Zdraveite.. naistina e malko bezmisleno da pisha tova tuk , no mislq che pone nqkoi shte mi pomogne.. stava duma za edna priqtelka ,koqto skoro si schupi ednoto krache.. ! Poneje bqhme planirali edin koncert zaedno s oshte nqkolko momicheta. stana taka che tq ne moje da tancuva.. ii vsi4ko se provali.. da no nashata gospoja nii uveri che tq shte q nakara da ne se syrdi.. ii da moje da tancuvame vse pak sme 7 momicheta .. :X Iii mina se vreme tq zapochna da govori "ne se syrq" ii prochiq.. obache.. predi 1 sedmica se pochna golqmoto hulene.. vseki den v daskalo nqkoi me pita "abe za6to si preebala taka Sunny" (taka se kazva tq) iii az se 4uvstvam super nelovko i tova prodyljava obajdat mi se i mi akzvat "nai-golqmoto kurve si" koeto vsy6tnost nqma nishto obshto sys situaciqta no tva e otdelen vypros .. taa poneje mi pisna ot tiq glupostii... prosot nqkoi da mi kaje kakvo da i kaja za da razbere che e super typo da postypva taka... iii momichetata sy6to msilqt taka :X.. edin vid kakvo da i kaja za da mlykne.. blagodarq vi predvaritelno :X

Грешен раздел и неясно и написано на латиница заглавие!
редактирано от RiseGirl