- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с батковци
Харесвате ли секса с по улегнали момчета..не с такива с едва наболи мустаци?
А вие момчета, харесвате ли секса със одрасли момичета, а не с такива, които не знаят дали им се пи*** или е*е![]()
Що за тема:P Естествено, че всяко момиче търси по-голямо и опитно момче
и при момчетата е така (поне при мен де), а после от интерес може да се върна на по-малко
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Айде доуточни се ...
Какво ще рече "с едва наболи мустаци" ?!Те тия с "едва наболите мустаци" са деца на по 14-15 години,а тук повечето сме над 17,така че едва ли някоя от нас би правила секс с подобно момче ...
Освен това,какво ще рече "по-улегнали момчета"?!Едно момче може да е много улегнало и на 20-23 години ...
Кажи една възрастова граница за да се знае,за какви момчета говоришПримерно 10 години по-големи от нас и т.н. ... А и тия на над 25-26 (за които май говориш) отдавна не са момчета,а мъже ...
![]()
Еее к'во да се правифилософ съм си
![]()
А иначе секс с някой такъв "батко" 25+ не съм правила и нямам и намерение да правя![]()
Стига философства, ами дай едно мнение в темата ми, по-долуПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
НямаПървоначално написано от FunnYboY
![]()
:P![]()
Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvciПървоначално написано от 3oPuTy
... си майкатаMomchetata na 17-18 sa tochno piklojvci
Ама едно време като са те е*али тия "пикльовци" не си се оплаквала ...Първоначално написано от palavka89
Научи се да си задаваш въпросите правилно и точно![]()
ДаПървоначално написано от Alexandra93
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
той моя си е баткои секса е неверятен кагота е с опитен и знай какда те накара да свършиш
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А ти на колко си? Ако си на 15 просто незнам накъде отива светът...Първоначално написано от gLoRiToO
Ми аз съм на 18,моята приятелка е на 17.Ние сме си първите,но когато правим секс,винаги свършваме едновременно,и е мега яко.Не е важно на колко си години,важно е да го правиш истински с чувства,с любов,просто да ти идва от вътре какво да направиш,къде да докоснеш момичето си.Това е истинският секс всичко друго е боклук,ако искаш секс без чувства по добре си удари една чекия и си готов.
+1Първоначално написано от Alexandra93
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Определено да !
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
При момичетата е различно , аз съм бил и с 16 годишна и с 38 годишна .
МОгави кажа че това че са на по голяма възраст неозначава винаги че са по опитни и т.н.
Бил съм с момиче на 16-17 години което прави страхотен секс просто нямам думи , бил съм и с 32 годишна която небеше кои знае какво сравнение с по малкото момиче
при момичетата съм забелязал колкото е по перверзна и си пада по експериментирането, и е дива и така нататъка в секса толкова по добре се представя за разлика от други момичета .
Но също така зависи и с какви момчета е била преди това) ако е била с някои заспали дето само лижи и даи момичето цялата работа да свърши после когато тя прави секс с др момче и тя ще е такава , мързелива.
Хвани си батко да те ебе кратко и сладко и после айде Райна всеки по своита си майна![]()
Пиклиовци са тези дето са 20+ и пишат в форуми като този .. Иска ти се да се върнеш на наще години а ?Първоначално написано от SugarFan
![]()
Vij sega, ot batko do batko ima golqma razlika.. eto sega edin s 10 godini po-golqm ot men mi se svalq, a na prikazki ne e po-golqm ot 15 godi6en, a ne na 28.. taka 4e..
sry za latinicata, na klub sam![]()