Цитирай Първоначално написано от mislitelka
Цитирай Първоначално написано от xplay
Цитирай Първоначално написано от mislitelka
Цитирай Първоначално написано от roadrunner
На мен пък темата ми допада-момичето си е направило труда и е изказало мнението си.. Замислете се малко и стига сте мечтали..Живеем в реално време-21 век
А любовта къде отиде ?
Похвално е, че си е направила труда.
Поздравявам я дори.
Но закостенялото мнение на хората с потенциални решения за всеки проблем и идеи, достойни за романтичен филм и неприложими в реалния живот, не ми допадат.
Добре, Мислителке. Мисля, че единствената филмирана тук си ти, не аз. Просто си изказвам мнението... и май не четеш какво съм написала или ако четеш не разбираш ...
и така нататък ... ето няколко примерни идеи за държанието на момчетата с тях... Не казах "Дръжте се така и така..." нали?
Права си, но повечето го приемат като модел за подражание и 100%-ва истина. Странно е, че от всичко, което си написала се вижда, че имаш положително мнение само за "красивите и умните". Нормално е. Всеки обича такива, нали? А когато едно момиче е красиво и умно, не може ли то да бъде едновременно с това половината от другите категории. Човешкият характер не е толкова прост, колкото на теб ти изглежда. Всеки носи своите качества и към всеки има различен подход.
ми да, нормално е мнението ми за "красивите и умните" да е положително. Аз не се вписвам много-много в тази група, за това пък съм си я поставила за цел. И да, може да бъде и от другите категории, което го прави различен човек - с добри и лоши страни.