- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Искам да питам как може да накараш едно момче да те целуне или как да му покажеш, че искаш да те целуне.. ?
I wanted to tell him I loved him I wanted to say it right then My heart was so full of emotion And I just had to see him again..
Еми целуни го ти :P Зависи дали има приятелка момчето, в какво настроение е, какъв му е характера ... дай малко по-подробно описание за него!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Съблечи се гола![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Казваш му "веднага ме целуни" и така. Ще му хареса 1оО%![]()
Целуни го ти!
Защо трябва да правиш някакви театри за да те целуне той..като можеш и ти да го целунеш!![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Еми той си има приятелка, но най-добрия му приятел ми каза, че той му е казал,че още ме харесва и иска да стане нещо между нас..и сега като го видя незнам дали да го целуна... какво да правя..
![]()
I wanted to tell him I loved him I wanted to say it right then My heart was so full of emotion And I just had to see him again..
Еми ... ако искаш да ги разделиш с тая целувка .. недей по-добре. Той ако иска да е с теб ще я зареже сам. Най-добре пасувай. Той избира, не ти.Първоначално написано от L0velyyy
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Застани колкото се може по-близо до него и го гледай ту в очите, ту в усните му.. би трябвало да подейства..![]()
ОМГ..щом си има приятелка момчето какво искаш?
Ако те харесва... той сам ще гледа да ти привлече вниманието си.
И недей много да вярваш на думи от приятели..
Като го целунеш ти първа... так аможеш да му покажеш че искаш...![]()
Иначе другия вариант е да си мнооого близко до него... и ако не е много глупав ще се сети...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
izleste nqkude samo dvamata,sednete na nqkoq peika,sedni blizo do nego,gledai go v o4ite,leko se nakloni i dano hvane namekaПървоначално написано от L0velyyy
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съгласна съмПървоначално написано от Hilary_
![]()
offline forever!
ami spored men ako toi si ima priqtelka e po-dobre da stoi6 mirna i da go iz4akash,zashototo e redno toi da pokaje 4e ima ne6to kum teb.ina4e moje da izleze malko gadno,toi e s gadge,puk ti go celuvash...
Ами целуни го ти.. :P аз винаги чакам момчето да ме целуне първо![]()
нз що...веднъж бях на диско с един..ама аз отдавна имах интерес към него и след диското тръгна да ме изпраща и пед вкъщи започна да ме дърпя някакси дане си тръгна и аз казах да ме пусне щото ще му се сърдя той ме дръпна мн силно притисна ме към него целуна ме по гушата..каза още ли се сърдиш...аз да..целуна ме пак по гушата ..и попита още ли се сърдиш аз да .и той ме целуна по устата... хаха отклоних се от темата...тъъ.. може ми е хубаво да се опиташ да го предизвикаш по някакъв начин..
![]()
Мнаго лесно просто се доближи максимално близко до него и го целуни![]()
![]()
![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Абе какво се забихте в тая темач е си имал приятелка. Ми като не иска ще се дръпне - девойката не го е вързала?
По темата - свивай джуките, гушни го през кръста и го налазвай![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ти го целуни![]()
![]()
![]()
PSP
Щом си има приятелка не се намесвай. Понякога не е хубав ода се доверяваш на сляпо на приятели. Тея филми " казал...-....рекъл" никога не свършват добре.
Ако той наистина иска да има нещо между вас , той сам ще направи първата крачка....и тя ще е да остави приятелката си. Пък после вече ако още не прави нищо, може ти да го целунеш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
щом има приятелка не се нанимавай с него.Принципно момичета ДЕЙСТВАЙТЕ,,че ние момчетата понякога не загряваме от ваште намеци,а и фактора " какво ще кажат останалите" колкото и да не ми се иска да призная играе голяма роля, но в момента щом нещата стигнат до целувки повечето момчета си вадим главата от задника и почваме да виждаме за какво става дума.
Целуни ме бе :Д
Направи му свирка, няма начин да не подейства![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ей много бързате с тези целувки ей ей ей!Мислила ли си за варианта да стане спонтанно?!
Усмихни се