.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Депресия

love_devil3
    Guest

Депресия

S priqtelq mi bqhme na po4ivka sega petuk sub i ned be6e unikalno hubavo i vinagi e taka kato sme zaedno.oba4e kato se pribera vku6ti izpadam v depresiq ne moga da svikna s tova 4e ne e po cql den okolo men 4e nqma koi da me gu6ne lipsva mi ujasno mn.Znam 4e 6te se vidim i 4e sme zaedno no mi lipsva i tova me poburkva ot vutre tolkova mn go obi4am za poreden put se ubejdavam 4e ne moga da jiveq bez nego! Obicham te BeBe Moe

т.7 от правилата - заглавията трябва да са на кирилица
    hottie

Пожелавам ти да сте много време заедно. Това не е депресия.
    Извинявай но какво трябва да кажем ?
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Пожелавам ти да сте много време заедно. Това не е депресия.
    Извинявай но какво трябва да кажем ?
    Успех за мацката! :P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

еми разсей се с нещо....някой филм или чат с приятели дето да не мислиш толко за него или пък му звънни да си говорите....

Град
    Е там...
    абе заглавията не трябваше ли да бъдат на кирилица?

Супер фен Аватара на galu6a
    Оффф и аз съм тъй за туй постоянно му досаждам ама така и любовта трябва да правиш кумпромиси
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе овържете се с въжета и даже ще си омръзнете

Сега сериозно - имайте малко свой живот и свой свят.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

тряа да имаш повече лична свобода и време за себе си...ясно че го обичаш но може би го задушаваш а тфа не е хуу...не искам да бъда песимист но се опитай да живееш и без него щото един ден ше ти се наложи.... пожелавам ви да не е скоро ма и аз съм била на тфойто място.....задушавах го...скъса ме и след тфа 2 месеца рев като за световно :s

Тва не е депресия, а диазноза (все пак това е любовта)... Не го задушавай ей!

Поредната...."интересна и увлекателна" тема...виж сега не е ли малко рано да искаш да имаш семеен живот с някой?!Я чакай малко,вземи порасни,имай образование порадвай се на живота та чак след това се замисли да "прекараш остатъка от дните си" с някой
    Иначе няма нищо лощо в това,ама да знаеш,че трае много малко след тва свиквате един с друг и ще започнете все по-малко да искате да се виждате,но тогава ние пак ще сме насреща да ти помогнем със следващата ти тема "Как да разнообразим връзката си?" Гадно, но факт
    Усмихни се

hottie
    Guest
    Нормално е така да се чувстваш. И аз винаги изпадам в кофти настроение, след добре прекарано време с него. Но до 2 дена ще ти мине, като се приземиш на земята и се върнеш към ежедневието си

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Тва не е депресия, а диазноза (все пак това е любовта)... Не го задушавай ей!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Това е много хубаво ,че се обичате толкова много ,но все пак не го карай да бъдете постоянно заедно ,защото все пак му трябва малко свобода

Намери си хоби, всички тези проблеми идват от това, че седиш без работа.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Голям фен
    Град
    Лондон
    Явно много го обичаш ,аз не мисля ,че изпадаш точно в депресия,трябва като почнеш да се чувстваш така да си намираш занимание за да си отвличаш вниманието.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

не бой се мойта така като не е до мен и се чуди кво да праи и накрая знаеш ли кво се сети да праи - ми да ми изневерява БИАЧЧЧЧЧ

Не е хубаво целия ти живот да е един човек, защото не дай си боже ако нещо работите се прецакат, оставаш абсолютно сам. И няма лошо да има повече свобода в една връзка, защото рано или късно всичко омръзва и просто се превръща от удоволствие в навик.

марихуана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си