- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си забавен
и аз се падам сериозен, особено пред момичета гледам да не правя глупости... ама някои изрази или действия ме предразполагат... и няма как да не изръся някоя простотия... не знам, казват ми, че съм бил много забавен, а аз не целя това изобщо... гледай да не мислиш за това, какво ще си кажат другите... гледай да върви лафаПървоначално написано от glymo14
![]()
Спокойно, рано или късно ще намериш момиче, което харесва точно твоя типПървоначално написано от glymo14
брат по принцип и аз имам тоя проблем, ама не зависи всичко от теб, а и от човека сре6то теб.Демек има хора които те предразполагат и ти става по лесно да говори6 стях , има ги и такива дето да кажем говорите и ти отговарят с някав отговор дет те реже и тряя смениш темата, и така неможете да хванете обшта тема и ти става някво и тъпо и се притесняваш супер мноо че тва дет ша каиш ша е пълна глупост
Тая тема я изкарахте по-сериозна от Бонд,Джеймс Бонд![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Кат спре да те интересува от тва кво мислят момичетата за тебе ше се отвориш. Важното хич да не те е*е кво мислят пък ти си прави кефа. Останалото само ще си дойде.![]()
има и такива момичета, които не харесвт някакви лигльовци.... и невинги трябва да се правиш на идиот или клоун за да те харесат другите! просто бъди себе си и не се чуди дали ще изтърсиш нещо глупво, а пак ти казвам... просто бъди себе си..... какво от това, че си сериозен... ми различни хора сме и всеки има своя различен характер!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз поечето случаи се напушвам или смъркам амфети и после не ме ебе особено ако съм на диско![]()
![]()
Има и хубави страни от характера ти щом не си забаван и това е хубавоВсе пак не всяко момиче обича момчето до него да е някакъв "клоун"..които винаги да се лигави и няма да приема сериозно,това което му се говори.
Па до това какъв трик, не е нужно просто..ще намериш момичето
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от EeeBobii
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Be only Yourself.Nobody else.
Не бъди този,който очевидно не си.Не можеш да тръгнеш да се правиш на клоун!Дръж се на положението.Като не идва една,като не идва втора,трета,ще дойде четвърта бе!Тя поне ще те възприема,какъвто си!Не търси проблема в себе си.Тегли майни и т'ва е,като не те харесват какъвто си - ми майната им , няма да ставаш путка я...с извинение...
Ние стрелците, сме си забавни от вътре :P
ако не искаш да си кът Къци, не се пробвай да си забавен, шото дори и да ти се смеят, ш ти се смеят не на смешките ти а на туй колко си тъп...
а за стреците подкрепям![]()
Life is a lesson, live and learn...
![]()
Като начало си изглади правописа. От полза ще ти е. А иначе - ти цирк ли ще правиш на момичетата или какво? Ако си сериозен, бъди сериозен няма лошо. Има разлика да си забавен и готин и да си придворния шут. Изглади си вътрешния свят мой човек и имай свое виждане по даден въпрос. Мнението не околните е feedback на твоето отношение към себе си.Първоначално написано от glymo14
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House