- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
е такива жадни за ласки кат теб провалят иначе уж свестни връзки , иначе един пич беше написал да му напраиш свирка , да това няма как да не подеяйства , но се избърши след това и тогава го целуни![]()
Ами просто му кажи че искаш да те целуне! Има 3 варианта:
1.Да измисли някво оправдание да не го направи.(не те харесва чак толкова)
2.Да те целуне по бузата.(ако не е някой срамежлив попринцип,сигурно те цени но по скоро като приятелка)
3.Да те цуне в устата.(тоя човек не си поплюва ми направо е хлътнал по тебе)
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Винаги момичетата целуват първи.Ако момчето целуне пръв, значи че не изпитва много искрени чувства според мен, а мъжете стават леко срамежливи, когато харесват до полуда.
Доближи се много ама много близко го устните му и започни да флиртуваш с него. Примерно го докосни някаде и го питай да ли си има приятелка. Или пробвай с тфа "Целуни ме ВЕДНАГА" Според мен ще подействат и двете![]()
1-о го накарай да остави гаджето и после ве4е целувката ще е по-лесно
I can't stop myself from loving you <3
ай моля ви се стига с тея коментари за момичето..всички се извъдиха непорочни ,а затова после четем теми от сорта на аз спах с гаджето на най-добрата ми приятелка....Я се замислете малко..той може и в началото да не иска да я остави заради нея при положение че даже и целувка е нямало..Ако ходи със сегашната си приятелка от доста време едва ли ще я остави заради някоя дето само харесва и не е имало нищо по-интимно м/у тях.Аз лично едва ли бих рискувала да я оставя заради забежка...но след време ако забежката вече не е само това (флирт) и си мисля за нея докато заспивам бих се замислила малко.В крайна сметка няма нищо лошо на тази възраст ,пък и може да се окаже по-добра връзка от сегашната....човек никога не знаеА за целувката..ами погледни го когато сте двамата с един по-страстен поглед би трябвало да се сети :P или пък му кажи "знаеш ли тази вечер те сънувах..разхождахме се и после се целувахме" Така и така се разхождаме нека сънят ми да стане реалност и го целуни.Аз лично бих се изкефила страшно много
![]()