.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Завинаги?

Завинаги?

Сега имам връзка...страх ме е,защото хем не мога да си представя да съм завинаги с него...хем не мога да си представя ,че и ще се разделим...а не съм от глучачките,които си мислят да се оженят за първия-втория срещнат,с който нещата станат по-сериозни...Става ми гадно при мисълта,че след време ще си казвам че съм била много заблудена да си мисля че любовта може да е вечна...А и той е доста по-голям е вече му е време за сериозна връзка и тнт...а пък на мене още ми се лудува как да му обясня..не все да се преструвам,че никъде не ми се ходи , и все едно и също..емам чувства км него...но ме дразни това ,че е толкова сериозен ,а в сравнение с него аз съм една голямаааа лигла... много съм нерешителна и колеблива...от доста време сме заедно ,а аз един ден си казвам ,че го обичам...а на следващия ама въообще не съм сигурна!исках просто този път да е разблично,да е нещо специално...с две думи положението ми е хем боли,хем сърби....

Супер фен Аватара на nymphadora
    с четири думи-не знаеш какво искаш..

е спокойно де-като ти предложи да се жените тогава ще му мислиш...а дотогава дано си по-наясно с 4увствата си
    I can't stop myself from loving you <3

Малка си за сериозна връзка според мен...

Според мен ако още ти се лудува и т.н, по-добре си изживей лудуриите, няма смисъл да се подтискаш с връзка. И аз бях така като бях по-малка и все с някакви сериозни връзки и постоянно лъжех и изневерявах. Накрая казах край, наживях се, надивях се и ето ме сега, чувствам се добре с моя приятел, нямам чувството че съм пропуснала нещо от живота. Връзката трябва да дойде тогава, когато се чувстваш завършена сама!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Re: Завинаги?

Цитирай Първоначално написано от felly_
    Сега имам връзка...страх ме е,защото хем не мога да си представя да съм завинаги с него...хем не мога да си представя ,че и ще се разделим...а не съм от глучачките,които си мислят да се оженят за първия-втория срещнат,с който нещата станат по-сериозни...Става ми гадно при мисълта,че след време ще си казвам че съм била много заблудена да си мисля че любовта може да е вечна...А и той е доста по-голям е вече му е време за сериозна връзка и тнт...а пък на мене още ми се лудува как да му обясня..не все да се преструвам,че никъде не ми се ходи , и все едно и също..емам чувства км него...но ме дразни това ,че е толкова сериозен ,а в сравнение с него аз съм една голямаааа лигла... много съм нерешителна и колеблива...от доста време сме заедно ,а аз един ден си казвам ,че го обичам...а на следващия ама въообще не съм сигурна!исках просто този път да е разблично,да е нещо специално...с две думи положението ми е хем боли,хем сърби....
    На колко години е че му е време за сериозна връзка? 30-40?
    Я малко гледай реално на нещата ....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

kifla ами да почти към 30 е... а аз имам чувството ,че и на 50 да стана все ще съм си същата...

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    да знам за какво говориш.При мен нещата се доближават горе долу аз съм на 17 а той на 25.Обаче той е по отворен от към тези неща и мога да се забавлявам,имам предвид че не се чувствам подтисната.Ако не се чувстваш сигурна го викни и поговорете щото после нещата ще се задалбочат и ще ви е много по-гадно и на двамата!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    с четири думи-не знаеш какво искаш..
    +1

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Earth

Re: Завинаги?

[quote="felly_"] а не съм от глучачките,които си мислят да се оженят за първия-втория срещнат,с който нещата станат по-сериозни...quote] Това означава че ако някое момиче срещне любовта си от 2 път и иска да е с него е глупачка
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Мега фен Аватара на Hilary_
    Незнаеш и ти какво да искаш... малка си и все още не си за такава връзка... една връзка не е само лигавщини в нея има от всичко по малко... Не мисли толкова за тия неща... не изпадай в некви размисли и страсти... само ще се оплетеш още повече...

Вместо да го мислиш тва си се кефи на момента. Квот стане стане, живота рано или късно ше те прецака така или иначе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си