- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- а харесвате ли мускулести жени
Първоначално написано от fenc0re
![]()
![]()
или да я накараш да стисне 2 портокала и оо чудо - фреш от портокали![]()
Ами не обичам стилни и нежни дамипууу замечтах се
Vin diesel RULZZZZ
мускулести жени ( бодибилдерки) не харесвам , но си умирам от кеф когато видя добре потдържано женско тяло с леко оформени мускули
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Мускулести жени определено не, но стегнати да, в смисъл да си поддържат тялото![]()
ее може да има малко ама да не са като на момче или да е като културистка![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
Права сиПървоначално написано от CTOMAHA
![]()
![]()
emi ne
Стегнати - да , но не да бута повече кила от мен и да ме бие на канадска - няма да го понеса...![]()
Мускули - не (наистина е грозно). Но за едно момиче да има релефен корем , стегнати бедра и дупе е супер. Виждали ли сте супер слаби момичета , а като са по бански - с целулит по краката и задник, който си го ритат с петите. Тва е грозно. Спорта е здраве , а здравето е красота.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
аз сам против![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Мускули в границата на нормалното а не някоя културистка отврат направо![]()
Support your local club!!!
Супер много се кефя на яки (в буквалния смисъл) жени.И8скам да съм такава...ама няма.Без умопобъркваща сила обаче.![]()
![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
абе даите насам тия с мускулите момичета мен ме кефят зверски а не тия клощави наркоманки![]()
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
Е има си жени дето са си с плоски коремчета и са си в форма ... ама някоя жена да ми вади гръб бицепси като на рони колман ...![]()