- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с батковци
моляя...??????Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
100% съм сигурна че ако ми се случи няма да спра да мисля за това 1 месец![]()
Ще бъде жестоко![]()
Еми за "батковците" се твърди че са по-опитни,но не всички според мен.Дразня се от факта че когато момичетата чуем за "батко" и веднага лудваме.Според мен не трябва да гледаш годините ама не и с 13 годишен,но ако срещнеш подходящия който е под 17-18 защо пък не?!А и плюс това има различно развити момчета който не изглеждат на годините си а по-голями така че всеки си прави избора.Аз съм за но по-голям някъде към 3-4 години не повече.
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
С чиста съвест и аз казвам ДА!
и кво стана с тоя твой познат, да не мина в лявата лента от отчаяниеПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
I'll take your brain to another dimension
opredeleno sum za!!!
Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat
ами зависи какво имаш предвид ПОД Улегнали момчета..например аз сам на 15,и ще ми е по приятно с момчета на около 17-18... както ти казвам зависи на колко години си :P :P![]()
За мен няма значение възраста, важно е момичето да е секси и не ме бърка дали ще е на 25-6-7 или на 15-16.
На възраста в която съм в момента ще дам едни граници/надявам се и че всяко момче на мойте години ще е така, освен ако няма някви други изкривявания/ -
14- ммм...сякаш не вече!
15- става, к'во толкова.
16- мнооого добре.
17- скачай тука
18- ооо...хайде, хайде да вървим, м ?!
19,20,21- ||-||-||
22- 25 - eee... давай да те видим КАКО![]()
25 27 - още не съм се качвал толкова на високо, но бих се прежалил може би, ммм зависи как изглежда все пак![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Опита си казва думата... Определено съм "За" с два крака, ръце и там каквото имам!