Цитирай Първоначално написано от palavka89
Skypa kato napravish sex s po goliam shte razberesh za kakvo govoria
Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.

Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят как.
Пък и светът е пълен с възрастни немарливи и егоцентрични в секса мъже.
А ти, скъпа, трябва да знаеш, че съм правила секс с по-голям, и не съм усетила нищо хубаво от този секс. Но не виня възрастта на момчето, виня факта, че не пасна на моето тяло.
Приятелят ми сякаш е създаден, за да ме ч*ка (и обича, разбира се, но нали темата е за секса). Всеки милиметър от пениса му е такъв, че пасва идеално на всяка дупка, която пожелае. А влиянието му върху психиката ми е такаво, че мога да свърша само като си мисля за него.
Не разбирам как точно този факт се влияе от възрастта?
Ами химията?
Ако я имам само с момче, което не се брои за "батко", трябва ли да го изритам от живота си.
Айде, гледайте си работата.
Невъзможна теза сте подхванали.
Горките 16-, 17-, 18-, 19- годишни момчета, на които им е лепнат етикет "бездарник". И браво на всички "батковци". Само те могат да правят добър секс. Няма значение, че доста (не всички) от тях не знаят къде да си сложат ръцете, че да й е хубаво на "жената".
И, мила, не съм казала, че девствено момче, е любовник номер едно. Но това момче много бързо може да се научи. Не трябва да му се убива потенциалът обаче.

И за заключение да кажа, че нещата не трябва да се генерализират.
Всяко момче си е отделно и годините му не показват колко години опит има и колко добре ч*ка, еб*, люби и каквото си пожелаете (че на всеки различно му харесва).