- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме забележи?
Здр..имам малък проблем..както винаги става въпрос за някое момче...в новото ми училище от всичките възможни момчета харесах
![]()
адски много едно момче, което е като скала
- гледа единствено напред,за да види на къде ходи..не се оглежда..като кон с капаци..нямам много близки приятели все още, за да ги помоля да ни запознаят...а и той е 10кл, а аз 8кл...не знам дали ме е забелязал...рядко го виждам в училище..моля дайте съвети какво да правя....
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Everything Happens For A Reason!...
Външния вид често лъжеМи запознай се с някои негови приятели или с хора от класа му за да се сдушиш и с него :Р и най-важното..имай търпение
Успех
абе и аз съм като тоя дето го описа само дето съм по голям та на мене мноо ми харесва като някое момиче се идва при мене...Първоначално написано от kubetkata
според мене това ще ти е варианта...
Намери общи приятели с него или пък направо се запознай с него!Както казаха по-горе:външният вид често лъже
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Минавай често покрай него. Ама наистина често. 100 на 100 ще те забележи рано или късно, ще се зачуди що нон-стоп се натъква на физиономията ти и току виж направил нещо.![]()
Поразсъблечи се малко
пред него.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
BaiToq kazva da se pos1ble4e6 malkotova e sme6no
samo kurvite pravqt tova a ti ne si takava nali?! prosto b1di dobra i mila s okolnite i toi sam 6te doide pri teb
Сложи си един кашон на главата и се блъсни в него.. Няма начин да не те забележи![]()
![]()
"God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
than you can handle"
Направи първата крачка .Заговори го съвсем случайно и т.н ...Първоначално написано от kubetkata
Съблечи се в коридора![]()
Гарнтирам, че ше те забележи, даже може и да ибяга
![]()
Не бе, просто се опознай с приятелите му и малко по-малко се присламчвай, опитвай се да му привлечеш вниманието по всевъзможни начини, шото без да го познавам съм сигурен, че не ти е хвърлил око!!!
Оооо мани ги тия детски истории някой друг да ви запознае... минах по този път преди няколко годинки... моят съвет е съвсем "случайно" някой път да го питаш ... "извинявай имаш ли представа къде е кабинета по биология ... нова съм тук и си нямам и на идея..." ... или нещо такова... а не да отидеш при него и ... "еми аз съм Пенка..." тъпо ще звучи... после може някой път пак да се опиташ да му привлечеш вниманието... да се подкачиш с него така да се каже... повярвай ми много повече би те забелязал от всичко останали... Успех!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато го видиш в училище иди набързо до тоалетните, съблечи се и ще видиш как ще те забележи и не само той де.
A.D.I.D.A.S.
Да ви имам проблемите...
Като го видиш другия път шибваш му един зад врата и го гледаш с физиономия на гладно коте![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House