.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Днес се събудих и осъзнах нещо :(

Случи се нещо мн странно.. Събудих се и осъзнах,че животът ми не ми харесва. Изведнъж започнах да си мисля как искам да живея другаде, например като във филмите - красива къща, басейн, колело,което да карам спокойно из квартала. Училище без проблеми, по-добро бъдеще Иска ми се да бях родена на такова място стана ми супер мъчно, че никога няма да имам този идеален живот
    Stay with me Don't let me go...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Защо мислиш, че никога няма да го имаш. Ако сега се хванеш да учиш здраво можеш след 12 клас да влезеш в някой университет в Америка или там перфектното място .. Не трябва да си така песимистка..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Защо мислиш, че никога няма да го имаш. Ако сега се хванеш да учиш здраво можеш след 12 клас да влезеш в някой университет в Америка или там перфектното място .. Не трябва да си така песимистка..
    +1 найстина ако учиш здраво може и да получиш този живот за който мечтаеш
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Станала си от погрешната страна на леглото

За да имаш такъв живот, доста трябва да се потрудиш.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Враца
    Седни си на гъза, учи... С повече труд може да нямаш този живот, който искаш, но поне ще бъдеш с едно стъпало по-близко до него Но помисли, че когато го получиш... няма да си много щастлива... И аз съм се замисляла... сега като живея в нормално семейство, със средни доходи... тааа... събираме пари за нещо, после го купуваме... радваме му се. А ако да речем имахме пари, страшно много пари... всичко щяхме да имаме, просто щеше да е скучно, нямаше да се стараем да спечелим повече и да осигурим повече удобства за семейството си. Бее, не знам дали ме разбра, но аз си се разбирам...
    еlsy

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Днес се събудих и осъзнах нещо :(

Цитирай Първоначално написано от zagrijena
    никога няма да имам този идеален живот
    А мислиш ли,че някой някога ще го има?Идеялният живот е един мит.Мислиш си,че сега имаш проблеми...изчакай докато започнеш самостоятелен живот.Но не се оплаквай,защото така се живее в истинския свят-с трудности и проблеми.Винаги ще ги има,но това не означава,че човек трябва да се предаде.
    Един хубав живот е този,който е изживян с любимите ти хора.
    ...А иначе живота е гаден-погледнато реално.От нас зависи как ще го направим поносимо гаден.

"Всички сме в канавката,но някои гледат към звездите."

Няма идеален живот винаги си има свойте минуси...когато имаш всичко ти е супер скучно повярвай ми .... РАДВАЙ СЕ НА ТОВА КОЕТО ИМАШ !

Супер фен
    Идеалния живот не е интересен
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз пък не искам такъв живот.
    Не искам всичко да ми е перфектно, всичките ми мечти и цели да са сбъднати/постигнати, и аз да си живея в кристално перфектния свят, където всичко е розово.. и някак далечно.. от всекидневните ми дребни проблеми, на които се нервя всеки ден. Ще ми е някво тъпо, като се събудя сутрин, да няма нещо, на което да се ядосам, да тропна с крак, и да кажа, че никъде няма да ходя, защото еди-кои-си на мен не ми е наред, и да се разкрещя като луда, ако някой ми каже 'здравей'.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    http://vbox7.com/play:5c93327e
    по-добре се радвай на това което имаш.....
    аз също не искам да имам толкова идеален живот....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз искам повече екстри,но..няма Не мисли за това, което нямаш, а за това,което имаш Ако на теб ти липсва нещо в живота - например къща с басейн направи така че на твойте деца да не им липсва

"Винаги когато гледаш напред, погледни и назад"
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Май си станала с гъза нагоре а това знам че е лощо

Re: Днес се събудих и осъзнах нещо :(

Цитирай Първоначално написано от zagrijena
    Случи се нещо мн странно.. Събудих се и осъзнах,че животът ми не ми харесва. Изведнъж започнах да си мисля как искам да живея другаде, например като във филмите - красива къща, басейн, колело,което да карам спокойно из квартала. Училище без проблеми, по-добро бъдеще Иска ми се да бях родена на такова място стана ми супер мъчно, че никога няма да имам този идеален живот
    ми то да не е само тва живота,бе??
    ако имаш това ,със сигурност няма да имаш друго
    в тоя живот има равновесие
    не всичко се купува с пари....
    и нищо не идва даром
    трябва да си много наивна,ако си мислиш,че това някой го има без да си е мръднал пръста

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Станала си от погрешната страна на леглото
    Точно
    Бъди благодарна за това, което имаш и се бори за това, което искаш

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не си единствена, аз също си мечтая да бях родена примерно в Лондон или в Чикаго, на спокойствие без тъпите проблеми, които имам. Искало ми се е винаги да съм друг човек, да съм хубава, да имам повече приятели, да съм богата и т.н.

Твърде много филми си гледала

Животът не е кино, няма и да бъде. Бъди щастлива с това, което имаш и се стреми към по-доброто. Ей така от желание никой нищо няма да ти даде. Искаш къща, искаш басейн, искаш това или онова? След време ще разбереш, че това изобщо не е нещото, от което имаш нужда. Учи, работи и някой ден може и това да ти се случи

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Idealen jivot nqma ... dori denqt ti da e bil extra nakraq se ne6to 6e se oburka ... ne moje6 da izbqga6 or problemite si ...

Голям фен
    Пфф да ти имам представата за идеален живот - къща, басейн, пари ...
    Докато не осъзнаеш, че щастието не зависи от някакви си вещи, а от теб, никога няма да си щастлива.
    Don't worry, be happy!

На всеки му се иска повече от това, което има. Всички хора са материалисти, а естествено че никой не може да се задоволи само с това, което има. Всеки иска шибания му живот, да е удеален, такъв какъвто се промотира от шиабните реклами, където всичко изглежда перфектно. И с право разбирасе! Само че е хубаво освен всичко човек да е реалист и да си застане сам на мястото и слезе на земята. Не е хубаво да паднеш от високо, колкото повече си повтаряш, че животът ти е скапан, толкова повече ще ти се утвърждава тази мисъл и съвсем ще се депресираш. Не ти остава нищичко освен да се примириш с действителността и разбереш, че живееш напълно нормален живот. А повече от него не ти и трябва наистина.

i az sm taka kato teb...absolutno su6toto i az iskam takuv jivot kato po filmite...noo eto az sm edna ot mnogoto imali ne6tastieto da se rodqt v na6ata zapadnala durjava

Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    http://vbox7.com/play:5c93327e

ужастно е!! наистина трябва да се огледаме...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от nOvaTa`Ti
    i az sm taka kato teb...absolutno su6toto i az iskam takuv jivot kato po filmite...noo eto az sm edna ot mnogoto imali ne6tastieto da se rodqt v na6ata zapadnala durjava
    По-хубаво ли щеше да ти е ако се беше родила в някоя арабска държава? Да ходиш забулена и да нямаш права, защото си жена? Или да се беше родила в някоя държава като Ирак, където постоянно има атентати и ежедневно умират невинни хора? ... Защо не оценявате и малките неща? Винаги може да бъде по-лошо ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си