- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държим с момичетата?
Темата е супер интересна , тези който не я удобряват просто са леко тъпи и не са схванали![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Евала![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами зависи какво искаме да постигнем. Значи ако искаме да ни забележат и да ни пуснат да ги помпим трябва да се държим грубо, надменно, да се изживяваме като най-големите селяни ( на някой това им е първа природа), да ги обиждаме, да се лигавим и все такива от тоя сорт. Ако искаме да ни възприемат като приятел![]()
![]()
![]()
, трябва да сме мили, нежни, да им се лигавим на глупостите и да показваме съпричастност към душените им терзания по гореописаните индивиди.
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Т'ва го остави на менеПървоначално написано от xplay
![]()
защо "грозни и умни" и "красиви и умни " се разли4ават по толкова много неща като според мен единствената разлика е във външния вид.Това 4е едно моми4е е грозно и умно не озна4ава 4е е няква зубърка дето по цял ден у4и и не излиза никъде...и защо след като за съм моми4е не спадам към нито една от групите????темата е супер тъпа и НЕВЕРНА![]()
I can't stop myself from loving you <3
Абсолютно съм съглсен!!! Не може някъв заспал пубер да определя жените! И то толкова грубо... Момичетата не се делят на тва какви изводи си праите в класната ви стая, а на принципи, които за да разбереш тряа да хапваш още доста nesquick!!!Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Тая тема няма да я има до утре!!!
Извинявай, ама какво им е на "Винаги влюбените"? Смисъл нещо да не са повредени или....![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Леко тъпи сме, защото изразяваме мнение, различно от твоето???!Първоначално написано от summer_mo0n
Без лични и безлични съобщения, моля.
Така е.Първоначално написано от HipHopBlond
Ама аман от принципи.
И много компетентции.
Без лични и безлични съобщения, моля.
яко е ама аз не можах да се определя кой тип съм от вс по малко без ТЪпи защото не мисля че съм тъпа абе май съм към красиви и умни
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Смятам че има още 1 вид ... така наречените " Друсалки " който се друсат като побъркани .. повечето са хубави .. и се чудят какво да правят по цял ден .. и се друсат ..
ПС: ти към кой се причисляваш ... че ми стана интересно
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Пък мойта си е красива :Д..а пък е умна..пък..аз съм футболист..леле музейни антики![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Аааааха... ами аз имам една от нашия клас, която не е първа красавица, но е дяволски умно моми4е и всички я харесват и практически всяко момче в класа би тръгнало с нея, защото е чаровна. Тя за къде е?
А аз съм хубавка, но не съм топмодел (главно, защото съм нисичка), умна съм поне според мен (уча в НПМГ и винаги съм имала над 5-ца за срока), но не съм нито обект на нон-стоп мъжки набези, нито пък обратното. Аз май влизам в оная златна среда на нормално обикновенно момиче. Мога ли да знам защо не си я описала?
между зубрачи и умни хора има разлика .. направи я .. едно е да си добра в училище ... друго е да прилагаш знанията си в живота ...Първоначално написано от Bellatrix
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И аз не се определям като някоя от изброенитеИначе познавам доста като описаните
![]()
Знам, прав си. Просто го дадох като някакъв пример. Винаги съм се стараела да си използвам знанията в живота и май досега съм успявала да не сгафвам бог знае колко.Първоначално написано от mickelangelo
ПП. не съм зубрачка.
Умря циганката дет ви фалешеПървоначално написано от term0t0
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ама не съм искал да те обидя по някакъв начин .. просто исках .. да ти кажа че има разлика от това да си добра в училище и добра извън негоПървоначално написано от Bellatrix
![]()
+1Първоначално написано от mislitelka
izvinqvam se 4e ne sum razbrala dulbokiq smisul na temata
be ob6ti prikazki
![]()
Cruel Intentions
Къде трябваше да се смея?!..Абе коцко я кажи кво става с мойта любовница че неще да ми дига..пък и тука невлиза..да не би да си я разтроилПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
първите 3 коментара от темата прочетох само щот нататък - мазало
браво че си се постарала, отчасти си права, но се пак кво мога да кажа за теб - ем нарече стария си новия съсдения и хора които не познаваш - грозни, тъпи, лесни и кво ли още не... незнам както и да е аз предлагам темата да я затриятsry много негативи има по нея
![]()
аз пък (да не остана без мнение) много харесах това.. отчасти отговаря на реалността... с леки изключения (все пак всяко правило има изключения)... авторката съвсем НЕслучайно е сложила думичките "и т.н." и "примерно държание"... както тя самата каза - не задължава момчетата да се държат така с тези изброени типове момичета... а щом някои се засягат, значи има явна причина... уау, това заболяот изброените имам честта да познавам "красива и умна" и, естествено не точно чест, но все пак "курви" - заобиколен съм навсякъде от псевдокурви с потенциал за израстване в кариерата => курви... от неизброените хиляди, дори милиони типове момичета, познавам няколко - 2,3, които не мисля да изреждам, защото ми се спи
![]()
i kvo?kato sa negativni ne se za4itat za mneniq tui liПървоначално написано от BringYourOwnBeer
egati logikata..ne moje puk vsi4ki da q hvalim nali??a spored men avtorkata vliza v grafata za kliukarki..kakto vsi4ki momi4eta
taq bila takava onaq bila onakava..i tva s primerite..kurti
Cruel Intentions
Олеее, как може да оплювате така момичето.. това е форум , т.е. можем да си изказваме мненията свободно.. като не ви харесва или се виждате в някои от тези видове,която тя е описала и не харесва (по почерка се разбира ^_^) не ви дава правото да оплювате.. това е завист.. да , прави сте .. характера на хората е доста загадъчно нещо , но все пак ...
Защо за бога всички трябва да влизат в някви глупави категории измислени от някой си? Неможе да определиш някой човек без да го познаваш и то наистина добре. Еди кой си седи сам значи е срамежлив друг учи повече и иска да постигне нещо, не излиза много значи е зубър и т.н... Аз това не го разбирам, мразя хората да бъдат категоризирани и определяни доста глупаво е!
П.П Иначе браво, че си се опитала да направиш нещо, на някой може и да помогне!
Усмивки от мен и всеки да бъде такъв какъвто е!![]()