.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    В сърцата на хората.
    Пробвай да си режеш вените...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Да си забавен

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Офф как да ви кажа, значи не ми върви много с момичетата, защото несъм толкова много забавен, нали знаете, не на всеки му се отдава, дори и да каже някоя простотия, пак всички ще се смеят.При мене не е така.Като говоря с момичетата постоянон се притеснявам да не изръся накоя глупост, което доста често се случва.Аз съм по-такъв човек... сериозен и приемам всичко на сериозно.Па немога да се отпусна до толкова че да съм клоун, а като го правя самия аз изглеждам глупаво от страни.Кажете някакви тактики как да си изгладя треските.
    и аз се падам сериозен, особено пред момичета гледам да не правя глупости... ама някои изрази или действия ме предразполагат... и няма как да не изръся някоя простотия... не знам, казват ми, че съм бил много забавен, а аз не целя това изобщо... гледай да не мислиш за това, какво ще си кажат другите... гледай да върви лафа

Супер фен

Офф как да ви кажа, значи не ми върви много с момичетата, защото несъм толкова много забавен, нали знаете, не на всеки му се отдава, дори и да каже някоя простотия, пак всички ще се смеят.При мене не е така.Като говоря с момичетата постоянон се притеснявам да не изръся накоя глупост, което доста често се случва.Аз съм по-такъв човек... сериозен и приемам всичко на сериозно.Па немога да се отпусна до толкова че да съм клоун, а като го правя самия аз изглеждам глупаво от страни.Кажете някакви тактики как да си изгладя треските.
    Спокойно, рано или късно ще намериш момиче, което харесва точно твоя тип

брат по принцип и аз имам тоя проблем, ама не зависи всичко от теб, а и от човека сре6то теб.Демек има хора които те предразполагат и ти става по лесно да говори6 стях , има ги и такива дето да кажем говорите и ти отговарят с някав отговор дет те реже и тряя смениш темата, и така неможете да хванете обшта тема и ти става някво и тъпо и се притесняваш супер мноо че тва дет ша каиш ша е пълна глупост

Град
    морската столица
    Тая тема я изкарахте по-сериозна от Бонд,Джеймс Бонд

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Кат спре да те интересува от тва кво мислят момичетата за тебе ше се отвориш. Важното хич да не те е*е кво мислят пък ти си прави кефа. Останалото само ще си дойде.

има и такива момичета, които не харесвт някакви лигльовци.... и невинги трябва да се правиш на идиот или клоун за да те харесат другите! просто бъди себе си и не се чуди дали ще изтърсиш нещо глупво, а пак ти казвам... просто бъди себе си..... какво от това, че си сериозен... ми различни хора сме и всеки има своя различен характер!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Аз поечето случаи се напушвам или смъркам амфети и после не ме ебе особено ако съм на диско

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Има и хубави страни от характера ти щом не си забаван и това е хубаво Все пак не всяко момиче обича момчето до него да е някакъв "клоун"..които винаги да се лигави и няма да приема сериозно,това което му се говори. Па до това какъв трик, не е нужно просто..ще намериш момичето
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Пробвай да си режеш вените...
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    Бургас
    Be only Yourself.Nobody else.

Не бъди този,който очевидно не си.Не можеш да тръгнеш да се правиш на клоун!Дръж се на положението.Като не идва една,като не идва втора,трета,ще дойде четвърта бе!Тя поне ще те възприема,какъвто си!Не търси проблема в себе си.Тегли майни и т'ва е,като не те харесват какъвто си - ми майната им , няма да ставаш путка я...с извинение...

Цитирай Първоначално написано от flix

Не бъди този,който очевидно не си.Не можеш да тръгнеш да се правиш на клоун!Дръж се на положението.Като не идва една,като не идва втора,трета,ще дойде четвърта бе!Тя поне ще те възприема,какъвто си!Не търси проблема в себе си.Тегли майни и т'ва е,като не те харесват какъвто си - ми майната им , няма да ставаш п***а я...с извинение...
    +1 ей това е истината

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от flix

Не бъди този,който очевидно не си.Не можеш да тръгнеш да се правиш на клоун!Дръж се на положението.Като не идва една,като не идва втора,трета,ще дойде четвърта бе!Тя поне ще те възприема,какъвто си!Не търси проблема в себе си.Тегли майни и т'ва е,като не те харесват какъвто си - ми майната им , няма да ставаш п***а я...с извинение...
    +1 ей това е истината
    Наздраве :>

Ние стрелците, сме си забавни от вътре :P

Град
    RssSss
    ако не искаш да си кът Къци, не се пробвай да си забавен, шото дори и да ти се смеят, ш ти се смеят не на смешките ти а на туй колко си тъп...
    а за стреците подкрепям
    Life is a lesson, live and learn...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Като начало си изглади правописа. От полза ще ти е. А иначе - ти цирк ли ще правиш на момичетата или какво? Ако си сериозен, бъди сериозен няма лошо. Има разлика да си забавен и готин и да си придворния шут. Изглади си вътрешния свят мой човек и имай свое виждане по даден въпрос. Мнението не околните е feedback на твоето отношение към себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си