- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще му/и покажете загрижеността си, ако...
Ако причината ти е наистина основателна, той няма ли да разбере
Ще му се обаждам буквално през 5 мин. за да знам как е,що е ... И ще си умра от притеснение,защото няма да съм с него![]()
Той няма да се разсърди, знае че имам ангажименти тогава.Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Мисълта ми беше какво точно да му кажа, за да види че се притеснявам за него.и че се чудя дали едно "обади ми се след като приключиш, за да ми кажеш какво е станало" или "дано всичко мине добре" ...дали това е достатъчнопонякога не намирам точните думи да обесня какво чувствам
Ами кажи му, че се притесняваш за него, че се надяваш всичко да е наред и да ти се обади след като мине всичко и че при първа възможност искаш да го видиш.Стига да е така...това е достатъчно.
A.D.I.D.A.S.
еми да казваш му "после ми обади да ми кажеш какво е станало няма да се проитеснямаш всичко ще е наред обичам те"
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
мисля че е напълно достатъчно, а и ако приятеля ти не усети че си загрижена кой друг??
олеее,мило,дано вси4ко се оправи 4е незнам кво ще правя без теб![]()
след това му се обаждаш ама не през 5 мин да го питаш кво е станало а за да си уговорите среща и да го обсъдите лице в лице...сериозни работи не е желателно да се казват така по телефона
I can't stop myself from loving you <3
Достатъчно е ...Първоначално написано от Naughty_
Ето ти точната рецептаПървоначално написано от galu6a
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House