- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с батковци
В тази тема на няколко пъти се спомена, че едно момче може да е улегнало и на 16. Много бих искал някой да ми даде дефиниция за улегнал. Колкото и да е улегнал един 16 годишен съм сигурен, че няма да знае какво да направи ако чуе "скъпи бременна съм".
според мен всичко е относително и си зависи от човека , и да наистина тези на 16-17-18 нямат здрава психика ама нали говорим за секс и мисълта е дали са добри в леглото та искам да кажа че си зависи от опита и как тия на 17-18 да улегнат ако не е*ат нали все пак всичко идва с опита и времето . а по темата да по-хубаво с по-улегнал , но не прекалено голям . и все пак всеки си има живот и мнение и може да прави каквото си пожелае както и с когото си пожелае всеки си има предпочитания и не мога да съдя хората за избора им щом им харесва да спят с мъже на 25+ тяхна си работа.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Първоначално написано от schoolgirl
she te scepa :P
Първоначално написано от PiruBloodz
Първоначално написано от ChezZ
samo da ti kaja che knijkata ne kara kolata zashtoto ima xora bez knijki i karat 1000 puti po xubavo ot teq s knijki!!!!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
po temata: kvo az kat sum na 16 da se sreja venite li![]()
vie v kvi filmi se vkarvate be az sum siguren che ima muje na po 22-23+ koito nemogat da mi stupat na malkiq prust be
govora i za durjanie poprincip i za akul i za sexa, a i da spomena che priqtelkata mi e edna godina po malko ot mene predi tova e xodila s edin 22 godinishe i mi kaza che predi si mislela che onq e dobur v krevata ama sega drugo bila osuznala sled kato e s mene,godinite nqmat znachenie za mene vajnoto e da ti idva ot vutre i da poznavash chovka s koito go praish i t.n. nqma znachenie dali si na 16-18-20-25-.... vajnoto e da znaesh s gornata glavata da mojesh da deistvash i sled tva s dolnata ima xora kudeto na po 25+ plus se durjat kat daje 12 godishni ama aide xoite si se seksaite s "batkovci"
![]()
izvinete za latinicata
i che e napisano kat ot 5 godishen ama burzam
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ебати тъпите схващания... на 18-19 не бил улегнал, не знам си к'во...![]()
Доста неадекватно схващане, една 16 годишна пикла да се мисли за кой,знае какво, че да си търси някой 25 годишен... да и плаща кафенцата, да я взема от училище и да и купува парцали и т.н... Обаче в ранната полунощ, тъй като келеша има вечерен часПосле баткото се отдава на пълнолетният си живот, малко го разбират обаче
Престанете с тия твърдения "едва наболи мустаци"... факт е едно - момчетата може да имаме мустаци, когато си поискаме, някои момичета нямат избор обаче![]()
Та в крайна сметка спазвайте си няк'ви нормални граници +-3,4 години разлика. Ама такива от по 10 години, извинявай. Всеки нормален мъж от 25 до 30 мисли за деца, а ако ходи с 17 годишен келеш - за к'во да мисли - за КУКЛИ и парфюмчета ли?бахти
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Е при последната ми връзка разликата беше 11 години. Девойката не е тийн ама не беше и зряла. Пак парцалки и парфюмчета й дай. Няма лошо, ама като намириса накъде отиват нещата (деца и брак) и дим да я няма.
И аз за теб си имам приказка, но не съм толкова невъзпитан за да я кажа.Първоначално написано от PiruBloodz
Нима е невъзпитано, че съм ти казал истината?Първоначално написано от dimitar_ak
За мен истината е друга. Не знам дали си чувал но повечето студентки 2-ри курс вече са семейни и с дете. Странно ли ти изглежда? Момичето е на 22.Първоначално написано от PiruBloodz
Сега да ти кажа още истина. Бая време още ще мине да го дървиш само пред клавиатурата с това си възпитание. И ще продължаваш да се чудиш защо връстничките ти се чукат с големи.
Ц ц ц ц..... годините та годините...!В една предна тема.. написах точно същото!На човек идва ли му отвътре... и на 16 да е.. пак ше те е*е как си треа...!И кво... като е на 25 и има повече опит ли..!Тоя опит от къде е дошъл....!Да не е чел СЕКСУАЛНА ЛИТЕРАТУРА... или.. да си има ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЗАЛА В ТЕХ.. ТА... ДА СЕ УЧИ КАК ДА ПРАЙ ПО-ДОБЪР СЕКС..!Или може би.. е спал с над 40 момичета... та да знае кое е по-добре..!Един мъж може да задоволи една жена по супер лесен начин..... може и по супер труден.. НО ПАК ДА УСПЕЕ..стига да има желание...и то не само от негова страна..но и от страната на момичето!В повечето случаи.. една жена като не й харесва секса... а се оплаква.... МИ ЗА ТИЯ НЕЩА СЕ ГОВОРИ БЕ!Вие жените сте хипер странни..!Ем не ви харесва секса с некое момче.. ем си мълчите...ама знаете да лафите на ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ.. КОЛКО БИЛ ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО!Ми кажи му на момчето - ей.. е тва и тва не ме кефи... искаш ли да пробваме тва и тва.. мен лично еди си кво си ме възбужда!Аз па мога да кажа че... супер мн обичам да праа Орална любов на момичето....и тва ми доставя супер голямо удоволствие..!И понеже имам желание да го правя...с ръка на сърцето мога да кажа че съм се усъвършенствал!Е кво.. като съм на 21 и не мога да задоволя момиче ли..!Ххахсдхасхда ебаси смешните теорий имате тука..!Не само тва... пък и детско мислене!И кво... баткото на.. 25-30 години.. си е*е неква на 17.. не шото мн му пука за нея.. а щото има Т*сна П*тка....!А друга е темата че попадате на задръстеняци..!Като не ви кефат.. кво се занимавате тогава да стигате до ЛЕГЛОТО С ТЯХ!!
ДА![]()
Еми ... сигурно ще ми се наложи да пробвам някой ден и това, но мисля, че ще е по-яко![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
:P :P ДА :P :P
аз пък докато четях и се замислих как може да говорите за години ??? какво значение има всичко си е до човека и това как усеща нещата и не е важно на колко е години !
а по темата, аз съм твърдо ЗА батковците![]()
Come out, come out wherever you are...
![]()
vzemi si batko da ti e sladko :P :P :P
Предпочитам с момче на моята възраст или максимум 2-3 години по-голямо.Не си падам нито по по-малки от мен,нито пък по-големи.
Гаджето ми е 2 години по-голямо от мен.
Ми не съм спала до сега с по голям от 19 .. Но в момента искам да изнасиля заболекара ми .. А той е на 27 .. Но е адски свеж и не му личи .. Бе то зависи от много неща .. Но все пак съгласна съм за секс с батковци .. Също така и за секс с по малки .. Бе как дойде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Не съм правила с друго момче освен с приятелят ми,но той е колкото мен.Мисля,че няма да е лошо,защото са по опетни,а не като детствените момченца.Ама все пак да е не е някъв 20 години по-голям.