.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да го накарам да ме забележи?

Здр..имам малък проблем ..както винаги става въпрос за някое момче...в новото ми училище от всичките възможни момчета харесах адски много едно момче, което е като скала - гледа единствено напред,за да види на къде ходи..не се оглежда..като кон с капаци..нямам много близки приятели все още, за да ги помоля да ни запознаят...а и той е 10кл, а аз 8кл...не знам дали ме е забелязал...рядко го виждам в училище..моля дайте съвети какво да правя....

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Everything Happens For A Reason!...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Външния вид често лъже Ми запознай се с някои негови приятели или с хора от класа му за да се сдушиш и с него :Р и най-важното..имай търпение Успех

Град
    Е там...

Re: Как да го накарам да ме забележи?

Цитирай Първоначално написано от kubetkata
    Здр..имам малък проблем ..както винаги става въпрос за някое момче...в новото ми училище от всичките възможни момчета харесах адски много едно момче, което е като скала - гледа единствено напред,за да види на къде ходи..не се оглежда..като кон с капаци..нямам много близки приятели все още, за да ги помоля да ни запознаят...а и той е 10кл, а аз 8кл...не знам дали ме е забелязал...рядко го виждам в училище..моля дайте съвети какво да правя....

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    абе и аз съм като тоя дето го описа само дето съм по голям та на мене мноо ми харесва като някое момиче се идва при мене...
    според мене това ще ти е варианта...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Намери общи приятели с него или пък направо се запознай с него! Както казаха по-горе:външният вид често лъже
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Paradise
    Минавай често покрай него. Ама наистина често. 100 на 100 ще те забележи рано или късно, ще се зачуди що нон-стоп се натъква на физиономията ти и току виж направил нещо.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Поразсъблечи се малко
    пред него.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

BaiToq kazva da se pos1ble4e6 malko tova e sme6no samo kurvite pravqt tova a ti ne si takava nali?! prosto b1di dobra i mila s okolnite i toi sam 6te doide pri teb

Сложи си един кашон на главата и се блъсни в него.. Няма начин да не те забележи
    "God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
    than you can handle"

Re: Как да го накарам да ме забележи?

Цитирай Първоначално написано от kubetkata

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Направи първата крачка .Заговори го съвсем случайно и т.н ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Съблечи се в коридора Гарнтирам, че ше те забележи, даже може и да ибяга Не бе, просто се опознай с приятелите му и малко по-малко се присламчвай, опитвай се да му привлечеш вниманието по всевъзможни начини, шото без да го познавам съм сигурен, че не ти е хвърлил око!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Оооо мани ги тия детски истории някой друг да ви запознае... минах по този път преди няколко годинки... моят съвет е съвсем "случайно" някой път да го питаш ... "извинявай имаш ли представа къде е кабинета по биология ... нова съм тук и си нямам и на идея..." ... или нещо такова... а не да отидеш при него и ... "еми аз съм Пенка..." тъпо ще звучи... после може някой път пак да се опиташ да му привлечеш вниманието... да се подкачиш с него така да се каже... повярвай ми много повече би те забелязал от всичко останали... Успех!

Когато го видиш в училище иди набързо до тоалетните, съблечи се и ще видиш как ще те забележи и не само той де.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ви имам проблемите...

Като го видиш другия път шибваш му един зад врата и го гледаш с физиономия на гладно коте

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си