- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблем
майка ми намери кутия с цигари в шкафа.мой са.не исках да научава щото съм на 14 и.. просто.. само ми каза разочарована съм,от кога пушиш,по колко пушиш,знаех че ще пропушиш но не сега.. оффффф и ми каза да си избера наказание .. ;(
не се изказвай неподготвен,прасе
тфа е много леко беПървоначално написано от Di
аз ако бях баща ми детето ми пропиши щях да го вкарам в болница...
Тцтц и при мене беше така едно време..Кво едно време преди една година![]()
Сега само майка ми влиза в стаята и вика "Дай една цигара"![]()
![]()
каза също ;; ако можеш ги спри докато не започнеш да зависиш от тях..
не се изказвай неподготвен,прасе
ако си идиот пушиПървоначално написано от Di
ако не си дано го послушаш
Ем...пак леко си се разминала..избери си ся накво наказание и готово![]()
И ако можеш ОТКАЖИ ГИ!![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
всичко е до време.Точно за това не обичам да лъжа родителите си..
казвам си им всичко..
Даже майка ми си мисли че и шмъркам.. и ми се смее и ми вика ми вие всички сте такива кфо се правиш и аз стоя и я гледам![]()
![]()
ии така.. ама тя си е свикнала жената и за нея си е съвсем норомално
Леко си се разминала,има и по-страшни сцени.Помисли дали си зависима от цигарите или ги използваш като средство да се приобщиш в компания или за ''гъзария''.Ако наистина не си зависима недей се трови-хем пари даваш,хем си тровиш живота (буквално).
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
и за кво ти е детеПървоначално написано от Darkkiss
да го биеш ли?
купи си боксова круша
Или ги отказвай (което е по-добрия вариант) или си пуши, или отстоявай позицията си въпреки всичко, ще ти намалят джобните вероятно и да свиква майка ти с мисълта ...ама много пари тея цигари голяма инфлация сега пак ще им дигат цените ужас отказвай ги докато е време...
Никога не помоемай рискоте, последиците от които не можеш да понесеш.
Трябвало е да й кажеш
Ако го беше сторила, нямаше да има наказание
Все пак родителите обичат да виждат, че
децата им им имат доверие
А ако наистина можеш, отказвай ги :P
пффф да ви имам проблемите аз![]()
Колко е абсурдно само.. как 14 годишни си говорят вече ''Ако МОЖЕШ ги откажи... '' ''ох тряя да ги отказвам'' и т.н...![]()
Абе я се осъзнавайте докато му е времето бе девойки и момци!Отдавна не е модерно да се пуши...идете спортувайте не се занимавайте с простотии...някви нещастници си печелят на ваш гръб,а вие се убивате сами...
Както искате...![]()
ае пз за тези които пушат![]()
http://clip4e.com/play_pusheneto_ubiva_6.htm
<N>
Да ти бяха счупили рацете и да ти обръснат главата, ти коя си да си тровиш дадения ти от родителите ти живот?!? Когато навършиш пълнолетие тогава ще си правиш каквото си искаш,а до тогава ще спазваш каквото ти казват родителите!
Йога и мъдрост
+125Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Никога неискам да пропушвам! Гадост!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Еми ако се е пристрастила...доста ще и е трудно.......Първоначално написано от Punisherrr
Но ако има воля....Все пак си на 14...предполагам пушиш от скоро,но найстина ако го правиш за да си ''модерна''Ми браво....
Говоря така все едно аз не пуша ама....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!