- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момчетата изневеряват??????
+ така е...Първоначално написано от ivsan4eto
иии защото може би търсят разнообразие
Руса кукличка
Първоначално написано от InDo
И тва е вярно! Мноооого к*рвички излезнаха от дълбините на канализацията ама кво да се прави....И пак важи, че не всеички са такива!
щото могат.![]()
главно защото могат а и защото им отива и за да има още един повод за разговор
А момичетата защо изневеряват?
по същите причини. Самоче ние влагаме и злоба и чуства в повечето случай щото сме гадниПървоначално написано от x3eme
^^Трай бе льольо.
Първоначално написано от sweeety11
Защото ние сме отворени към хората и освен към това момиче имаме чувства към още милион другиКато има разлика между чувствата...
An Evil Man
Един мъж изневерява когато е сигурен в партньорката си. Една жена - когато не е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защото се учим от вас :P :P :PПървоначално написано от x3eme
лол мойте уваженияПървоначално написано от 3oPuTy
ма в някоя дискотека ще видиш повече курви от колкото прости момчета...
Какво общо има изневярата с курвите по дискотеките?!Първоначално написано от Darkkiss
Едно е да изневериш на половинката си ЕДИН ПЪТ!
И съвсем друго е при всяко ходене на диско да се целуваш и/или е*еш с някое момче,което дори не познаваш!!!
характер мила....Първоначално написано от 3oPuTy
характера е 1 и същ
и не го взимай на вътре
аз не те нападам лично
Прав си..иначе в началото се влагат разни там любови..после секса си става като физ-зарядкатаПървоначално написано от HipHopBlond
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ей не всички момчета изневеряват. От половин година вече съм с едно момиче и не съм им изневерявал никога !!!!
PSP
Нещо не се връзва.. не мислиш ли?Първоначално написано от PetioPetrov95
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щот кат гаджето не пуска има такива дето пускат. Съвет - обичайте си мъжа, за да не обича той друга.
Вземам го навътре,защото и аз едно време изневерявах на едно старо гадже (като под изневяра имам предвид само целувки без секс),но нито съм се превърнала в курва,нито ще се превърна ...Първоначално написано от Darkkiss
Защо пък само момчетата да изневеряват?!
Мамка му-всички,които искат,имат нужда или им липсва нещо във досегашната им връзка изневеряват!!!
Тове е все едно да попитам аз-"Защо момичетата са кучки?"-според момчетата!
Може би те боли,ама вместо да си задаваш този почти Хамлетовски въпрос,звеми та седни на 4те си букви и виж къде и какъв е проблема на връзката ви,(ако имаш такава де)ако ли пък не да знаеш от мене,че и 2та пола изневеряват!
Усмихни се
moi po mn pri4ini da izneveri vse pak e mom4enqkoi ot ne6tata koito mogat da go podtiknat k1m iznevqra sa nerazbiratelstvo ve4ni skandali ili prosto ve4e ste si omr1znali i s t1rsi ne6to novo int za nego
dr pri4ina
moje momi4eto s koeto e izneveril da e po xybavo i da go privli4a pove4e
nz i az nikoga ne s1m razbirala mom4etata te sa zagadka za naykata
dokazano e ama ni kak da gi razberem sled kato i te ne sa rabirat
![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
изневеряват защото им липсва нещо... секс,страст тва онова,а ако не му пука за момичето може да изневери и е така за спорта просто,и все пак си е до човека![]()
мдаам, такива сме... пвоечето де... има малък процент такива, които не изневеряват... но пък те (ние) не намират точното момиче... или го намират, но... абе кво се хабя... никой няма да ми чете смотаното мнение... не заслужавате!Първоначално написано от dimito0
![]()
то както момчетата,така и момичетата изневеряват..зависи къв човек си..аз като усетя,че може да изневера и прекраятвам..или е просто мимолетна забивка![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?