.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 161
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    В тази тема на няколко пъти се спомена, че едно момче може да е улегнало и на 16. Много бих искал някой да ми даде дефиниция за улегнал. Колкото и да е улегнал един 16 годишен съм сигурен, че няма да знае какво да направи ако чуе "скъпи бременна съм".

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    според мен всичко е относително и си зависи от човека , и да наистина тези на 16-17-18 нямат здрава психика ама нали говорим за секс и мисълта е дали са добри в леглото та искам да кажа че си зависи от опита и как тия на 17-18 да улегнат ако не е*ат нали все пак всичко идва с опита и времето . а по темата да по-хубаво с по-улегнал , но не прекалено голям . и все пак всеки си има живот и мнение и може да прави каквото си пожелае както и с когото си пожелае всеки си има предпочитания и не мога да съдя хората за избора им щом им харесва да спят с мъже на 25+ тяхна си работа.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Град
    МОЗЪК
    МАЙ ВСИЧКИ СТЕ ПИКЛЬОВЦИ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Обичаааааааааааааааааам
    не само с батковци ами и с татковци

доста мъже на 40 изглеждат добре

she te scepa :P

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    какво правиш изобщо в тийн форум?
    Живеем в свободна страна, а ти имаш пропуски във възпитанието си. Погрижи се.
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    нормално ли е според теб 15 годишни да искат да правят секс с 2 пъти по-големи от тях?
    Не е нормално да го правят, но го правят. А не предпочитат младите като теб, защото явно има още много какво да научите за да може да ги впечатлите и в леглото и извън него.
    А в главата имат ли нещо тия пълни ТЪПАНАРИ?

Кой идиот би се вързал с 2 пъти по-малка от него?

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от ChezZ
    Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci
    ... си майката
    !!!!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    че кой не го хареска.Все едно да питаш прш кой би се качил опитен шофьор или някой без книжка
    samo da ti kaja che knijkata ne kara kolata zashtoto ima xora bez knijki i karat 1000 puti po xubavo ot teq s knijki!!!!
    po temata: kvo az kat sum na 16 da se sreja venite li vie v kvi filmi se vkarvate be az sum siguren che ima muje na po 22-23+ koito nemogat da mi stupat na malkiq prust be govora i za durjanie poprincip i za akul i za sexa, a i da spomena che priqtelkata mi e edna godina po malko ot mene predi tova e xodila s edin 22 godinishe i mi kaza che predi si mislela che onq e dobur v krevata ama sega drugo bila osuznala sled kato e s mene,godinite nqmat znachenie za mene vajnoto e da ti idva ot vutre i da poznavash chovka s koito go praish i t.n. nqma znachenie dali si na 16-18-20-25-.... vajnoto e da znaesh s gornata glavata da mojesh da deistvash i sled tva s dolnata ima xora kudeto na po 25+ plus se durjat kat daje 12 godishni ama aide xoite si se seksaite s "batkovci"
    izvinete za latinicata
    i che e napisano kat ot 5 godishen ama burzam
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Ебати тъпите схващания... на 18-19 не бил улегнал, не знам си к'во...

Доста неадекватно схващане, една 16 годишна пикла да се мисли за кой,знае какво, че да си търси някой 25 годишен... да и плаща кафенцата, да я взема от училище и да и купува парцали и т.н... Обаче в ранната полунощ, тъй като келеша има вечерен час После баткото се отдава на пълнолетният си живот, малко го разбират обаче

Престанете с тия твърдения "едва наболи мустаци"... факт е едно - момчетата може да имаме мустаци, когато си поискаме, някои момичета нямат избор обаче

Та в крайна сметка спазвайте си няк'ви нормални граници +-3,4 години разлика. Ама такива от по 10 години, извинявай. Всеки нормален мъж от 25 до 30 мисли за деца, а ако ходи с 17 годишен келеш - за к'во да мисли - за КУКЛИ и парфюмчета ли? бахти
    ~ EviL DeViL ~

Град
    София
    Е при последната ми връзка разликата беше 11 години. Девойката не е тийн ама не беше и зряла. Пак парцалки и парфюмчета й дай. Няма лошо, ама като намириса накъде отиват нещата (деца и брак) и дим да я няма.

Град
    Варна
    Е при последната ми връзка разликата беше 11 години. Девойката не е тийн ама не беше и зряла. Пак парцалки и парфюмчета й дай. Няма лошо, ама като намириса накъде отиват нещата (деца и брак) и дим да я няма.
    Ти си идиот.

Град
    София
    Ти си идиот.
    И аз за теб си имам приказка, но не съм толкова невъзпитан за да я кажа.

Град
    Varna
    смях хахахаха тия дет ходят с "батковците" са повечкото бая курви ^^ а батковците са изритани от яките каки и бая изпаднали ,че да се хванат с ученички на по 15 години

Град
    Варна
    Ти си идиот.
    Нима е невъзпитано, че съм ти казал истината?

Град
    София
    Ти си идиот.
    Нима е невъзпитано, че съм ти казал истината?
    За мен истината е друга. Не знам дали си чувал но повечето студентки 2-ри курс вече са семейни и с дете. Странно ли ти изглежда? Момичето е на 22.
    Сега да ти кажа още истина. Бая време още ще мине да го дървиш само пред клавиатурата с това си възпитание. И ще продължаваш да се чудиш защо връстничките ти се чукат с големи.

Град
    Варна
    И все пак не разбра защо ти го казах, шанс..

Ц ц ц ц..... годините та годините...!В една предна тема.. написах точно същото!На човек идва ли му отвътре... и на 16 да е.. пак ше те е*е как си треа...!И кво... като е на 25 и има повече опит ли..!Тоя опит от къде е дошъл....!Да не е чел СЕКСУАЛНА ЛИТЕРАТУРА... или.. да си има ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЗАЛА В ТЕХ.. ТА... ДА СЕ УЧИ КАК ДА ПРАЙ ПО-ДОБЪР СЕКС..!Или може би.. е спал с над 40 момичета... та да знае кое е по-добре..!Един мъж може да задоволи една жена по супер лесен начин..... може и по супер труден.. НО ПАК ДА УСПЕЕ..стига да има желание...и то не само от негова страна..но и от страната на момичето!В повечето случаи.. една жена като не й харесва секса... а се оплаква.... МИ ЗА ТИЯ НЕЩА СЕ ГОВОРИ БЕ!Вие жените сте хипер странни..!Ем не ви харесва секса с некое момче.. ем си мълчите...ама знаете да лафите на ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ.. КОЛКО БИЛ ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО!Ми кажи му на момчето - ей.. е тва и тва не ме кефи... искаш ли да пробваме тва и тва.. мен лично еди си кво си ме възбужда!Аз па мога да кажа че... супер мн обичам да праа Орална любов на момичето....и тва ми доставя супер голямо удоволствие..!И понеже имам желание да го правя...с ръка на сърцето мога да кажа че съм се усъвършенствал!Е кво.. като съм на 21 и не мога да задоволя момиче ли..!Ххахсдхасхда ебаси смешните теорий имате тука..!Не само тва... пък и детско мислене!И кво... баткото на.. 25-30 години.. си е*е неква на 17.. не шото мн му пука за нея.. а щото има Т*сна П*тка....!А друга е темата че попадате на задръстеняци..!Като не ви кефат.. кво се занимавате тогава да стигате до ЛЕГЛОТО С ТЯХ!!

Еми ... сигурно ще ми се наложи да пробвам някой ден и това, но мисля, че ще е по-яко
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

:P :P ДА :P :P

Град
    In the middle of nowhere
    аз пък докато четях и се замислих как може да говорите за години ??? какво значение има всичко си е до човека и това как усеща нещата и не е важно на колко е години !
    а по темата, аз съм твърдо ЗА батковците
    Come out, come out wherever you are...

vzemi si batko da ti e sladko :P :P :P

Град
    Wonderland
    Предпочитам с момче на моята възраст или максимум 2-3 години по-голямо.Не си падам нито по по-малки от мен,нито пък по-големи.
    Гаджето ми е 2 години по-голямо от мен.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    комромис за 19 иначе само с момчета над 20 до към 28...с по-малки заеби дори не ме възбуждат

Ми не съм спала до сега с по голям от 19 .. Но в момента искам да изнасиля заболекара ми .. А той е на 27 .. Но е адски свеж и не му личи .. Бе то зависи от много неща .. Но все пак съгласна съм за секс с батковци .. Също така и за секс с по малки .. Бе как дойде
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Не съм правила с друго момче освен с приятелят ми,но той е колкото мен.Мисля,че няма да е лошо,защото са по опетни,а не като детствените момченца.Ама все пак да е не е някъв 20 години по-голям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си