- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AVON или ORIFLAME
Ааам...
Според вас коя марка е по-добра от AVON и ORIFLAME?![]()
завис си от продуктите-на едната едни са по-добре,други на другата и така
Според мен никоя от двете!Имаме си хубави български продукти за лице,за тяло от Роза,които са 100 пъти по-добри от някакви кремчета за по 50лв,в които незнаеш какво има!
Аз си харесвам Ейвън, вярно е, че с някои продукти на блестят. Орифлейм са много скъпи, пък и не виждам особена разлика... само в цените, де.
от изброените - Avon
Avon
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Научете се да изпиозлвате търсачка !!! Има хиляди такива теми ...
и съм за двете![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
+Първоначално написано от hgfh
+1Първоначално написано от girl91
Аз съм и представител.
![]()
![]()
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
а... доволни ли сте от тея неща за пъпки и черни точки,защото и аз съм представител и имам някои неща.Примерно има антибактериален коректор против пъпки ,ама изобщо не ми действа , също така и ...забравих какво беше ... нещо синьо, което уж маха черни токки ,а аз си протърках носа от тъъъъркане и ... не се махнаха![]()
От ORIFLAME съм използвала няколко неща,но не ми допаднаха .
АVON са добри но само за декоративна козметика -сенки,червила,лакове и тн .
Според мен не са добри продуктите им за коса,предпочитам да използвам други марки,малко по-скъпи но са много по-качествени.
KEUNE и TIGI-BED HEAD например
Ако трябва да избера някоя от двете избирам ORIFLAME - тяхната козметика е много по-качествена от тази на AVON . /лично мнение/
Тъй кат гледам май всички са запознати с продуктита на Avon някой може ли да каже кой е най-хубавия гланц на Avon че моят е на свършване?
Да!Първоначално написано от SoFarSoG00d
Но ако все пак трябва да избирам-Oriflame.
Ейвън![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Oriflame
Първоначално написано от sugarbaby_
Avon![]()