Ц ц ц ц..... годините та годините...!В една предна тема.. написах точно същото!На човек идва ли му отвътре... и на 16 да е.. пак ше те е*е как си треа...!И кво... като е на 25 и има повече опит ли..!Тоя опит от къде е дошъл....!Да не е чел СЕКСУАЛНА ЛИТЕРАТУРА... или.. да си има ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЗАЛА В ТЕХ.. ТА... ДА СЕ УЧИ КАК ДА ПРАЙ ПО-ДОБЪР СЕКС..!Или може би.. е спал с над 40 момичета... та да знае кое е по-добре..!Един мъж може да задоволи една жена по супер лесен начин..... може и по супер труден.. НО ПАК ДА УСПЕЕ..стига да има желание...и то не само от негова страна..но и от страната на момичето!В повечето случаи.. една жена като не й харесва секса... а се оплаква.... МИ ЗА ТИЯ НЕЩА СЕ ГОВОРИ БЕ!Вие жените сте хипер странни..!Ем не ви харесва секса с некое момче.. ем си мълчите...ама знаете да лафите на ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ.. КОЛКО БИЛ ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО!Ми кажи му на момчето - ей.. е тва и тва не ме кефи... искаш ли да пробваме тва и тва.. мен лично еди си кво си ме възбужда!Аз па мога да кажа че... супер мн обичам да праа Орална любов на момичето....и тва ми доставя супер голямо удоволствие..!И понеже имам желание да го правя...с ръка на сърцето мога да кажа че съм се усъвършенствал!Е кво.. като съм на 21 и не мога да задоволя момиче ли..!Ххахсдхасхда ебаси смешните теорий имате тука..!Не само тва... пък и детско мислене!И кво... баткото на.. 25-30 години.. си е*е неква на 17.. не шото мн му пука за нея.. а щото има Т*сна П*тка....!А друга е темата че попадате на задръстеняци..!Като не ви кефат.. кво се занимавате тогава да стигате до ЛЕГЛОТО С ТЯХ!!