.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Целувка

Целувка

Искам да питам как може да накараш едно момче да те целуне или как да му покажеш, че искаш да те целуне.. ?
    I wanted to tell him I loved him I wanted to say it right then My heart was so full of emotion And I just had to see him again..

Еми целуни го ти :P Зависи дали има приятелка момчето, в какво настроение е, какъв му е характера ... дай малко по-подробно описание за него!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Съблечи се гола
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Казваш му "веднага ме целуни" и така. Ще му хареса 1оО%

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Целуни го ти!
    Защо трябва да правиш някакви театри за да те целуне той..като можеш и ти да го целунеш!
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Еми той си има приятелка, но най-добрия му приятел ми каза, че той му е казал,че още ме харесва и иска да стане нещо между нас.. и сега като го видя незнам дали да го целуна... какво да правя..
    I wanted to tell him I loved him I wanted to say it right then My heart was so full of emotion And I just had to see him again..

Цитирай Първоначално написано от L0velyyy
    Еми той си има приятелка, но най-добрия му приятел ми каза, че той му е казал,че още ме харесва и иска да стане нещо между нас.. и сега като го видя незнам дали да го целуна... какво да правя..
    Еми ... ако искаш да ги разделиш с тая целувка .. недей по-добре. Той ако иска да е с теб ще я зареже сам. Най-добре пасувай. Той избира, не ти.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Враца
    -Kiss me, babeeeeeee...
    еlsy

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Застани колкото се може по-близо до него и го гледай ту в очите, ту в усните му.. би трябвало да подейства..

ОМГ..щом си има приятелка момчето какво искаш?
    Ако те харесва... той сам ще гледа да ти привлече вниманието си.
    И недей много да вярваш на думи от приятели..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като го целунеш ти първа... так аможеш да му покажеш че искаш... Иначе другия вариант е да си мнооого близко до него... и ако не е много глупав ще се сети...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от L0velyyy
    izleste nqkude samo dvamata,sednete na nqkoq peika,sedni blizo do nego,gledai go v o4ite,leko se nakloni i dano hvane nameka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Като го целунеш ти първа... так аможеш да му покажеш че искаш... Иначе другия вариант е да си мнооого близко до него... и ако не е много глупав ще се сети...
    Съгласна съм
    offline forever!

ami spored men ako toi si ima priqtelka e po-dobre da stoi6 mirna i da go iz4akash,zashototo e redno toi da pokaje 4e ima ne6to kum teb.ina4e moje da izleze malko gadno,toi e s gadge,puk ti go celuvash...

Град
    Дълбините на канала :D
    Бърчи джуки

Ами целуни го ти.. :P аз винаги чакам момчето да ме целуне първо нз що...веднъж бях на диско с един..ама аз отдавна имах интерес към него и след диското тръгна да ме изпраща и пед вкъщи започна да ме дърпя някакси дане си тръгна и аз казах да ме пусне щото ще му се сърдя той ме дръпна мн силно притисна ме към него целуна ме по гушата..каза още ли се сърдиш...аз да..целуна ме пак по гушата ..и попита още ли се сърдиш аз да .и той ме целуна по устата... хаха отклоних се от темата...тъъ.. може ми е хубаво да се опиташ да го предизвикаш по някакъв начин..

Град
    Earth
    Мнаго лесно просто се доближи максимално близко до него и го целуни
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе какво се забихте в тая темач е си имал приятелка. Ми като не иска ще се дръпне - девойката не го е вързала?

По темата - свивай джуките, гушни го през кръста и го налазвай

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Щумен
    ти го целуни

PSP

Град
    Габрово
    Щом си има приятелка не се намесвай. Понякога не е хубав ода се доверяваш на сляпо на приятели. Тея филми " казал...-....рекъл" никога не свършват добре.
    Ако той наистина иска да има нещо между вас , той сам ще направи първата крачка....и тя ще е да остави приятелката си. Пък после вече ако още не прави нищо, може ти да го целунеш.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    sofiq
    щом има приятелка не се нанимавай с него.Принципно момичета ДЕЙСТВАЙТЕ,,че ние момчетата понякога не загряваме от ваште намеци,а и фактора " какво ще кажат останалите" колкото и да не ми се иска да призная играе голяма роля, но в момента щом нещата стигнат до целувки повечето момчета си вадим главата от задника и почваме да виждаме за какво става дума.

Целуни ме бе :Д

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Направи му свирка, няма начин да не подейства
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Ей много бързате с тези целувки ей ей ей!Мислила ли си за варианта да стане спонтанно?!
    Усмихни се

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Щом си има приятелка не се намесвай. Понякога не е хубав ода се доверяваш на сляпо на приятели. Тея филми " казал...-....рекъл" никога не свършват добре.
    Ако той наистина иска да има нещо между вас , той сам ще направи първата крачка....и тя ще е да остави приятелката си. Пък после вече ако още не прави нищо, може ти да го целунеш.

А мен първия път точно приятели ме уредиха,но забележи... Бяха ми много добри приятели А иначе защо не пробваш да му кажеш какво чувсваш??

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си