- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с батковци
Edno golqmo DA za seksa s batkovci :P
Първоначално написано от Alexandra93
da haresva mi
i zatova sam si hvanala batko
Kakto kazvat horata vzemi si batko ta da ti e sladko ..![]()
![]()
Обичам Андриан
Първоначално написано от varnen4e
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Значи си пускам брадаи без това вече съм на 20 време ми е
![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Първия един месец доста ше те сърби но ше свикнеш.Казвам го от личен опитПървоначално написано от Spamer
.
Аз не съм и не бих правила секс с някой под 21,22 години.
Много рядко може да ми допадне някой по-малък.Ама много...
Привличат ме по хм... по-улегналите както се е изразила авторката на темата.
Да бяха само те добре щеше да е.Първоначално написано от palavka89
Аз последните месеци попаднах на уникално тежки случаи на по 22-23 години.
Имам чувството че тва им е най-лошата възраст на мъжете.![]()
По принцип не искам да имам голяма разлика с партньора си но вече се отказах от лигльовците и ще се оглеждам за някой над 25 (аз ще стана на 20 след няколко месеца)![]()
А ти на колко си ?Първоначално написано от BoCupycake
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
секса е готин ако партньора знае как да действа, независимо от възрастта, може да ти е готино и с такъв на 14, може и да ти е готино с такъв на 30 ....
Апетита идва с яденето. Коментара ти е неуместен. По темата - не би ми пречило дори и ако приятелката ми е девствена. Важното е да има желание да се научи и да не се притеснява ако не може нещо. Всички сме тръгнали отнякъде.Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
кое точно ми е неуместно в коментара ....Първоначално написано от valdesbg
До сега не съм правила секс с някой по-малък от мен или на моята възраст ама човек трябва да опита от всичко...стига да не ме съдят за педофилия![]()
Еми нормално е момичетата да си търсят някой по-опитен.На 25 примерно се предполага, че има повече опит от някой на 14-15 (въпреки че тва не е сигурно) Аз като момче също бих предпочел какичка.
![]()
понякога тея по-големите момчета не са много внимателни и става гадно
estestveno che po-golemite imat po-golqm opit i e normalno da imat predimstvo ot tezi s po-maluk.Edna jena iska dobur sex,a ne durven !
На 18 съм.Първоначално написано от A_Loving_Girl
Вземи си кака да те отрака ...Първоначално написано от plmn
ама на тия батковци им е през к*ра за вас , момичета![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
амии честно .. да..Първоначално написано от FunnYboY
)
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Била съм с момче на моята възраст и неговото пренебрегване ме отблъсна от него и между момчетата има разлика като в големите така и в по малки те момчетаПървоначално написано от bubblegum9210
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
+1Първоначално написано от SugarFan
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ем да само за ебането... то в заглавието си го пишеПървоначално написано от bubblegum9210
![]()
По темата - не мога да се насиля да спя с по-голям от мен ( над 7-8 год. разлика) ...![]()
![]()
Значи някоя ако си търси 20 годишен батко може да пишеНай не ми допадна това че всички сме били еднакви, ние не сме das man всеки е индивидуален и мисля че 18+ са зряли а това че някой са попаднали на 22-25 годишни с акъл като от детска градина е друг въпрос
![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.
Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят пак.
Пък и светът е пълен с възрастни немарливи и егоцентрични в секса мъже.