.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 161
    Skypa kato napravish sex s po goliam shte razberesh za kakvo govoria
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
    Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.

Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят пак.
    Пък и светът е пълен с възрастни немарливи и егоцентрични в секса мъже.

S takyv na 14 niama da ti e gotino poviarvaj mi
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    секса е готин ако партньора знае как да действа, независимо от възрастта, може да ти е готино и с такъв на 14, може и да ти е готино с такъв на 30 ....

abe q prosto pravete sex s koito vi padne i tva e

е тва е много яко....ама батковците са друга работа-

Град
    Варна
    mislq 4e godinite ponqkoga ne sa baza za precenka kolko e dobyr v legloto edin myj(mom4e),a na tova kolko 6te si pasnat dvamata.
    Sega6niqt mi priqtel e na 23 i s nego mn si pasnahme (predi6niq mi be6e na 20,no s nego ne6tata ne se polu4avaha tolkova dobre).
    No imam priqtelka koqto e s 19 godi6en i kazva 4e napylno q zadovolqva,taka 4e vsi4ko e do tova kolko 6te si pasne6 s 4oveka :P
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Re: Секс с батковци

Цитирай Първоначално написано от palavka89
    Харесвате ли секса с по улегнали момчета..не с такива с едва наболи мустаци?
    Усещам скритата ти реклама
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

Цитирай Първоначално написано от baby2009
    da haresva mi
    i zatova sam si hvanala batko
    Kakto kazvat horata vzemi si batko ta da ti e sladko ..
    +1
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Моля.. ? Момчетата на 17-18 са били пикльовци.. аве момичета.. ако ходите с наистина сериозно момче.. поне лично аз.. знаете ли колко време ми трябва да ви избирам подарък ,глупости и пр. Вие кво.. подарявате секс.. смисъл.. на момчетата.. ни е по-трудно да разберем какво харесвате и така.. а вие знаете, че каквото и да казва едно момче .. винаги и дори да отрича, иска секс
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

най младия с когото съм спала е на 24
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    E го е....

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    E го е....
    Майкооо..

Град
    V. TARNOVO
    ама че глупав въпрос естествено че да, НО не трябва да се пренебрегват и по малките. има дори които са по-добри и от големите сякаш не са токлова мързеливи
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci
    ... си майката
    Подкрепям.

Как може да сте толкова тесногръди се чудя, ама нейсе...

Хрумна ми друго - след като дадено момче не може да прави секс на 17-18, защото бил неопитен, то той как ще натрупа опит, та да ви се хареса на 25...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Skypa kato napravish sex s po goliam shte razberesh za kakvo govoria
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
    Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.

Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят как.
    Пък и светът е пълен с възрастни немарливи и егоцентрични в секса мъже.
    А ти, скъпа, трябва да знаеш, че съм правила секс с по-голям, и не съм усетила нищо хубаво от този секс. Но не виня възрастта на момчето, виня факта, че не пасна на моето тяло.
    Приятелят ми сякаш е създаден, за да ме ч*ка (и обича, разбира се, но нали темата е за секса). Всеки милиметър от пениса му е такъв, че пасва идеално на всяка дупка, която пожелае. А влиянието му върху психиката ми е такаво, че мога да свърша само като си мисля за него.
    Не разбирам как точно този факт се влияе от възрастта?
    Ами химията?
    Ако я имам само с момче, което не се брои за "батко", трябва ли да го изритам от живота си.
    Айде, гледайте си работата.
    Невъзможна теза сте подхванали.
    Горките 16-, 17-, 18-, 19- годишни момчета, на които им е лепнат етикет "бездарник". И браво на всички "батковци". Само те могат да правят добър секс. Няма значение, че доста (не всички) от тях не знаят къде да си сложат ръцете, че да й е хубаво на "жената".
    И, мила, не съм казала, че девствено момче, е любовник номер едно. Но това момче много бързо може да се научи. Не трябва да му се убива потенциалът обаче.

И за заключение да кажа, че нещата не трябва да се генерализират.
    Всяко момче си е отделно и годините му не показват колко години опит има и колко добре ч*ка, еб*, люби и каквото си пожелаете (че на всеки различно му харесва).

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: Секс с батковци

Харесвате ли секса с по улегнали момчета..не с такива с едва наболи мустаци?
    Харесвам да и също така с всеки ,които знае какво прави в кревата!

Град
    Елхово
    естествено, че с батковците е най - яко .. хах кой ще си легне с някой пръдлю дето не знае за какво му е патката големите момчета са много по - опитни..

Ох мари майкоУ... Самочувтствие ли бе то да го опишеш!!..

Толкова сте опитни, активни, креативни и ебливи, че си търсите някой голям и узрял батко да знае какво прави, щото келешите/пикльовците до 18 год. възраст не знаели как да го правят и вие си търсите нещо по-като за вас...
    Ма вие сериозни ли сте, или да почвам да ви се смея?!

90% от тука женските сигурно само лежат и чакат, или си мислят, че са добри пък гаджетата ви изневеряват сещата се що.. щот сте толкова "добри", и като прибавим огромния процент, дето даже не можете да надървите гаджетата си и пишете, че не им става и ква им е причината.. или се чудите кави пози се прави секса или що не влизал, след като вие сте сухи като дърва... ма моля ви се, я тихичко и се завиййте да не изстинете.

Повечето, дори не ставате, ма иначе скачате на високо ;д
    Поне си признайте, че искате батковци, за да ви научат как се прави и що е то секс, щото вие не ставате като цяло и не знаете как да се държите, отколкото, че момчетата на възрастта ви не ставали, пф.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ох мари майкоУ... Самочувтствие ли бе то да го опишеш!!..

Толкова сте опитни, активни, креативни и ебливи, че си търсите някой голям и узрял батко да знае какво прави, щото келешите/пикльовците до 18 год. възраст не знаели как да го правят и вие си търсите нещо по-като за вас...
    Ма вие сериозни ли сте, или да почвам да ви се смея?!

90% от тука женските сигурно само лежат и чакат, или си мислят, че са добри пък гаджетата ви изневеряват сещата се що.. щот сте толкова "добри", и като прибавим огромния процент, дето даже не можете да надървите гаджетата си и пишете, че не им става и ква им е причината.. или се чудите кави пози се прави секса или що не влизал, след като вие сте сухи като дърва... ма моля ви се, я тихичко и се завиййте да не изстинете.

Повечето, дори не ставате, ма иначе скачате на високо ;д
    Поне си признайте, че искате батковци, за да ви научат как се прави и що е то секс, щото вие не ставате като цяло и не знаете как да се държите, отколкото, че момчетата на възрастта ви не ставали, пф.
    Съгласна съм до някъде ,ама ти какво очакваш от тийн форум да има професионални мега PLAYBOY звезди ли?Не съм съгласна обаче с това ,че повечето търсят батковци за да ги научат,защото не е тайна ,че момичетата съзряваме по-бързо от момчетата.Аз да ти кажа на 14-15 години като бях съм имала наборчета дето за любов не мислеха камоли за секс.Обаче момичетата почваме от тая възсрат някъде да ни удря хормона.Сега ще кажеш 14 не е нормално,но може да съпоставиш двете развитяи момиче и момче на 14.Сега на 17 пак имам познати дето им дай само да се напиват като казаци и да си мислят за игра на войници и такива неща.Съпостави и 17 годишните.Сега надявам се разбра защо съм съгласна до едно положение с тебе?!

Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci
    ... си майката
    nai dobri za mene sa 18-19 mladi4ki hubavi4ki za kvo sa mi durti aide i 20 stavat
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Kami92, нещо не си разбрала добре мисълта ми.

Не очаквам мега плейбои, а това, че повечето са правят на такива, а не са.

Другото - айде-айде, това си е строго индивидуално. И при момичетата си има бахти залюханите бухали, тва значи ли, че вие сте по-зле..
    Просто вие не сте попаднали на среда.
    И що пък да кажа, че на 14 год. момичетата не ги бие хормона. Това всеки го знае, няма нужа да от лекции.
    Но и при момчетата си има случаи, дето от рано ги бие хормона.
    Ама се правите на такива каквито не сте, парадирате.
    Лично и аз познавам големи отворки и ебливки и не знам си кво от кога развити и ходят само с батковци пък са егати смешните и само ги изритват.. Пък те се зимат насериозно.

Според мен наравно ги бият хормоните и двата пола. наравно са можещи в секса, само момичетата, дето се правят и търсят причини да са с батковци..
    Разликата между половете идва при умственото узряване да го наречем. Момичетата по-рано започват да мислят за чувства, любов и т.н. от момчетата, което е различно от това кой пол на коя възраст може да прави секс и кой не.

Нали виждам постоянно, много надъхани момиченца на по 16-17 големи отворки, после седят като цепеници пред батковците и чакат.
    -=-=-=-

Мнение то ми е, че и двата пола при еднаква възраст са еднакакво можещи като правене, техники, качествен, страстен секс.
    Не намествайте ранното узряване с психиката, чувствата, щото е различна тема. Единствено, момчетата на по-малка възраст свършват по-бързо вярно е, НО никое момиче досега не го спомена като минус, а някакви други измилсени причини.
    Както големите батковци се справят по-добре от малките, така и големите какички са много по-добри от малките. Равно е.
    Спирам май дотук, казах си мнението
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    E го е....
    Не ти е лесно...

хаха какви мнения само
    понеже от толкова прочетени глупости си забравих мисълта, ще попитам едно:
    авторката на колко години е ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    с гордо дигната глава ДА !
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Нали знаете поговорката Хвани си кака да те отрака,хвани си батко да те е*е сладко !!! Мн ясну 4е предпочитам с по големи и узрели мъже,знаещи и можещи много неща

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    той моя си е батко и секса е неверятен, кагaтo е с опитен и знаe как да те накара да свършиш
    Ама дали може да започне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си