може ли да ми кажете някакъв добър шампоан срещо пърход и ако можете да ми кажете някой използвал ли е шампоана Clear и дали той действа![]()
ами аз също имам пърхот и още от лятото използвам Clear обаче май няма ефект,,и аз ще се радвам някой да помогне с някой шампоан,дори ако е медицински май ще е по-добреПървоначално написано от vankataa
To infinity and beyond.
Clear for Man на мен ми помогна но преди 2-3 месеца пак ми се появи и в момента не ми бачка, Низорал ми препоръчаха но го ползвам от скоро и не съм забелязал![]()
Clear e боклук...
Низорал,преди да - сега не! Преди беше един от най-добрите шампоани,но явно промениха нещо...и вече не е онова което беше преди години.
Head & Shoulders при някой помага,при мен беше помогнал,но временно и сега отново имам проблем с пърхота.За доста познати,обаче беше твъъърде силен и кожата им съвсем започна да се лющи.
От Nivea против пърхут,светло синия,имах най-дълготрайна полза + много,много повече блясък отколкото косата ми има попринцип...
Но,ако някой знае нещо с дълготраен ефект...
Аз в шампоана си добавям хапчета Низорал и нямам проблеми
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Низорал,имам доста познати с този проблем и наистина действа,само,че когато спрете да го използвате лека полека пак се появява същия проблем.Също така има и таблетки Низорал,които може а бъдат стрити на прах и поставени в Jhonson Baby Shampoo,целта е да е в този ,защото Ph-то трябва да е неутрално.За друг шампоан не се сещам,гаджето ми има пърхут и е ползвал гореспоменатите.
Никакви шампоани не са ми помагали до сега![]()
При мен проблема е по-скоро зимата защото от студа кожата на главата ми почва да се бели.
Прочетох в една книга че оцета помага. Аз вече от месец си изплаквам косата след като я измия и действа 100% .
Разреждаш малко оцет с вода и си изплакваш косата. Не я миеш после. Малко мирише първите часове но бързо изветрява миризмата и не се усеща почти.
Head & Shoulders![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
И аз поради същата причина имам пърхот - при това само през зимата. Кожата ми по принцип е много чувствителна, доста се изсушава през зимата. Пък и във Варна с тоя нашия вятър..Първоначално написано от slun4ice
![]()
Аз ползвам Neoval (медицински шампоан + балсам, т.е. 2 в 1) от миналата година, но направих грешката да спра, а е препоръчително след 6те седмици нон-стоп ползване, да се продължи с един път седмично. Наистина има ефект!![]()
Това, което предложи slun4ice, звучи изкушаващо ..да го пробвам.., но косата ми е капризна и ме е страх, че тоя оцет може да й повлияе по някакъв начин
![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
оцетът е много полезен за косата,също така помага и за възвръщане на блясъка,но аз ви препоръчвам Низорал,има добър ефект,но както казах трябва упорита употреба.
Аэ пък бих препоръчала един шампоан на Vichy, полэва се месец, пък ако няма видимо подобрение можете да пробвате La Rouhe - Posay kerium DS![]()
и на мен ми се появява зимата... а и са ми казвали приятели, че с оцет помагало... бтв използвал съм Низорал и не помага !Първоначално написано от slun4ice
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз също преди когато имах пърхот използвах Низорал и бях много доволна, от тогава до сега аз вече нямам този проблем.
А за оцета също съм чувала, че помага, но също така и, че много миришело.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Oцетът не влия зле на косата даже напротив.
Мойта стана много по-мека и бухнала и съм много доволна![]()
Единственото което е малко гадно е че мирише но нали ви казвам че изветрява бързо![]()
Ясно ми е, че всяка коса реагира по различен начин ..., но още обем на косата ще ме убиеПървоначално написано от slun4ice
![]()
Достатъчни са ми усилията да победя естествения обем, та да й придавам и още.![]()
На мен засега Неовал ми помага. Низорал при мен нямаше ефект.
Това, което е лесно, не е интересно.
използвала съм го,но не съм доволна след 2 седмици пърхота се появи отново...но съм много доволна от шампоана на Garnier Fructis - Anti dandruff старотен е препоръчвам ти го![]()
Използвам Низорал във формата на хапчета.Слагам ги в шампуана си и ДА има ефект![]()
Също помага и SEBORAL това е лекарство, течно.Препаратът не трябва да попада в очите и устата.![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
и аз имах проблем с пърхота но кожна лекарка ми препоръ4а Sensun Blue и е невероятен от първото измиване ве4е се вижда ефекта :P той е медицински продукт цената му е към 11 лв но си заслужава...има няколко вида за свеки тип коса пробвай го и няма да съжалява6![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Преди 2 седмици имах пърхот ,доста ми беше раздразнен скалпа и се лющеше.Използвах някои и друг шампоан против пърхот от тия от рекламите-никакъв ефект.
След това ми препоръчаха най-ефтиния и прост шампоан-Па-Па /или Кря-Кря/,бебешки шампоан.
Измих си косата и имаше поразителен ефект ,чак аз се учудих след още 2 измивания нямах и следа от пърхот и косата ми стана изключително мека.Така че ти го препоръчвам,дано и при теб има такъв ефект.