Вие "големите" е--чки защо не вземете да се скриете някъде,а ? Я бягайте от тука и не ми губете времето бе...Божее харесвали батковци...Вие сте улегнали и здравомислещи така ли ? Ми нали ви виждам...Едва 20 % от момичетата на тийн възрастта са здравомислещи.Какви са ви дневните занимавки на вас? А ? Да се гримирате,да излезете с "баткото",който му е през к--а за вас?Така ли е ? Ами кой ще учи,кой ще си чете уроците ? Заради ей такива като вас България е в криза.Професия сервитьорка вече е заета да ви кажа...(Не искам да обиждам момичетата,които са съвестни,говоря за "важните" от по-горе).Не харесвали 17 годишни,ами някой да харесва вас ? Вие за мис България ли се имате,кажете ми? С какво си мислите,че привличате някой 25 годишен???? Дали той не иска да е с някое момиче на 25 ??????Отговорете моля,ще се радвам!
Всеки ден съм свидетелн на такива връзки.Виждам момичета от моя клас,които ходят с "батковци".Ходят с тях,защото те ги водят на училище с кола....плащат им кафетата....и им копуват дрехи!Това не е любов....Вие си мислите,че е любов!Превръщате материалността в любов! Жалко,че има много малко истински момичета...Вашата съдба ми е ясна...Ще ходите още 4-5 годинки с "батковците" и после ще опрете до нас...ей това ви е живота,в който живеете.Пак казвам има си много съвестни момичета,които забелязах по-нагоре,но аз говоря за масата...На 17 години съм и съм девствен и знаете ли защо? Заради момичета като вас.Не заради това,че не мога да се вредя от батковци...Просто се отвращавам от такива момичета,когато си с тях все едно си с целия град....Дано скоро намеря някое истинско момиче и не съжалявам,че съм девствен,напротив радвам се.Вие ходете си играйте на любов,ама колкото ви душа иска,щом това ви удовлетворява ваша воля,никой не може да ви спре...Но нали ви казах сервитьорки...животът има и друга страна.Скоро...скоро ще се завърти колелото,монетата ще се обърне и ще ви видим къде са батковците............