- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Днес се събудих и осъзнах нещо :(
Случи се нещо мн странно.. Събудих се и осъзнах,че животът ми не ми харесва. Изведнъж започнах да си мисля как искам да живея другаде, например като във филмите - красива къща, басейн, колело,което да карам спокойно из квартала. Училище без проблеми, по-добро бъдещеИска ми се да бях родена на такова място
стана ми супер мъчно, че никога няма да имам този идеален живот
![]()
Stay with meDon't let me go...
+1 найстина ако учиш здраво може и да получиш този живот за който мечтаешПървоначално написано от Chr!sSie
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
За да имаш такъв живот, доста трябва да се потрудиш.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Седни си на гъза, учи... С повече труд може да нямаш този живот, който искаш, но поне ще бъдеш с едно стъпало по-близко до негоНо помисли, че когато го получиш... няма да си много щастлива...
И аз съм се замисляла... сега като живея в нормално семейство, със средни доходи... тааа... събираме пари за нещо, после го купуваме... радваме му се. А ако да речем имахме пари, страшно много пари... всичко щяхме да имаме, просто щеше да е скучно, нямаше да се стараем да спечелим повече и да осигурим повече удобства за семейството си. Бее, не знам дали ме разбра, но аз си се разбирам...
![]()
еlsy![]()
А мислиш ли,че някой някога ще го има?Идеялният живот е един мит.Мислиш си,че сега имаш проблеми...изчакай докато започнеш самостоятелен живот.Но не се оплаквай,защото така се живее в истинския свят-с трудности и проблеми.Винаги ще ги има,но това не означава,че човек трябва да се предаде.Първоначално написано от zagrijena
Един хубав живот е този,който е изживян с любимите ти хора.
...А иначе живота е гаден-погледнато реално.От нас зависи как ще го направим поносимо гаден.
"Всички сме в канавката,но някои гледат към звездите."![]()
Няма идеален живот винаги си има свойте минуси...когато имаш всичко ти е супер скучно повярвай ми.... РАДВАЙ СЕ НА ТОВА КОЕТО ИМАШ !
![]()
Идеалния живот не е интересен![]()
nicolepcd
Аз пък не искам такъв живот.![]()
Не искам всичко да ми е перфектно, всичките ми мечти и цели да са сбъднати/постигнати, и аз да си живея в кристално перфектния свят, където всичко е розово.. и някак далечно.. от всекидневните ми дребни проблеми, на които се нервя всеки ден. Ще ми е някво тъпо, като се събудя сутрин, да няма нещо, на което да се ядосам, да тропна с крак, и да кажа, че никъде няма да ходя, защото еди-кои-си на мен не ми е наред, и да се разкрещя като луда, ако някой ми каже 'здравей'.![]()
Първоначално написано от manichka_14
![]()
![]()
по-добре се радвай на това което имаш.....
аз също не искам да имам толкова идеален живот....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз искам повече екстри,но..нямаНе мисли за това, което нямаш, а за това,което имаш
Ако на теб ти липсва нещо в живота - например къща с басейн
направи така че на твойте деца да не им липсва
![]()
"Винаги когато гледаш напред, погледни и назад"
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Май си станала с гъза нагоре а това знам че е лощо
ми то да не е само тва живота,бе??Първоначално написано от zagrijena
ако имаш това ,със сигурност няма да имаш друго
в тоя живот има равновесие
не всичко се купува с пари....
и нищо не идва даром
трябва да си много наивна,ако си мислиш,че това някой го има без да си е мръднал пръста
ТочноПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Бъди благодарна за това, което имаш и се бори за това, което искаш![]()
Не си единствена, аз също си мечтая да бях родена примерно в Лондон или в Чикаго, на спокойствие без тъпите проблеми, които имам. Искало ми се е винаги да съм друг човек, да съм хубава, да имам повече приятели, да съм богата и т.н.
Твърде много филми си гледала![]()
Животът не е кино, няма и да бъде. Бъди щастлива с това, което имаш и се стреми към по-доброто. Ей така от желание никой нищо няма да ти даде. Искаш къща, искаш басейн, искаш това или онова? След време ще разбереш, че това изобщо не е нещото, от което имаш нужда. Учи, работи и някой ден може и това да ти се случи![]()
Пфф да ти имам представата за идеален живот - къща, басейн, пари...
Докато не осъзнаеш, че щастието не зависи от някакви си вещи, а от теб, никога няма да си щастлива.
Don't worry, be happy!
На всеки му се иска повече от това, което има. Всички хора са материалисти, а естествено че никой не може да се задоволи само с това, което има. Всеки иска шибания му живот, да е удеален, такъв какъвто се промотира от шиабните реклами, където всичко изглежда перфектно. И с право разбирасе! Само че е хубаво освен всичко човек да е реалист и да си застане сам на мястото и слезе на земята. Не е хубаво да паднеш от високо, колкото повече си повтаряш, че животът ти е скапан, толкова повече ще ти се утвърждава тази мисъл и съвсем ще се депресираш. Не ти остава нищичко освен да се примириш с действителността и разбереш, че живееш напълно нормален живот. А повече от него не ти и трябва наистина.
i az sm taka kato teb...absolutno su6totoi az iskam takuv jivot kato po filmite...noo eto az sm edna ot mnogoto imali ne6tastieto da se rodqt v na6ata zapadnala durjava
Първоначално написано от manichka_14
ужастно е!! наистина трябва да се огледаме...![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По-хубаво ли щеше да ти е ако се беше родила в някоя арабска държава? Да ходиш забулена и да нямаш права, защото си жена? Или да се беше родила в някоя държава като Ирак, където постоянно има атентати и ежедневно умират невинни хора? ... Защо не оценявате и малките неща? Винаги може да бъде по-лошо ..Първоначално написано от nOvaTa`Ti