.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 160 от общо 160

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    "...Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci" ...
    xax я дай пак, че нещо не ми стана ясно...?! И как реши, че са пикльовци... За мен такива са 12-13 годишните дето се ебат няма значения момичета момчета...
    По темата: Не мисля че би било проблем ако е с 2-3 години по голям...но ако е с повече от 10 определено не!!!
    моляя...??????
    Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...

100% съм сигурна че ако ми се случи няма да спра да мисля за това 1 месец
    Ще бъде жестоко

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Еми за "батковците" се твърди че са по-опитни,но не всички според мен.Дразня се от факта че когато момичетата чуем за "батко" и веднага лудваме.Според мен не трябва да гледаш годините ама не и с 13 годишен ,но ако срещнеш подходящия който е под 17-18 защо пък не?!А и плюс това има различно развити момчета който не изглеждат на годините си а по-голями така че всеки си прави избора.Аз съм за но по-голям някъде към 3-4 години не повече.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

С чиста съвест и аз казвам ДА!

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Леле как ми напомняш на един мой стар познат Той така като теб мислеше и накрай няма да ти казвам как завърши историята, че ще се стресираш много...
    и кво стана с тоя твой познат, да не мина в лявата лента от отчаяние
    I'll take your brain to another dimension

opredeleno sum za!!!
    Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat

Цитирай Първоначално написано от Byboleche
    вземи си батко за да ти е сладко!!! :P аз си имам батко и наистина си ми е бая сладко

ами зависи какво имаш предвид ПОД Улегнали момчета..например аз сам на 15,и ще ми е по приятно с момчета на около 17-18... както ти казвам зависи на колко години си :P :P

За мен няма значение възраста, важно е момичето да е секси и не ме бърка дали ще е на 25-6-7 или на 15-16.

На възраста в която съм в момента ще дам едни граници/надявам се и че всяко момче на мойте години ще е така, освен ако няма някви други изкривявания / -

14- ммм...сякаш не вече !
    15- става, к'во толкова.
    16- мнооого добре.
    17- скачай тука
    18- ооо...хайде, хайде да вървим, м ?!
    19,20,21- ||-||-||
    22- 25 - eee... давай да те видим КАКО
    25 27 - още не съм се качвал толкова на високо, но бих се прежалил може би, ммм зависи как изглежда все пак
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Опита си казва думата... Определено съм "За" с два крака, ръце и там каквото имам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си