Ето и обещаните примери:
1. Срамежливи
2. Прекалено устати
3. К**ви
4. Гаднярки-завистнички
5. Адски хлътнали
6. Винаги влюбени
7. С него съм само за секса
8. Материалистки
9. Надути
10. Лесно ще ме свалиш
11. Девствени до сватбата
12. Мъжемразки
13. Красиви и тъпи
14. Красиви и умни
15. Грозни и тъпи
16. Грозни и умни
17. Без технологии не мога

Тип 1: На един рожден ден, докато всички купонясвахме, едно момиче само стоя в ъгъла и не обели нито дума. 2 момчета я зяговориха, но... без успех. Не я познавах тогава, но осъзнах, че всъщност е добър човек.

Тип 2: Целия ми квартал са такива. Може би и те ме смятат за такава, но все пак.. лятото за малко да се стигне до бой, и то защо? Питах ги, и те не знаеха.

Тип 3: На нова година отидох на дискотека с баща ми, защото нямам 18 и незнайно защо той се нави. Аз бях облечена със суичър, дънки и ботуши и влизам в тоалетната. Вътре беше претъпкано с мизерни и пияни к**ви - обсъждаха коя колко е свалила за 1 вечер.. АД! Външния вид: Размазан грим, къса пола, много пръстени и гривни, черна боядисана коса.

Тип 4: Имах една "приятелка". Имаше си всичко, освен момчето, което аз притежавах. В 7ми клас беше ад ... преследваше ме след училище до нас и ме заплашваше с бой и т.н. Начина е да игнорираш това нещо и всичко ще е наред.

Тип 5: - Аз. По-точно определение не мога да дам. Обичам безумно едно момче, и незнам какво щях да правя без него. За друг не мога и да си помисля. Вярно, че го държа доста изкъсо, но искам да знам къде излиза, с кого и кога ще се върне. Без тази информация никъде не го пускам

Тип 6: Една съученичка. Име няма да споменавам, щото май има регистрация. Харесва един, тръгва с друг, късат, тръгва с втори .. несериозна работа!

Тип 7: Виж тип 6. Сгафи яко момичето ... добре, че поне не писа поредната тъпа тема в раздел секс.

Тип 8: Около мене има такива хора в изобилие, и вече почнах 1 по 1 да ги разкарвам. 1 от тях заряза приятеля си, защото все няма време за него и реши, че козметичката и уроците по пеене са по-важни. Приятеля и я обичаше много по дяволите ...

Тип 9: Половината момичета от моя клас - поне се уча от грешките им.

Тип 10: Наблюдения върху съседния клас - 4-5 момчета, с ризи и ланци ... общо взето .. 30% от класа си пада по тях.

Тип 11: Майка ми се опитваше да ме убеди в това, но я отрязах, като и казах, че не ми допада идеята и.

Тип 12: Такива хора не познавам, само съм виждала по улиците. Чувала съм за тях и са ми говорили за тях.. изглеждат нормални на пръв поглед.

Тип 13: Примери много... бившия ми клас бяха такива.

Тип 14: Има едно момиче от моя клас - супер е сладка и знае какво иска от живота.

Тип 15: Отново моя клас: момиче, с което се запознах тази година. Ужас .. външен вид - страшно неподдържан. Знания - липсват.

Теп 16: Момиче от бившия клас - килограмите и бяха проблема. Всички и се смееха заради външния вид. Зубреше здраво, но пък беше г/д приятен човек.

Тип 17: На въпросното момиче преди около година и купиха комп. Виках я да излизаме, ама тя - НЕ! Имала работа с компа и чата бил по-забавен. И така приключи нашето приятелство.