожата.
    Даже помага,ако е качествен и акос е използва правилно.
    Ако нямам фон дьо тен всичкия прах и цялата мръсотия по улиците,ще отиват директно на лицето ми и със сигурност ще ми запушват порите повече от него!
    Освен това предпазва от UV лъчите,които са много вредни за кожата...
    И какво излиза,че кожата ни ежедневно е подложена на най-различни фактори,които я увреждат и от тях ние просто избираме по-малкото зло...
    Абе с две думи,не е вреден фон дьо тена

Град
    Инкогнито
    Интересен ми е спора но Диабло ми е по-интерсно

Абе абсурдно е, човек, който нищо не разбира от гримове спами в темата от два профила... глупаво е, моля ви се.
    Аз повече няма да споря, само се нервя, каквото имаше го казах, ама няма кой да го прочете, защото някои хора се имат за много гениални и не възприемат чуждо мнение.
    И се правят, че не си четат скайпа. lame.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

И ти ли ще кажеш, че ние с исус, кристо и там още няколко сме ретарди защото си имаме собствено мнение ралично от вашето ?
    аиде стига ви толкова за днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си