- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момчетата изневеряват??????
+1Първоначално написано от Punisherrr
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Всичко си зависи от човека..не трябва да се слагат под общ знаменател! ; ))
тряя ебане да има немои инак![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
tova e mom4e za boga tva mu e zalojeno v gena![]()
защото не мислят с главата си а с др неща по долу.............![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Еми де да ги знам - някои го правят, защото са глупаци и си мислят, че като спят с по 2-3 момичета е голяма гъзария...други го правят от нужда за разнообразие, трети и те не знаят защо... Момичетата също изневеряват така че не можем да виним само едната страна... Не съм го изпитвала на гръб, но това е нещото, което не съм си и помисляла, че ще простя някого - просто ако някога недай си боже ми се случи и ако съм влюбена в момчето наистина много ще ме боли и няма да мога да му простя...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Защото можемЗамислете се, че животът е прекалено кратък, че да се ограничаваме с един човек.
АМи що може да изневеряват има момичета които в секса са много скучни , аи секса е едно от нещата които определят каква ще е връзката .Може в други отношения да са добре но в секса ако са скучни това е един основателен повод момчето да иска нещо по "живо".
Има момичето които нито харесвата френска да им правят или да правят , нито анален секс ,обичат 2 пози на кръст да е отдолу и да е отгоре , някои момичета от които дори аз съм мн изумен, необичат да се целуват с език .Аи кажете ми после как да ти е добре с такова момичето в това отношение в другите отношения може да ти е добре примерно да е с готин характер и т.н но тези други отношения немогат да компенсират с нищо секса и удоволствията от него.И зато ва се стига до ласките на чужди момичета които знаят просто как да го направят и обичат не едно и две неща в секса.
Разбирасе не секса е една от причините да се изневерява , има момичета които просто те изкарват от кожата ти , може така като я гледаш да е на 18-19 години и реално да е на толкова но по акъл и мислене и действия да е с 5 години назаде.
Аз примерно съм бил с всякакви момичета не само като гаджета аи такива връзки за по седмица някаде .Като започнете от такива дето се притесняват да се целуват на публични места и да ги обарват до такива дето обича само да си лижи по гръб в леглото докат момчето върши останалата работа като преди това е нямало никаква интимна игра т.н.
Дори също с такива които нехаресват целуването с език , и то момиче на 19 години .
Този въпрос е равноправен на въпроса защо момчетата се възбуждат, а момичетата не?Кой ти каза, че само момчетата изневеряват. Хлапе ли си какво си не знам!:P
![]()
![]()
тогаа по тфойта логика и ние тряа хоим с повече от 1 момче и на който не му изнася да духаПървоначално написано от Cellmate
якоооууу
Първоначално написано от DeathRogue
Точно така. Всеки човек е индивидуален, не може да се слага под общ знаменател. Не всеки изневерява и не всички,които изневеряват го правят поради една и съща причина.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
мм..поради същата причина ,за която изневеряват момичетатавсе пак ... повечето тук са между 13-18 годишни ... за какво им е сериозна връзка : )
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]
Ако си пиян, не се брои за изневяра.
A защо не![]()
![]()
ТФа някфа гатанка ли е ?! Или ви приличаме на професори..Защо момчетата изневеряват?Защо рибите плуват?
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Момчето изневерява защото вижда секса по по-различен начин от момичето. За него секса е едно удоволствие, което му е необходимо и не го свързва, както момичетата правят, непременно с някакви чувства към отсрещния. Нещо като наетата стая в хотела. Вие я наемате защото трябва някъде да преспите за ноща, да се изкъпите и т.н. , необходимост.., но предпочитате дома си пред нея нали, защото вкъщи са всичките ти неща, чувстваш се на мястото си, обичаш си го, но все пак като сте далече от него отивате на хотелобъркана работа..
Първоначално написано от ef4etyYy
Cellmate,не очаквах тва от теб![]()
![]()
ef4etyYy ми ние не го ли правим![]()
ее що ни разкри така брутално ... мислех си че ше разбереш намекаПървоначално написано от D0ll
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото сме дЗвЕрУВе.![]()
Да бе то само момчетата изневеряват...Първоначално написано от sweeety11
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
++++++++Първоначално написано от evelinka1122