.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 161
    аз много съжалявам за моя "батко", който беше на 22-23 ..
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

аххаах да ва *** в девствените

от скоро имам полов контакт с 23 годишен ... с чиста съвест казвам ,4е секса с него на 100% по-добре от секса с някой си там на 17-18.Всичко е опит (нищо лично)

Голям фен
    амм нормално е по-големите да имат пове4е опит правих го с един,който беше с 8 год. по-голям от мене беше страхотно ,но и с приятелят ми е супер той е на 22
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Иууу
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

аххаха важното , че те е боднал....

Цитирай Първоначално написано от stratega
    аххаха важното , че те е боднал....
    Вярно е, че всички сме хора ,и че инстинкта за самосъхранение е водещия. Но тук е разликата между висшите човешки същества и животните- ние имаме съзнание,ние имаме чувства. И тази дума "боднал " ...
    Съжалявам за Оффтопика, но се дразня от такива мнения. Слава Богу , че в повечето мъже рано или късно се събуждат любовта и романтиката.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

вземи си батко за да ти е сладко!!! :P аз си имам батко и наистина си ми е бая сладко

Цитирай Първоначално написано от Byboleche
    вземи си батко за да ти е сладко!!! :P аз си имам батко и наистина си ми е бая сладко
    ++
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Вие "големите" е--чки защо не вземете да се скриете някъде,а ? Я бягайте от тука и не ми губете времето бе...Божее харесвали батковци...Вие сте улегнали и здравомислещи така ли ? Ми нали ви виждам...Едва 20 % от момичетата на тийн възрастта са здравомислещи.Какви са ви дневните занимавки на вас? А ? Да се гримирате,да излезете с "баткото",който му е през к--а за вас?Така ли е ? Ами кой ще учи,кой ще си чете уроците ? Заради ей такива като вас България е в криза.Професия сервитьорка вече е заета да ви кажа...(Не искам да обиждам момичетата,които са съвестни,говоря за "важните" от по-горе).Не харесвали 17 годишни,ами някой да харесва вас ? Вие за мис България ли се имате,кажете ми? С какво си мислите,че привличате някой 25 годишен???? Дали той не иска да е с някое момиче на 25 ??????Отговорете моля,ще се радвам!
    Всеки ден съм свидетелн на такива връзки.Виждам момичета от моя клас,които ходят с "батковци".Ходят с тях,защото те ги водят на училище с кола....плащат им кафетата....и им копуват дрехи!Това не е любов....Вие си мислите,че е любов!Превръщате материалността в любов! Жалко,че има много малко истински момичета...Вашата съдба ми е ясна...Ще ходите още 4-5 годинки с "батковците" и после ще опрете до нас...ей това ви е живота,в който живеете.Пак казвам има си много съвестни момичета,които забелязах по-нагоре,но аз говоря за масата...На 17 години съм и съм девствен и знаете ли защо? Заради момичета като вас.Не заради това,че не мога да се вредя от батковци...Просто се отвращавам от такива момичета,когато си с тях все едно си с целия град....Дано скоро намеря някое истинско момиче и не съжалявам,че съм девствен,напротив радвам се.Вие ходете си играйте на любов,ама колкото ви душа иска,щом това ви удовлетворява ваша воля,никой не може да ви спре...Но нали ви казах сервитьорки...животът има и друга страна.Скоро...скоро ще се завърти колелото,монетата ще се обърне и ще ви видим къде са батковците............

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ха.. гаджето ми е на 18 още няколко месеца, и пак си знае работата. Справя се повече от перфектно с моето тяло.
    Хубавият секс не е само въпрос на предишна бройка партньори, години, ами и нагаджане, химия.. желание.

Не мисля и че едно момче на 17 би се справило зле. По тая логика нека 17-годишните не правят секс, защото само големите знаят пак.
    Пък и светът е пълен с възрастни немарливи и егоцентрични в секса мъже.
    би ли ми обяснила какво точно искаш да кажеш с това егоцентрични в секса мъже- ти си мислиш че приятелят е самият бог в секса а истината е че сама се самонавиваш и под влиянието на това какво изпитваш към него ти изпадаш в някякъв екстаз и си мислиш -снощи беше страхотен.Не бъркай любовта със секса вие правите любов .това е

С приятеля ми имаме 7 години разлика във възрастта. Щастлива съм. Кратко и простичко. Да си кажа, в сексуално отношение си паснахме. Мисля, че това е важното.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Ми аз не виждам нищо лошо,стига ралзиката да не е много голяма.Моя е с 5 години по-голям и се чувствам перфектно с него.

Град
    Hate City Sofia.
    може би
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Супер фен Аватара на Shia
    А тоя опит дет го имали батковците големите,мислите,че са го имали винаги.Нали и те са били девствени по-едно време.

С приятелят ми сме на една и съща възраст,не се оплаквам.Не мисля,че бих могла да сполуча с по-голям от мен човек,аз се интересувам от едно,той от друго
    На мен ми се ходи по кафенета,той се бъхти да си изплати колата
    Търпи се временно,а после.....

Аз пък много се нервя на такива "батковци".Момичето ти говори колко е влюбена в него и че се радва че са заедно,а насаме той ти приказва как щял да я пръсне от секс малката сладурана. То и без тва явно се толкова простички всичките путки че няма накъде повече :P

Град
    София/Бургас
    Възрастта не прави човека. Може да си на 12 и да ти е съвсем на място всичко, или да си на 30 и пак да си кух пън(или лейка - според случая).
    Знам за много опарени от "опитни" батковци, както и много случаи на супер успешни връзки между малди и неопитни партньори.

Момичета, имайте малко толерантност към момчетата на вашата възраст. В крайна сметка не са длъжни да се раждат научени. Някак си не е редно да го изисквате от тях, при положение, че никой мъж не би изискал това от вас. Не е ли малко несправедливо?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами той моя си ми е батко.. има си опит и си се справя перфектно

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    С чиста съвест казвам ДА!
    +1000

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Killercho
    Вие "големите" е--чки защо не вземете да се скриете някъде,а ? Я бягайте от тука и не ми губете времето бе...Божее харесвали батковци...Вие сте улегнали и здравомислещи така ли ? Ми нали ви виждам...Едва 20 % от момичетата на тийн възрастта са здравомислещи.Какви са ви дневните занимавки на вас? А ? Да се гримирате,да излезете с "баткото",който му е през к--а за вас?Така ли е ? Ами кой ще учи,кой ще си чете уроците ? Заради ей такива като вас България е в криза.Професия сервитьорка вече е заета да ви кажа...(Не искам да обиждам момичетата,които са съвестни,говоря за "важните" от по-горе).Не харесвали 17 годишни,ами някой да харесва вас ? Вие за мис България ли се имате,кажете ми? С какво си мислите,че привличате някой 25 годишен???? Дали той не иска да е с някое момиче на 25 ??????Отговорете моля,ще се радвам!
    Всеки ден съм свидетелн на такива връзки.Виждам момичета от моя клас,които ходят с "батковци".Ходят с тях,защото те ги водят на училище с кола....плащат им кафетата....и им копуват дрехи!Това не е любов....Вие си мислите,че е любов!Превръщате материалността в любов! Жалко,че има много малко истински момичета...Вашата съдба ми е ясна...Ще ходите още 4-5 годинки с "батковците" и после ще опрете до нас...ей това ви е живота,в който живеете.Пак казвам има си много съвестни момичета,които забелязах по-нагоре,но аз говоря за масата...На 17 години съм и съм девствен и знаете ли защо? Заради момичета като вас.Не заради това,че не мога да се вредя от батковци...Просто се отвращавам от такива момичета,когато си с тях все едно си с целия град....Дано скоро намеря някое истинско момиче и не съжалявам,че съм девствен,напротив радвам се.Вие ходете си играйте на любов,ама колкото ви душа иска,щом това ви удовлетворява ваша воля,никой не може да ви спре...Но нали ви казах сервитьорки...животът има и друга страна.Скоро...скоро ще се завърти колелото,монетата ще се обърне и ще ви видим къде са батковците............
    [b]Леле как ми напомняш на един мой стар познат Той така като теб мислеше и накрай няма да ти казвам как завърши историята, че ще се стресираш много...
    Впрочем батковци винаги ще има, ако това ще те "успокои"...
    Според мен много крайно отсъждаш за момичетата и така наречените батковци... всеки си има критерии, по които избира партньора си... Успех с намирането на "истинско момиче"
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Еми да си го кажем.Момичетата верно растат до 1 точка по-бързо от нас и явно опитват да компенсират този лаг,да го наречем, от момчетата и излизат с 5-6 години по-големи от тях.Ама не се сещат че тея години ще им излязат скъпо прескъпо когато тея "батковци' им изтърсят докато са на 16-17 години "Ще се омъжиш ли за мен".Лично съм го виждал този момент и мога да ви споделя че след 10 сек. шок последва и мощна струя повърня няколко часа сълзи и много много много кофти раздяла.Така че момичета не бързайте да порастнете отдайте се на наборите си, и те да почувстват малко "любов".Все пак не искаме 16год момче да напада 9-10 годишни по тая логика.

Мега фен Аватара на Hilary_
    "...Momchetata na 17-18 sa tochno piklojvci" ...
    xax я дай пак, че нещо не ми стана ясно...?! И как реши, че са пикльовци... За мен такива са 12-13 годишните дето се ебат няма значения момичета момчета...
    По темата: Не мисля че би било проблем ако е с 2-3 години по голям...но ако е с повече от 10 определено не!!!

ама разбира се, че ДА !!! мн по-добри са в леглото, за това предпочитам да ходя с момчета, които са имали опит с повече жени, пък и са усвоили много трикове

аз съм била и с мъж, който е с 10г по-голям от мен, даже ходехме 1г., но мога да кажа, че той беше страхотен! мисля, че нямат значение годините, по-важно е как се справя самото момче, което зависи също и за нас жените. важно е как го чувстваме, а не опита или годините. пък и на всеки му харесва по-различен начин, така че за едни някой може да е съвършен, а за други- чикибоец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си