Цитирай Първоначално написано от glymo14
Офф как да ви кажа, значи не ми върви много с момичетата, защото несъм толкова много забавен, нали знаете, не на всеки му се отдава, дори и да каже някоя простотия, пак всички ще се смеят.При мене не е така.Като говоря с момичетата постоянон се притеснявам да не изръся накоя глупост, което доста често се случва.Аз съм по-такъв човек... сериозен и приемам всичко на сериозно.Па немога да се отпусна до толкова че да съм клоун, а като го правя самия аз изглеждам глупаво от страни.Кажете някакви тактики как да си изгладя треските.
Това говори че си възпитан и уравновесен тип .. Които говори много ,накрая винаги казва глупост(някакъв известен го беше казал) .. Ако знаеш ,колко ми се иска понякога като влезна в класната стая да престанат тези погледи казващи "хаиде базикни я нещо", или вечерта като се събираме в някои всеки да очаква да им правиш шоуто ... Така че по-добре е така ,ще те възприемат като по-сериозен и по-пораснал ... Приятелката ми се кефи и плаче от смях , но сериозните работи ги споделя с други .Ако си забавен ще ходиш на купони и дискотеки с много хора,въобще гледката ще е невероятна,но когато си тъжен около теб пак ще си мислят че правиш смешно ...Аз няма да завърша годината ,поради факта че съм бил такъв ... Казвам ти НЕ си заслужава ... ! Ще видиш .