.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Има такива жени и се наричат дърти моми,а такива като теб дърти ергени.
    Според мен разсъждаваш много глупаво....
    На колко си?
    Тъпо е да не създадеш поколение.За бога има хора които искат,но нямат възможност да имат дечица и биха дали какво ли не...а жив и здрав (предполагам) младеж като теб да не мисли за в бъдеще и изобщо да има деца е просто .... незнам нямам думи.
    +1
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

има ги всякакви

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Мерси за коментарите мисля се изчерпаха. Работата е там, че не са прави някои според мен. Какво му е егоистичното да живеят нормален живот мъж и жена без да създават семейство? Нали се обичат.
    Не е задължително човек да е пълен егоист! Пък специално аз съм човек, който не иска много от живота. Бих искал да поработя върху себе си през години. Да се концентрирам да направя нещо. Да постигна нещо, което да остане и да бъде запомнено. Това опира до собствено мислене много да - подобно на егоизма, но не в лошият смисъл според мен, а в желанието да постигнеш нещо не чрез дете или нечия помощ, а чрез собствена воля и труд не е ли хубаво? Замислете се колко рядко вече се ражда някое дете, което да постигне много. Вие виждате ли гордостта на родителите от това, че са продължили родът си? Пълно е с идиотчета дето цял живот не порастват . Дори родителите да се стремят с години просто това изглежда като риск. Не е гарантирано, че ако имам дете непременно ще се гордея с него. Иначе бих искал да повлияя положително над разума на даден човек така, че той да се промени към положително. За да се осъществи тази мечта за семейство стандарта на живот трябва да се подобри първо, а в България както знаем е много нисък.
    Абе с времето ще видя. Но съм обеден - различни хора - различни интереси. Това винаги ще е вярно!
    Истината е, че съм Леонардо да Винчи в чуждо тяло. Не знам дали ще ме разберете. Типичният пример за човек, който не се е отдал на деца,любов, семейство, а е имал всичко от което се е нуждаел. Оставил е много след себе си. Не е бил егоист, нали?

Град
    Велико Търново
    Създаден си,за да създадеш живот.
    Животът не е само удоволствия.Няма ли да ти е хубаво да си имате детенце и да знаеш,че то е плод на вашата любов,нейният символ.
    ИСкам да имам дете,но когато му дойде времето .
    Руса кукличка

Град
    Варна
    Има естствено такива... ..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Hora wsqkakwi ;]]

Re: Има ли жени, които...

Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    ...биха искали да правят така да се каже цял живот секс, без да желаят да имат деца и семейство? В смисъл може ли мъж да си намери интимна приятелка с която да живее цял живот, но да не се женят или поне да се оженят, но да нямат деца? Или на жените им е вградено да не спират да мислят за деца/семейство? Възможно ли е да си намеря такава приятелка се чудя или, ако трябва да съм щастлив с една жена задължително ще трябва да имаме деца? Просто съм убеден, че не бих искал деца макар и да съм млад си го знам просто! Така го чувствам.

Никога не съм вярвала, че ще чуя това мнение от мъж. Аз също съм млада, но знам че не искам деца. Рзбира се, това не значи, че не искам да живея с мъж или тн. Така, че щом с теб сме на едно мнение, предполагам, че и някоя друга като мен ще се намери.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

тъпа работа
    БлЯя..БлЯ...

Аз бих искала да си осиновя дете просто има прекалено много деца които мечтаят на всеки бг празник да имат семейство с което да го празнуват...просто тфа мисля
    В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!

Може естествено курвите за какво са?

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Може естествено к***те за какво са?

Не е точно така, аз не искам да имам деца, това курва ли ме прави???
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Смисълът на живота е да живееш, за да оставиш поколение след себе си и да продължиш вида си. Не, не мисля, че ще намериш момиче, което да не иска да има дете.
    +1
    Пък и смятам, че до няколко години ще си смениш детското мислене и ще си кажеш "Какви ги говорих?"

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Re: Има ли жени, които...

za6to da ne e vuzmogno??? kakvo go zahokahte mom4eto, ima sqkakvi hora suotvetno vkusove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си