- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви кара да сте щастливи?
Ми много неща могат да ме направят щастлива - гадже, приятели, родители... Неща, които други хора правят за мен ме карат да се чувствам щастлива. Не е задължително да имаш гадже, за да си щастливНо попринцип наистина е така, както казваш - не е интересно, когато получаваш всичко на готово. По-яко е да се бориш, има тръпка... Както има една поговорка ли е какво е и аз не знам - "Радвам се, че Господ отговаря на всичките ми молитви и че понякога отговорът е "Не"
Просто понякога се случва така че много силно да искаме нещо и когато го получим осъзнаваме, че същност не го желаем толкова, колкото сме си мислели... Има и моменти, в които не получаваме точно това, което искаме и по-късно осъзнаваме, че не ни е било толкова необходимо и че е станало по-добре като не сме го получили... Не знам, аз лично предпочитам да се боря за това, което искам - после победата ми е по-сладка
ПП Радвайте се на малките неща в живота! Не си мислете, че например със скъсването с гаджето идва края на света и за вас вече няма смисъл да живеете - радвайте се, че се събуждате живи и здрави всяка сутрин, че имате къде да живеете и какво да ядете, че имате родители, които ви обичат и дават всичко за вас, защото има хора, които нямат подобен шанс в живота...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!