неделя е, следобедно скучно време, тъй че простете мойта наглост да пусна темата да си попиша
какво ви кара да сте щастливи? просто и ясно, но и достатъчно за да разтегнете локуми...
аз преди мислих че едно момиче ме прави щастлив, да верно караше ме да изпитвам едно странно чувство, което мисля че беше щастие. но нищо не е вечно и тя си отиде... остави само болка в сърцето ми и след този урок разбрах че истинското щастие е в самия мен! не ми трябва никой за да ме прави такъв, какъвто мога да съм и сам! всеки носи щастието в себе си, то е стремежа да се развиваш, да вървиш напред, да не поглеждаш с тъга назад... поне така мисля в момента. не е нито в парите, нито в хората около теб, а във възможността да постигнеш това което искаш и несигурността на същото, защото ако имаше нещо сигурно в този живот нямаше да е интересно да се бориш за нищо
това е философският извод до който стигнах! е разбира се е хубаво да имаш и човек до себе си с когото да споделиш успехите си, но ако нямаш не трябва да се отчайваш и да се самосъжаляваш, а да бъдеш оптимист че идват добри времена, защото преди зазоряване е най-тъмно!
та така, хора, вярвайте в себе си и не се предоверявайте на никого, защото после остава чувство на предаденост и самота... а живота е твърде кратък за да се пропилее в безсмислени тревоги, пътищата се разделят, срещат се нови хора, черпи се опит и един ден като погледнеш назад трябва да се усмихнеш и да кажеш "ей мама му стара, добре живях!", а не "ех деба, що не успях да направя нищо с тоя живот?"
в момета се чувствам толкова жив, с толкова много енергия и желание за живот! а до преди месец бях тотално съсипан, самотен и тъжен. успях да се преборя с нещата, с мисълта че момичето на живота ми си отиде, с мислите че никога няма да бъда щастлив отново... е да, ама сега сияя със собствена светлина, не отразявам нейната! аз съм слънцето, което свети със собствена светлина, а не луната, която свети с отразена (тва е факт за луната). продължавам напред, без да поглеждам назад, а ако го направя ще е за да видя колко по-напред съм от другите, а на за да забавя крачка
дано помогна на някой тъжен в момента, трябва да се мисли винаги позитивно! еми това е, бъдете щастливи!