.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Щастие.. ами..
    Щастлива съм, когато накарам някой да се усмихне
    Щастлива съм, когато се събудя в слънчевата си стая
    Щастлива съм, когато чуя любимата си песен
    Щастлива съм, когато съм с приятелите си
    Щастлива съм, когато накарам някой да се почувства значим
    Щастлива съм, когато чуя гласа мУ
    Щастлива съм, когато ТоЙ е до мен
    Щастлива съм, че живота ми е точно такъв, какъвто е
    Щастлива съм, когато сбъдна своя мечта
    Щастлива съм, когато сбъдна чужда мечта
    Щастлива съм, когато мога да помогна на човек, който има нужда
    Щастлива съм
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Марс
    ебати филмите е брат...
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И най-малкото нещо ме прави щастлива,стига да е искрено

Любовта на живота ми

Приятелката ми толкова да се лигавим с нея нз ако не беше тя кво щях да правя
    Някои път в час не се траем но иначе и малки работи могат да ме направят щастлива

Град
    Велико Търново
    1.Най-щастлива ме прави приятеля ми,макар понякога да се случват катастрофи между нас.
    2.Прави ме щастлива това да гледам как съм помогнала на някой.
    3.Щастлива съм,когато поне за малко се освободя от ангажиментите и проблемите.
    4.Щастлива съм,когато се държат добре с мен и ме уважават.
    5.Щастлива съм,когато съм със съучениците си и нашата компания
    6.Щастлива съм,когато ме очаква пътешествие надалеч с приятели или любимия човек.
    7.Щастлива съм ,когато ми се случват хубавите неща естествено...
    ,както и когато нещо се докосне до сърцето ми и ме впечатли.
    Още безброй неща ме карат да съм щастлива.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kogato 4yq glasa my,kogato go pogledna,toi me pravi 6astliva 6astliva sum,4e moje da sa 1-2 verni priqtelki,no te sa istinski i sa mi dokazvali tova,4e vupreki vs,priqtelstvoto ni e istinsko i tova pravi,vseki moi den prekrasen 6astliva sum,4e sum obi4ana i tezi hora,pravqt tolkova mn za men,dori,kogato sum tujna,te sa horata,na koito moga da se doverq i da spodelq 6astliva me pravi dori i lubimata mi pesen,prosto se radvam na jivota i grabq s pulni 6epi,za6oto dnes se jivee,a ne ytre!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Той...малките неща в живота, като имам впредвид птичките, малките деца, които се усмихват, цветята, приятелите, които те разсмиват, когато не си на кеф...И това да правя другите щастливи...обожавам да виждам усмивки, предизвикани от мен...няма значение с какво, тъпа шега или просто целувка по бузата!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щастлив съм когато се събудя и видя че ще живея още един ден.Щастлив съм когато се боря не се отказвам и се справя с някакъв проблем ситуация и т.н. !!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми много неща могат да ме направят щастлива - гадже, приятели, родители... Неща, които други хора правят за мен ме карат да се чувствам щастлива. Не е задължително да имаш гадже, за да си щастлив Но попринцип наистина е така, както казваш - не е интересно, когато получаваш всичко на готово. По-яко е да се бориш, има тръпка... Както има една поговорка ли е какво е и аз не знам - "Радвам се, че Господ отговаря на всичките ми молитви и че понякога отговорът е "Не" Просто понякога се случва така че много силно да искаме нещо и когато го получим осъзнаваме, че същност не го желаем толкова, колкото сме си мислели... Има и моменти, в които не получаваме точно това, което искаме и по-късно осъзнаваме, че не ни е било толкова необходимо и че е станало по-добре като не сме го получили... Не знам, аз лично предпочитам да се боря за това, което искам - после победата ми е по-сладка

ПП Радвайте се на малките неща в живота! Не си мислете, че например със скъсването с гаджето идва края на света и за вас вече няма смисъл да живеете - радвайте се, че се събуждате живи и здрави всяка сутрин, че имате къде да живеете и какво да ядете, че имате родители, които ви обичат и дават всичко за вас, защото има хора, които нямат подобен шанс в живота...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Plovdiv
    Ако вчера видях темата и аз щях да пиша че съм щастлив...
    Да благодаря на автора че е написъл това ...помогна ми доста ...и ме накара да се замисля ...че само ако се обвинявам и самосъжелявам до никъде няма да стигна .
    Благодаря

Град
    бълХаристан
    абе той, тя.. тва е до време - после остават само спомените и болката
    както се казва "курвалъка е до време, пиенето - до живот!"

моите приятелки, страаашно луди ..... любовта с която ме отглждат наще.... и гаджето ми!! просто го обичам.... това са нещата които ме карат да се чувствам щастлива
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    kogato 4yq glasa my,kogato go pogledna,toi me pravi 6astliva 6astliva sum,4e moje da sa 1-2 verni priqtelki,no te sa istinski i sa mi dokazvali tova,4e vupreki vs,priqtelstvoto ni e istinsko i tova pravi,vseki moi den prekrasen 6astliva sum,4e sum obi4ana i tezi hora,pravqt tolkova mn za men,dori,kogato sum tujna,te sa horata,na koito moga da se doverq i da spodelq 6astliva me pravi dori i lubimata mi pesen,prosto se radvam na jivota i grabq s pulni 6epi,za6oto dnes se jivee,a ne ytre!
    Ти (!) ме правиш щастлив...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Тя ----->

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щастлива съм когато (на 1во място) съм здрава Когато ми се случват хубави неща...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    хм...хубава тема.ми...доста неща ме правят щастлива.щастлива съм,...:
    -когато съм сред природата.
    -когато съм с любимите ми хора и се забавляваме.
    -когато съм с приятеля ми.
    -когато съм просто някъде сама.
    -когато обръщам внимание на малките неща в живота.
    -когато забелязвам детайлите от ежедневието.
    -когато седна някъде и просто да наблюдавам хората.
    -когато се занимавам с хобитата си.
    -когато виждам щастието на околните.
    -когато помагам на някой.
    -когато просто ми кажат "здравей".
    -...

адски много са нещата,които ме правят щастлива.едва ли мога да изброя всички.все ще се сетя за нещо ново...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    попрочетох и няма да съм лицемерна. Обичам хората да правят разни неща за мен , да ме боготворят (хахахахаха ) и да не съм им длъжна за нищо ....yep ... thats me

Град
    В сърцата на хората.
    Хората който обичам и ме обичат

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И аз, когато бях с разбито сърце, следвах принципа "Щастието е преди всичко самодостатъчност".
    Но открих, че греша, за мен щастието е аз и той заедно. Друго не ме прави щастлива. Всичко е временно. Но не и това, което изпитвам.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Обичта на близките и приятелите ми ме прави истински щастлива, прекараното с тях време също..
    Щастието е вътре в нас и в нагласата ни, то не се изразява в човека до нас или в каквото и да е било материално.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    това, което искам, но никога няма да имам... това би ме направило щастливо... защото в момента не съм

Град
    Испания.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си