- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Депресия
S priqtelq mi bqhme na po4ivka sega petuk sub i ned be6e unikalno hubavo i vinagi e taka kato sme zaedno.oba4e kato se pribera vku6ti izpadam v depresiq ne moga da svikna s tova 4e ne e po cql den okolo men 4e nqma koi da me gu6ne lipsva mi ujasno mn.Znam 4e 6te se vidim i 4e sme zaedno no mi lipsva i tova me poburkva ot vutre tolkova mn go obi4am za poreden put se ubejdavam 4e ne moga da jiveq bez nego! Obicham te BeBe Moe
т.7 от правилата - заглавията трябва да са на кирилица
hottie
Пожелавам ти да сте много време заедно. Това не е депресия.
Извинявай но какво трябва да кажем ?![]()
A.D.I.D.A.S.
Успех за мацката! :PПървоначално написано от sadsad
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
еми разсей се с нещо....някой филм или чат с приятели дето да не мислиш толко за него или пък му звънни да си говорите....
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Абе овържете се с въжета и даже ще си омръзнете
Сега сериозно - имайте малко свой живот и свой свят.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тряа да имаш повече лична свобода и време за себе си...ясно че го обичаш но може би го задушаваш а тфа не е хуу...не искам да бъда песимист но се опитай да живееш и без него щото един ден ше ти се наложи.... пожелавам ви да не е скоро ма и аз съм била на тфойто място.....задушавах го...скъса ме и след тфа 2 месеца рев като за световно:s
Тва не е депресия, а диазноза (все пак това е любовта)... Не го задушавай ей!
Поредната...."интересна и увлекателна" тема...виж сега не е ли малко рано да искаш да имаш семеен живот с някой?!Я чакай малко,вземи порасни,имай образование порадвай се на живота та чак след това се замисли да "прекараш остатъка от дните си" с някой![]()
Иначе няма нищо лощо в това,ама да знаеш,че трае много малко след тва свиквате един с друг и ще започнете все по-малко да искате да се виждате,но тогава ние пак ще сме насреща да ти помогнем със следващата ти тема "Как да разнообразим връзката си?" Гадно, но факт![]()
Усмихни се
Нормално е така да се чувстваш. И аз винаги изпадам в кофти настроение, след добре прекарано време с него. Но до 2 дена ще ти мине, като се приземиш на земята и се върнеш към ежедневието си![]()
Първоначално написано от HipHopBlond
Намери си хоби, всички тези проблеми идват от това, че седиш без работа.
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
не бой се мойта така като не е до мен и се чуди кво да праи и накрая знаеш ли кво се сети да праи - ми да ми изневеряваБИАЧЧЧЧЧ
Не е хубаво целия ти живот да е един човек, защото не дай си боже ако нещо работите се прецакат, оставаш абсолютно сам. И няма лошо да има повече свобода в една връзка, защото рано или късно всичко омръзва и просто се превръща от удоволствие в навик.