.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Град
    бълХаристан

какво ви кара да сте щастливи?

неделя е, следобедно скучно време, тъй че простете мойта наглост да пусна темата да си попиша

какво ви кара да сте щастливи? просто и ясно, но и достатъчно за да разтегнете локуми...

аз преди мислих че едно момиче ме прави щастлив, да верно караше ме да изпитвам едно странно чувство, което мисля че беше щастие. но нищо не е вечно и тя си отиде... остави само болка в сърцето ми и след този урок разбрах че истинското щастие е в самия мен! не ми трябва никой за да ме прави такъв, какъвто мога да съм и сам! всеки носи щастието в себе си, то е стремежа да се развиваш, да вървиш напред, да не поглеждаш с тъга назад... поне така мисля в момента. не е нито в парите, нито в хората около теб, а във възможността да постигнеш това което искаш и несигурността на същото, защото ако имаше нещо сигурно в този живот нямаше да е интересно да се бориш за нищо

това е философският извод до който стигнах! е разбира се е хубаво да имаш и човек до себе си с когото да споделиш успехите си, но ако нямаш не трябва да се отчайваш и да се самосъжаляваш, а да бъдеш оптимист че идват добри времена, защото преди зазоряване е най-тъмно!
    та така, хора, вярвайте в себе си и не се предоверявайте на никого, защото после остава чувство на предаденост и самота... а живота е твърде кратък за да се пропилее в безсмислени тревоги, пътищата се разделят, срещат се нови хора, черпи се опит и един ден като погледнеш назад трябва да се усмихнеш и да кажеш "ей мама му стара, добре живях!", а не "ех деба, що не успях да направя нищо с тоя живот?"

в момета се чувствам толкова жив, с толкова много енергия и желание за живот! а до преди месец бях тотално съсипан, самотен и тъжен. успях да се преборя с нещата, с мисълта че момичето на живота ми си отиде, с мислите че никога няма да бъда щастлив отново... е да, ама сега сияя със собствена светлина, не отразявам нейната! аз съм слънцето, което свети със собствена светлина, а не луната, която свети с отразена (тва е факт за луната). продължавам напред, без да поглеждам назад, а ако го направя ще е за да видя колко по-напред съм от другите, а на за да забавя крачка

дано помогна на някой тъжен в момента, трябва да се мисли винаги позитивно! еми това е, бъдете щастливи!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Щастието на другите, предизвикано от мен

Vsiko,koeto si napisal e mnogo hubavo.Suglasna sum.
    Men sushto me pravqt shtastliva celite mi,neshtata,kum koito se stremq.
    I vse pak kogato i s horata okolo teb vsi4ko e nared i do teb sa tezi,koito iskash,togava veche si oshjte po-spokoen i se chuvstvash shtastliv.A s qdovete sum se primirala - shte gi ima vinagi.Kakto kazva edna priqtelka: `Ako si mislish,che kato se reshi toq problem,nqma da ima za kakvo da se tormozish prosto se lujesh.Vinagi shte ima`.Ama tova e jivotut - tu gore,tu dolu
    Chuvstvam se mnogo dobre i kogato zaradvam nqkoi,koito obicham.Dostavq mi istinska radost.I tova ne go kazvam zashtoto e porednata klishirana frazichka,bez koqto nqma kak da minem,a zashtoto taka useshtam neshtata.
    Най-эдравата стомана минава преэ най-горещата пещ.

Момичето,в което съм влюбен,въпреки че често това се променя....Също и приятелите,висенето пред компа,киното,баскетбола,ал охола,слушането на музика и др.

Добрата компания и хубавото време
    ROCK HARD RIDE FREE

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Всичко,което си казал е много вярно.Аз напоследък гледам по-оптимистично на всичко случващо се около мен и забелязвам,че колкото по-положително си настроен,толкова повече хубави неща се случват.Проблемите винаги ще ги има и както казаха и по-нагоре дори да решиш един проблем,все някой нов ще излезе.Така че гледай напред,радвай се на това,което имаш и продължавай да мечтаеш докато желанията ти не се сбъднат.
    Иначе мен лично ме радват много повече малките жестове на приятелите и близки ми,отколкото например материалните неща,които получавам.И в интерес на истината така се чувствам наистина добре!

Супер фен Аватара на galu6a
    риятеля ми нищо др той ми е достатъчен
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Няколко неща...

Град
    Е там...
    нищо

Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    Всичко,което си казал е много вярно.Аз напоследък гледам по-оптимистично на всичко случващо се около мен и забелязвам,че колкото по-положително си настроен,толкова повече хубави неща се случват.Проблемите винаги ще ги има и както казаха и по-нагоре дори да решиш един проблем,все някой нов ще излезе.Така че гледай напред,радвай се на това,което имаш и продължавай да мечтаеш докато желанията ти не се сбъднат.
    Иначе мен лично ме радват много повече малките жестове на приятелите и близки ми,отколкото например материалните неща,които получавам.И в интерес на истината така се чувствам наистина добре!
    +1

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм чела всичко което си писал но мога да кажа че ме правят истински щастлива много малко неща... вече толкова пъти съм била прецаквана че нищо не може да ме направи толкова много искрено щастлива...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    сега нищо...в последния месец няма нещо,което да ме кара да се усмихвам истински...всичко е сиво и черно...живот без любов...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Щастието на другите, предизвикано от мен
    Xората който обичам, а най-много приятелката ми!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: какво ви кара да сте щастливи?

Цитирай Първоначално написано от kypo
    (тва е факт за луната
    Така ли?
    Аз мислех,че ти си открил,
    че там има джуджета с
    фенерчета и така свети.

Иначе изводите ти са правилни.
    Имаш похвалата на Бай Тоя.
    На 15 Февруари можеш да честваш
    деня на Св.Бай Тоя .
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Дълбините на канала :D
    Не мисля,че в момента съм

нищо
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Повече от фен
    Да виждам хубавата усмихната физиономийка на едно момченце сладко0о {{}}

И най-малките неща могат да ме направят щастлива : ))
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз, пък, се чувствам щастлива когато видя, че ме ценят. Мен и усилията ми. Примерно.

Че съм уникална и много обичана
    Усмихни се

...ADSKI mnogo neshta me karat da sym shtastliva-shtastliva sym kogato izlizam da bqgam krai moreto i slusham muzika,shtastliva sym da si stoq vkyshti i da gledam film s nqkoq priqtelka,shtastliva sym da vijdam,che drugite okolo men syshto sa shtastlivi ili vlubeni.Shtastliva sym,kogato se chuvtvam pylnocenna po edin ili dr nachin...samiq jivot me kara da se chuvtvam shtastliva,zashtoto go obicham,dori obicham typotiite koito vyrsha ot vreme na vreme ;]]]]]]]

Най-щастлива ме правят онези уж обикновени дни,в които не правиш нищо по-специално-разходка с гаджето,филм с приятел,просто висене пред блока или пък игра на карти, придружена с много лигня- точно онези,в който разбираш какво имаш. Напоследък те зачестяват доста ии съм мноооого доволна от този факт. Щастлива може винаги да ме направи една определена усмивка и една определена прегръдка.. абее оптимизъм да има

Когато си бъркам в носа...

Щастлив съм когато върша нещо и когато осъзнавам колко по-напред съм от заобикалящите ме хора... Щастлив съм когато слушам музика, щастлив съм когато съм сам. Щастлив съм когато не ме занимават с простотии.
    An Evil Man

Град
    некъде из Сливница...
    точно в момента нищо не ме кара да съм щастлив

Супер фен
    Това,че след 15 минути някъде ставам на 17 годиниииии
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си